Не знам какво да правя

• 7 778
  • 197
  •   1
Отговори
# 60
Мм сори, но нито ще те подкрепя, нито оправдая за това, което правиш. Ти освен, че изневеряваш на мъжа си, имаш връзка с женен мъж. Това че мъжът ти не иска да прави секс теб, не те оправдава да се намърдваш в чуждо семейство.

Аууу, не... такива почти не мога да ги чета.
Има семейства, в които никога не можеш да се намърдаш. Има други, през които преминава всеки, който има нуждата да го направи.
Хора, пазете си семействата сами. Не чакайте другите хора да ви ги пазят! Те няма да ви ги пазят и не ги интересува как я карате вкъщи!

Ами и това е важно, че не е свободен мъж, а женен. Ако е някой, дето чука наляво надясно и и лепне нещо. Или пък има мила жена и бебе и му се е дощяло нещо чуждо. От това също могат да произлязат неприятности, така че е много важно какъв е. Това не е секс за секса с непознат и/или необвързан, тя е тръгнала да се влюбва в женен мъж. Лабилна и на лекарства. Само това и липсва.

# 61
  • Плевен
Позната история.След като забременях с второто дете секса приключи и преди това не беше много редовен.Три години по- късно си мислех ,че влизам в критическа бях на 35.Появи се третото лице и се оказа,че е липсата  секс е била причината. Шест месеца изпитвах угризения и вина ,че съм нарушила обета си.Мина време страничната връзка  приключи/продължи не малко/.Разведохме се и сега имам съвсем различен живот.През цялото време на предишния си брак не съм спирала да работя почти 20 год./изключвам майчинство 2 год/.Много пъти съм се питала БМ как издържа без секс,за него явно е било средство да имаме деца и толкоз.На психо не ме е пращал,но се е вкопчил здраво в децата до степен да поискат да останат при него.Към момента на раздялата бях угаснала тотално.
Sunny, намери си работа и помисли как да вървиш напред.Ами като станат децата големи и тръгнат по пътя си как виждаш живота си с този мъж?Струва ли си?Бъди много внимателна.Аз близо година се чудих кой път да хвана.Съжалявам,че по-рано не съм видяла червените флагчета, то при мен направо байраци.Не използвай децата като оръжие,те и без това преживяват достатъчно.Пожелавам ти успех!

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 12:31 от cvete_78

# 62
Айде сподели Габриела

Няма такова нещо "намърдване в чуждо семейство". Нито семейството е вид собственост, нито динамиката довела до връзка е черно-бяло събитие, нито сме морална полиция

# 63
  • София
Цвете, ти си като мен. При мен чуденето продължи 3 години, включително и опит да живея отново със съпруга ми и цялото семейство. Ами не стана!

# 64
  • Плевен
Цвете, ти си като мен. При мен чуденето продължи 3 години, включително и опит да живея отново със съпруга ми и цялото семейство. Ами не стана!
Оооооо това вероятно е било още по- гадно отреди.Спестих си го, достатъчно дълго му храних Его- то.

# 65
  • София
Оооооо това вероятно е било още по- гадно отреди.Спестих си го, достатъчно дълго му храних Его- то.
Само 3 месеца бяха. Самият ад на земята.
И той "задържа" децата.

# 66
  • У дома... някъде
Според мен е на психическа основа,стрес,проблеми и т.н. редкия секс с мъжа ти.
Обикновено са налице други тревоги или проблеми,а не асексуалност както го наричате.
Щом всичко е нормално в къщи, грижи се за вас и живеете добре се опитай да разбереш какво го подтиска съответно и теб ,за да се стигне до тази ситуация .Винаги има някаква причина.

В много семейства има кризи,но се преодоляват заедно,ако само това е проблема.Посетете заедно лекар ако е необходимо, започнете от някъде.

Относно любовника....не винаги добрия секс е еквивалент за безоблачно небе и розови очила в живота.Аз не бих си го причинила това,но хората са различни.
Когато нещо може да бъде излекувано,поправено и закрепено ,не се хвърля, а се прави всичко възможно за да се получи.
По добре ли е мъжа ти да е прахосник, алкохолик,егоист или дебил?
Всичко зависи от вас,с желание ще се справите,но нека е и от двете страни.
Успех!

# 67
  • София
Е, той не иска. Няма проблем, прооблем имало в авторката.

# 68
  • София
Някой, ако не е правил секс 6-7 години, и много рядко преди това, няма сила, с която авторката да го накара да иска да прави секс. Със сигурност не с нея.

# 69
Айде сподели Габриела

Няма такова нещо "намърдване в чуждо семейство". Нито семейството е вид собственост, нито динамиката довела до връзка е черно-бяло събитие, нито сме морална полиция
Сега дали сме морална полиция или не... всеки изказва мнение според собствения си мироглед. Аз лично връзка с женен мъж не бих оправдала, колкото и незадоволена и нещастана да е жената. Да не говорим че не прави секс от 6 години, но сега е рухнала...
Иначе то и крадците и насилниците не сме ние моралните стожери да ги съдим.. ама го правим, защото имаме някакви норми за добро и зло, за правилно и грешно. Така че това за мен е грешно, не защото никога не съм или никога не бих го направила, а защото е грешно. А такива решения водят след себе си последствия. От това мъжа й да разбере и да я изгони, да я отдалечи от децата, до това лъганата жена на любовника да разбере и да реши и тя да предприеме нещо.. сценарии много. А и статистически погледнато жените сме по-склони да простим изневяра отколкото мъжете, т.е. по-вероятно е нея да я натирят, а любовника да си го приберат.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 13:11 от _Gabrielle_

# 70
Според мен, спрете да изневерявате, защото това ще Ви донесе само нещастие. Човекът няма да си зареже семейството заради Вас, а Вие ще се влюбите. Светът го е виждал много пъти този филм да се разиграва с един и същи сценарий. По-добре помислете, дали можете да продължавате да живеете с мъжа си, или искате да промените живота си

# 71
  • SF
Айде сподели Габриела

Сега дали сме морална полиция или не... всеки изказва мнение според собствения си мироглед. Аз лично връзка с женен мъж не бих оправдала, колкото и незадоволена и нещастана да е жената. Да не говорим че не прави секс от 6 години, но сега е рухнала...
Иначе то и крадците и насилниците не сме ние моралните стожери да ги съдим.. ама го правим, защото имаме някакви норми за добро и зло, за правилно и грешно. Така че това за мен е грешно, не защото никога не съм или никога не бих го направила, а защото е грешно. А такива решения водят след себе си последствия. От там мъжа й да разбере и да я изгони, да я отдалечи от децата, до там лъганата жена на любовника да разбере и да реши и тя да предприеме нещо.. сценарии много. А и статистически погледнато жените сме по-склони да простим изневяра отколкото мъжете, т.е. по-вероятно е нея да я натирят, а любовника да си го приберат.

И аз не искам да имам връзка с женен мъж, но по други причини. Не за да пазя семейството и красотата в живота на жена му. Да си ги пазят те!

# 72
Иначе то и крадците и насилниците не сме ние моралните стожери да ги съдим..
Това са престъпления, за които можеш реално да осъдиш. Не мога да ги сравня с изневяра, пък макар и с женен мъж.

# 73
И аз не искам да имам връзка с женен мъж, но по други причини. Не за да пазя семейството и красотата в живота на жена му. Да си ги пазят те!
Според мен ако си склонен умишлено направиш лошо на някого, за собствена изгода - това говори за теб какъв човек си. Та в този смисъл започвайки връзка с женен мъж, умишлено вредиш на семейството му (жена, деца) .. не е ок, без значение чия работа е да пази семейството или красотата.

Иначе то и крадците и насилниците не сме ние моралните стожери да ги съдим..
Това са престъпления, за които можеш реално да осъдиш. Не мога да ги сравня с изневяра, пък макар и с женен мъж.
Мда, щом го няма в закона - значи всичко е точно. Може. Има хора които крадат защото нямат какво да ядат, има такива които бият, защото са тормозени и бити от други, живота им се е стекъл по лош начин...

# 74
Според мен е на психическа основа,стрес,проблеми и т.н. редкия секс с мъжа ти.
Обикновено са налице други тревоги или проблеми,а не асексуалност както го наричате.
Щом всичко е нормално в къщи, грижи се за вас и живеете добре се опитай да разбереш какво го подтиска съответно и теб ,за да се стигне до тази ситуация .Винаги има някаква причина.

Това може да е вярно, ако беше период от няколко месеца, а не години. Просто хората са с различна сексуалност и за беда често се женят помежду си. В самото начало на връзката обикновено се прави повече секс, но в рамките на няколко месеца до година нещата се нормализират. Ако един от двамата показва ниско либидо, то това няма да се промени с годините - просто другият партньор игнорира този фактор, за да се озове след няколко години във връзка/брак без интимност. Няма как това да не скапва отношенията и психиката, защото сексът е супер важен в една връзка между зрели хора.

Авторката не мога да я упреквам, че си е намерила секс навън - даже много се е забавила. Според мен да си изживее периода, който няма да продължи до безкрай предвид статуса на другия човек, и след това да вземе да си организира живота - работа, самостоятелност, ново начало. Животът е твърде кратък, за да сме нещастни.

Общи условия

Активация на акаунт