Гъбички! Писна ми… почвам да се лекувам сама - 15

• 46 254
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
Хахаха, скоро се разхождах не с едно, а с три контейнерчета с ако в НЦЗПБ, защото има 3 отделни лаборатории. И мен ме беше срам.
Сифилиса и тия другите не е задължително на гладно. Ако толкова те е срам - иди след 10 ч. като няма никакви хора.
Мен отначало ме беше малко срам да седя в чакалнята на Центъра за сексуално здраве в София, наред с всякакви представители на гей обществото, ама… Там си правя тестовете, много са мили и внимателни докторите и обясняват много неща. Пък и теста става много бързо, за 15 Мин.
Нямате ли нещо такова и в Пловдив?
🙄
И да, малко разводнихме гъбичната тема, надявам се, дами, да не се сърдите, ама да вземем да поуспокоим Aloevera и да и разясним някои неща, че се е притеснила сериозно.

# 421
Абе Мила, ти цяла ениклопедия. Кога успяваш да седиш толкова по лабораториите и центровете? Simple Smile

# 422
  • Близко съм
Oле,как ме успокоихте не е истина. Благодаря ви, много  силно ви прегръщам. Честно казано не знам дали има. Аз ходя в Бодимед. Поне да ви се похваля хормоните са ми наред това е щастливата новина. Щом може ще ида след 10ч . Сега ще погледна каква им е цената, и направо утре или в петък съм там.
Сега ще пийна едно винце за успокоение

# 423
Мими, имам над 20 годишен опит с тези неща, затова съм и научила толкова много, за съжаление с много проби-грешки, докато си открия адекватните лекари. А това, че съм била крайно невнимателна на млади години - признавам си го с ръка на сърцето 😂.
Иначе - тествам се ежегодно за СПИН, сифилис и хепатити главно, защото ходя на всякакви вливки, иглотерапии и т.н., където са ми се случвали потресаващи неща от страна на медицинския персонал, даже споделих с докторката от центъра за Сексуално здраве и тя каза, че в БГ наистина са адски невнимателни… Преди 2 години, докато ми правиха вливка, сестрата си поряза ръката, изпръскала е целия чаршаф (аз не съм видяла) и хоп, като ми се откачи абоката, друга сестра ме зави именно с кървавия чаршаф. Направо бях 🤬🤬🤬. Та ходя и си се тествам.
Aloevera, аз също ходя в Бодимед в София за разни кръвни и съм доволна, със сигурност имат такива изследвания, тъй че пускай, те поне бързо стават, утре следобед трябва да са готови. Че да не го мислиш и това. А този - да вземе да си отреже ***, уведоми го, ако не заради него самия, поне да не разнася зарази насам-натам, че няма да си ти единствената пострадала.

# 424
  • Близко съм
Скрит текст:
Скрит текст:
Този пакет достатъчен ли е ? 55лв нещо евтино ми се струва?

# 425
Това е пакета. Не е евтино.
Аз плащам по 18 лв., ама то в този център е с някакви преференциални цени.

# 426
  • Близко съм
Скрит текст:
Скрит текст:
И това е схемата, по която дс ги приемам
Скрит текст:
Скрит текст:

# 427
Алое, тежката артилерия с Доксациклина! Всичко ще мине и вече обица на ухото! Wink

# 428
  • Близко съм
Ох, недей така че се плаша само като видях схемата и откачам , представям си колко са страшни нещата. Допълнителен пробиотик вагинален нещо да пия ли или това е достатъчно? Първи ден азитрокс не разбрах само наведнъж ли да ги изпия хапчетата?

# 429
Алое,  Мила ще се включи с адекватни съвети по въпросите ти, но аз имам питане и то е при кой лекар ходиш?
Не се плаши от схемата, нито от лекарствата Simple Smile И аз наскоро приключих 10 дневен курс с Доксациклин, ей го на, мърдам още Simple Smile

# 430
  • Близко съм
В Пловдив , Бране Лазороски

# 431
Бъди спокойна, че си в ръцете на най-добрия лекар за проблема ти Heart

# 432
Ох, недей така че се плаша само като видях схемата и откачам , представям си колко са страшни нещата. Допълнителен пробиотик вагинален нещо да пия ли или това е достатъчно? Първи ден азитрокс не разбрах само наведнъж ли да ги изпия хапчетата?
Пробиотик през устата някакъв добър задължително!

# 433
На мен ми изписаха интимохелт фемин за вагиналната флора. Ако имаш слаб стомах пий пробиотик за червата. Аз като пия АБ обикновено само антимикотик си взимам, че веднага гъбясвам 😀 споко, всичко ще е наред, следвай съветите, лекувай се и ти и партньора и всичко ще е ок.

# 434
  • Враца
Здравейте дами,
имам нужда от съвет.
На 47 съм, в пременопауза, нямам цикъл от 3 месеца.
На 11.06 отидох на профилактичен преглед и за цитонамазка. При прегледа лекарят ми каза, че има някакво леко течение, но да видим какво ще излезе на цитонамазката. Изписа ми две овули Залаин през 7 дни. Нямах ниакви други симптоми - без сърбеж, без течение, без миризма. И излезе в отпуска.
Сложих първия залаин и по стечение на обстоятелствата си смених ежедневните превръзки с друг вид. На петия ден някъде започна един дискомфорт външно - леко парене, без течение, без миризма, който се засили. На своя глава купих канестен и Флукорик. В началото имаше ефект с дискомфорта, но пак се върна. Купих Вагизан, сложих втория Залаин и след това минах на смрадлика само външно. Междувременно лекарят се върна и си записах час за тези проблеми. Цитонамазката е добре, но в листа пише умерено левкоцити и гъбична инфекция, с диагноза Колпит. Прегледа ме, не вижда нищо притеснително нито вътрешно, нито външно и ми изписа само Гиназол през седмица. Днес трябва да сложа втория Гиназол. Пия Инунохелт Фемин по 1 на ден и Урогард по 2 на ден.
Междувременно за външните проблеми си купих Мулти Гин Ликуид Гел и го започнах вчера.
От вчера забелязах след дълбоко вклеждане при изтриване на хартията съвсееееееееем леко почти невидимо розово зацапване.

От цялата тази каша, това което разбирам е, че освен гъбичките, които вероятно съм изтребила имам възпаление, за което не ми изписаха нищо. Четох, че гъбичките могат да предизвикат това възпаление и се надявам това да е причината, поради която не ми е изписано нищо, тоест ако изтребим гъбичките и с пробиотиците ще се нормализира вагиналната флора.

След цялото това нещо питанката ми е след колко дни след Гиназола да опитам Миковаг плюс, Интимо Хелп или някакъв друг препарат или какво да сменя или направя?

Благодаря много, че ме изчетохте.

Общи условия

Активация на акаунт