Гъбички! Писна ми… почвам да се лекувам сама - 15

• 46 148
  • 781
  •   3
Отговори
# 630
Ииии, честито на "печелившия"

Дано поне Уреаплазмата да съм утрепала,чакам си изследването.
Дайте съвет.... гинеколог или кожно-венеролог.
Ще се гръмна. В момента нямам сърбежи или дискомфорт,може би съвсем леко външно....

# 631
Пфууу, тази гъбичка е от противните. Ама след ударно антибиотици нищо чудно, че се е появила. Давайте с агресивно лечение, че е трудна за трепане. Правете антимикограма.

# 632
Благодаря. Да излезе и Уреаплазмата и ще вземем пак секрет. В Цибалаб правеха антимикограма, нали?

# 633
Глабратата е ужас, две години я влачих...

# 634

Cry
Как успя да я пребориш?
И друго.....как правите секс с гъбите....или си стоим на сухо....ясно за презервативи,но дават ли сигурност за партньора

# 635
Не че нещо имам да кажа конкретно за глабрата, гъба като гъба, но тъй като напоследък съм само в режим "четене" забелязвам неприятна тенденция да се плашат новите момичета, появили се с бактерия, гъба или патоген. Първо, не е етично да се слага етикет на нещо, което при някой е излекувано лесно, при друг не толкова, но в крайна сметка никой не е умрял от уреаплазма, гарднерела или кандида, нали? И когато някой пише тук притеснен, че нещо му е излезнало в микробиологията, последното, от което има нужда е да му се напише няколко пъти какво го чака и яко му дупе с тая гад, дето мачка, гази и убива хора..
Призовавам ви, мили момичета, преди да напишете нещо тук, първо да помислите дали ще бъде полезно някому. Второ, да помислите как да поднесете информацията. Не знаете кой ще ви прочете и как ще реагира, ще го уплашите ли, ще го смачкате психически ли...
Нещата, за които пишем тук, са безобидни, лечими и не се умира от тях.

Снейк - ще я утрепеш гъбата, гъба като гъба, пусни си антимикограма и действай, не се впрягай излишно и за това. Пиши като излезне уреаплазмата. Браво, че имаш лактобацили, герой си Sunglasses
Твоят принц съгласи ли се на лечение?

# 636
Благодаря ти,Café del Mar , за подкрепата .
Господинът въобще не се интересува какво се случва покрай мен, камо ли да се лекува. Тежко и горко на следващата му приятелка.
В четвъртък ще ходя да вземем пак секрет ,за да се пусне и антимикограма . Сдобила съм се и с двукамерна киста ,4.5см....
Но не се отказвам. Ще пиша като излезе и Уреаплазмата.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:48 от snake35

# 637
Господинът въобще не се интересува какво се случва покрай мен, камо ли да се лекува. Тежко и горко на следващата му приятелка.
В четвъртък ще ходя да вземем пак секрет ,за да се пусне и антимикограма . Сдобила съм се и с двукамерна листа ,4.5см....
Консултирай с лекар лечение на гъбичката с борна киселина. Аз с нея изчистих най-кошмарната и резистентна на всякакво лечение кандида крузей.

# 638
Няма страшно и за кистата, проследявай я само.
Онзи - прав му път. Ти спасявай себе си. Такива егоисти нямат място около теб.
Всичко ще се оправи, едно по едно, имаш ли доверие на лекаря си по принцип, адекватен ли е?

# 639

Cry
Как успя да я пребориш?
И друго.....как правите секс с гъбите....или си стоим на сухо....ясно за презервативи,но дават ли сигурност за партньора
Дава сигурност, така правим Wink
Иначе няколко курса, с това което излезе на антимикограмата.

# 640
По време на лечение долу трябва да се избягват контактите, не само заради риск от прехвърляне и на партньора, а и защото все пак лигавицата е компрометирана и последното, от което има нужда, е триене и тормоз Grinning Отделно, има вагинални глобули, които не са съвместими с латекс, тоест налице е риск от скъсване на презерватива.
Най-добре е въздържание...

# 641
И аз така предположих,но.... да попитам Grinning
Иначе доверие....струва ми се адекватен,на фона на колегата му,който остави подобна киста без медикаменти да стане 7см и искаше да ми махне яйчника.
За частните клиники....и там за под всякаква критика,но поне спасиха яйчника.
Този поне обяснява и ме изслушва какво искам да пуснем.
Ще видим колко е читав. Отчайвам се с тези доктори.

По време на лечение долу трябва да се избягват контактите, не само заради риск от прехвърляне и на партньора, а и защото все пак лигавицата е компрометирана и последното, от което има нужда, е триене и тормоз Grinning Отделно, има вагинални глобули, които не са съвместими с латекс, тоест налице е риск от скъсване на презерватива.
Най-добре е въздържание...

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:53 от snake35

# 642
Е, то е ясно, че не по време на лечението. След него. Нали се слагат глобули, какъв секс. То не продължава с месеци. При мен цъффаха периодично.

# 643
Е, то е ясно, че не по време на лечението. След него. Нали се слагат глобули, какъв секс. То не продължава с месеци. При мен цъффаха периодично.

При мен ту има,ту няма от януари. Сега уж няма голям дискомфорт и пак цъфнаха в изследването
На Фемофлор края на юли бяха в жълтата линия на 10³'⁹..... с толкова лаборатории,всеки си пише както иска крайните резултати. В Щерев не отчетоха бактериална вагиноза,защото все пак имало лактобацили...

# 644
Много малко лекари са наясно с борната киселина. И гинеколози и венеролози. Моля, сподели на теб лекар как ти е препоръчал да в ползваш срещу крузей специално..
Иначе аз ползвам борната к-на профилактично.

В четвъртък ще ходя да вземем пак секрет ,за да се пусне и антимикограма . Сдобила съм се и с двукамерна листа ,4.5см....
Консултирай с лекар лечение на гъбичката с борна киселина. Аз с нея изчистих най-кошмарната и резистентна на всякакво лечение кандида крузей.

Общи условия

Активация на акаунт