Гъбички! Писна ми… почвам да се лекувам сама - 15

• 46 257
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Юзър,
Терапията ти е достатъчна. Фунгостатин ще изтрепе гъбите в червата, а Итраконазол - останалите във влагалището.
В НЦЗПБ си знаят работата, на мен също успешно ми лекуват моите гъби в червата.
Aloevera, спокойно, не се умира ни от хламидия, ни от плазми. И лечението е едно за всичките - с подходящ АБ. Или комбинация от 2 АБ. АГ ще прецени и ще каже. Въпросният господин също трябва да се изследва и лекува. Особено, ако ще имаш някакви контакти в бъдеще с него. Направо ти е подарил букет.

# 406
  • Близко съм
Ох, момичета благодаря Ви, направо удар щеше да ме удари. А може ли една инфекция да съм имала и като не е била хваната и другите да са се появили? Аз чак съм в шок. Извинявайте за малоумните въпроси, чак не мога да си го обясня.
Оказва ли влияние тези инфекции на полови и др.хормони? Стерилна урина да пускам ли?

# 407
Не, абсурд, това са три различни микроорганизма. Просто са те заразили, те се предават само по полов път. Ти си знаеш с кой си била, може да е от един мъж, може да е от различни, защото не винаги има симптоматика. Например, може да си имала уреаплазма, без симптоми, после да са ти лепнали микоплазма и накрая вече с хламидията - бум. Но това са догадки само.
Не влияят на полови хормони.
Стерилна урина защо? Имаш ли някакви оплаквания като от цистит? По принцип не е лошо да се пусне, но то от всичките тези инфекции можеш да имаш парене при пишкане.

# 408
  • Близко съм
Не нямам парене, нищо не знам питам да пускам каквото трябва и ако трябва. Един е .
Пълна патка съм

# 409
Не трябва.
А щом е един - информирай го и да ходи да пуска еякулат за всякакви полово-предавани болести, най-добре Андрофлор. И като му цъфнат резултатите - да бяга на венеролог да му изписват АБ и на него.
И споко, всички сме патки, особено пък в този подфорум 😉. И аз съм хващала какво ли не. Не се обвинявай, но просто, за да ти е мирна главата - презервативи. Ако мъжът не иска - показваш червен картон и това е.
В крайна сметка - здравето ти е по-важно.

# 410
  • Близко съм
Нямам думи, просто.  Чак ще ме е срам да ида при АГ-то в петък. С тези релултати. А досега на Цитото излизаше ссмо възпаления и как никой не взе мерки и накрая отидох при трети.

# 411
Това какво ще си помисли АГ изобщо не те интересува. Да не мислиш, че си първата или последната? Моя приятелка беше с такъв букет от неща от 1 мъж, че направо и се виеше свят. Той, естествено, твърдеше, че не е от него и е чист…
Лекувай се и да не ти пука.
Иначе - това са инфекции, които се откриват само със специфични тестове. И да, работа на АГ е да се усъмнят и да го направят, но от опит - не винаги става. Добре, че този е бил адекватен.

# 412
  • Близко съм
А тези тестиве хпв? Кога и защо се правят свързани ли са с тези инфекции да правя ли?

# 413
ХПВ си е отделен тест! При такъв пъстър партньор не е лошо да направиш.
Как не ползвате кондоми бе момичета, това е обица на ухото!
Не се шашкай, това ще се излекува, споко. Не се лекува ХПВ и херпес. Те остават завинаги!

# 414
И не е лошо да си пуснеш и кръвни изследвания - просто за проверка. Имам предвид ХИВ, хепатити, сифилис. Аз си правя редовно, поне веднъж в годината. В центъра за Сексуално здраве ми казаха, че такива болести в БГ са предимно в гей обществото, но за всеки случай.
И да, HPV няма нищо общо, според мен първо излекувай всичко това, пусни една цитонамазка, да ти направят колпоскопия и едва тогава, ако има нещо необичайно - тестове за HPV. Това е супер разпространен вирус и много хора го носят, съвсем безсимптомно и без последствия.
Херпесът - досега да е избил 100 пъти.

# 415
Специално вагиналния Симплекс 2 много пъти се кара безсимптомно. Но то лечение за него няма специфично...ще си мине.

# 416
  • Близко съм
Херпес, нямам. Относно ХПВ , какво представлява кръвен тест ли е ?
Сифилист и другите неща всяка лаборстория ли ги предлага и пак ли е само кръвен тест? Да знам , и кога се пускат има ли значение дали съм в цикъл или не ?

# 417
Не вярвам да е хванала херпес и да го кара безсимптомно на фона на тези инфекции. Моята приятелка с “букета” беше заразена и с херпес, веднага и се прояви. Моят също изби на фона на друга инфекция, но да, не е боли за умиране.
HPV се тества с ДНК тест - проба от цервикалния канал, но не по време на цикъл.
Сифилис, ХИВ, хепатит B и С - кръвен тест, няма отношение към цикъла, може да се направи вече, защото трябва да са минали поне 42 дни от рисковия контакт.
Не вярвам да си заразена с нещо такова, но се провери за всеки случай
Иначе - на фона на лечението за хламидията и плазмите с АБ задължително настоявай АГ да изпише противогъбично по схема, защото иначе ще пишеш после в темата, че си гъбясала. Това ще е някаква сериозна схема и трябва да си осигуриш превенция. След лечението - курсове с вагинален пробиотик, защото нормалната флора (ако изобщо я има в момента) - ще отиде съвсем по дяволите.
Изобщо - приготви се за дълго лечение, но тези неща се лекуват, недей да се плашиш. Аз самата съм минала по този път, имам приятелка, която хламидия излекува за 1 седмица, друга - с гонорея - за 3 дни, не е нищо кой знае колко страшно. Хванала си всичко навреме.
Пиша ти всичко това, защото виждам, че си е шок, обаче, повярвай ми, нищо от това не е толкова страшно. Както писах, аз и херпес имам, и HPV, жива съм, родила съм здраво дете.
И аз съм правила безброй глупости без презервативи - затова съм си понесла последствията.

# 418
  • Близко съм
Благодаря Ви, много за подкрепата. А в лабораторията , как да кажа че искам да ги изследвсм тези неща срам ме е , все пак има хора. И те ли се изследват рсно сутрин или няма определдн час за тях в смисъл за сифилис, и другите?

# 419
Алое, много си сладка Joy Heart
Ще излекуваш всичко, не се притеснявай. Разбирам неудобството ти, всеки, на когото са му открили нещо неочаквано, се е чувствал така. И аз като теб на няколко цитонамазки имах възпалителни клетки, с хронична бактериална вагиноза съм, но на никой не му хрумна да ме тества за нещо по-специфично. Едва след настояване от моя страна ми пуснаха изследване, така в цервикален секрет лъсна уреаплазма.
Всичко ще се оправи!
Всяка лаборатория има пакет Полово предавани болести. Такива неща се изследват от всеки, по различни причини, няма нищо срамно. По-срамно е да носиш контейнерче с ако вътре Joy

Общи условия

Активация на акаунт