Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 46 715
  • 850
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз ги имам Бракстън-Хикс и зачестиха последните дни. Получавам ги като претоваря физически, понякога при движения на малката или като ми е пълен мехура. Не ме болят, но са супер неприятни. Все едно ластик ме стяга. В петък ще питам дали да увеличавам дозата магнезий. Засега съм на 1 път на ден диаспорал от 300, който си е лек в сравнение с първия път като бях на 3 по 2 магнезий.

# 661
Моите са вече рядкост, откакто пия магнезий, но пък като се случи са много силни. Направо имам чувството че ще ми смачкат бебата. Толкова силно стягане усещам + лека болка като при менструация.
Другата седмица трябва да ходя на преглед и се надявам всичко да е наред.

# 662
Здравейте, мами! Някоя от Вас която вече е минала по този път ,ако може да помогне . Каква козметика трябва да имам за бебка в началото? Имам предвид измивен гел,олио, шампоан,кремове и т.н.

# 663
Здравейте, момичета!
Минавам да споделя, че днес по спешност беше извадена моята принцеса в 29 г.с. Писах тук за проблемите с кръвното и преекламсията, които ми дойдоха като гръм от ясно небе. Нещата за мен се влошаваха, както и за нея, беше най-удачно да я извадим. В момента е в интензивен сектор на неонатологията, тежи 1130 гр., но съм сигурна, че сърцето й е много по-голямо и ще се пребори! ❤️

# 664
Здравейте, момичета!
Минавам да споделя, че днес по спешност беше извадена моята принцеса в 29 г.с. Писах тук за проблемите с кръвното и преекламсията, които ми дойдоха като гръм от ясно небе. Нещата за мен се влошаваха, както и за нея, беше най-удачно да я извадим. В момента е в интензивен сектор на неонатологията, тежи 1130 гр., но съм сигурна, че сърцето й е много по-голямо и ще се пребори! ❤️

Ти си герой, както и бебето ти 🩷 Всичко ще бъде наред, само за това мисли 🍀

# 665
belle__ Heart Heart Heart
Добре дошла да е принцесата! Пращаме й положителна енергия!
Скоро да може да се гушка с мама!

Надявам се и за теб и за нея това да е края на проблемите и от тук насетне само хубави неща да ви чакат! Two Hearts

# 666
Здравейте, момичета!

Нека всичко мине наред и скоро да гушнеш бебчето си ! 🍀🙏☺️

# 667
Здравейте, момичета!
Добре дошла на малката героиня! 🩷 Всичко ще бъде наред! Нека ви предстоят само само хубави моменти!!
В коя болница сте? Ти как си? Как мина раждането? Не се притеснявай! Всичко ще е наред! Имаш най-голямото щастие вече!

# 668
В болница Селена, гр. Пловдив сме. Знам, че тук са най-добрите и им имам пълно доверие. Аз психически съм леко срината, но се опитвам да се държа, а физически нищо не усетих от операцията, нито от упойката, нито в момента усещам нещо.
Благодаря на всички за милите думи и подкрепата към моята героиня и мен! 💓

# 669
Здравейте на всички. Да ви попитам в 28 г.с. колко кг сте качили, колко тежат вашите бебета вече

# 670
Хей вие сте герои ! Добре дошла на тази свят мъниче , сигурна съм че ще се бори и с помощта на родителите си и лекарите ще се справи. На теб бързо възстановяване! Не унивай, а бъди силна заради нея ! Ще се справите 🍀♥️ Изпращам ви много положителни емоции и ни дръж в течение как сте Simple Smile
П.П. Ако има нещо с което можем да сме полезни/да помогнем сме на среща (говоря в множество число,тъй като съм сигурна че имаш подкрепа от всички тук )!

Здравейте, момичета!

# 671
Добре дошла на малката принцеса! Всичко ще бъде наред! Оттук нататък само щастливи моменти..
Как си ти?

# 672
  • София
belle___, добре дошла да е в света ни рожбичката ти Heart Всичко ще наред и след всички емоции, веднъж като се приберете вкъщи и се поуспокоиш, ще се отпуснеш и ще има всички да ни съветваш, защото ще си напред с материала Hug Знам, защото моя позната роди първата си дъщеричка в по-ранна седмица от твоята девойка, а сега тя вече е кака и е страшна, здрава, енергична и чаровна фурия Simple Smile

# 673
Добре дошло, на първото бебенце тук и с пожелания за сила и борбеност!

# 674
Момичета, благодаря на всички ви безкрайно за цялото любов и позитивна енергия, която ни изпращате. Майчината любов е настина като безкрайното синьо море.💘 Благословени сме, че имаме възможност да даряваме живот! Пожелавам ви леки бременности, да ви мине всичко по вода, а аз ще продължа да ви уведомявам за мен и моята малка борбена принцеса! 💓

Общи условия

Активация на акаунт