Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 46 647
  • 850
  •   1
Отговори
# 735
Момичета странен въпрос -  гащи за бременни ли ползвате или ? Ползвам си моите и току що ставам така са ме стегнали,че чак ме боли дали е проблем за бебка ?

# 736
Убийте ме, ама 80% от времето все още нося безшевни прашки или бикини. Взела съм си С размер (по принцип съм ХС) и никъде не ми стягат. Сменям ги няколко пъти на ден и досега нито един АГ не ми е казал, че е опасно.

# 737
  • София
Имам едни 5 чифта еднакви от ХМ, водят се подходящи за бременни, защото са без ластик. Имам и едни от Сгушени от преди - те са си баш за бременни и най-удобното нещо на света. И си имам и такива нормални без ластик (дантелени), които си ми стават и си ги нося. Та е 50/50 положението. Дори размера не съм взимала по-голям, а си в моя.

# 738
Radostnocvete, относно столчета за кола - и ние взехме cybex Aton 5, но при нас си е комплект 3 в 1.
Всичко необходимо като информация го има в www.kidsonboard.bg както и тук в сайта доста са изписали хората.
За бельото аз си използвам моето си, просто гледам да са модели, които не са така стегнати на корема. Макар че предната седмица си купих 2 чифта 1 размер по-голямо, че бебето нещо ми успорваше ластика последния път и голямо ровене и ритане беше ниско долу.
Вчера и аз имах Бракстън-Хикс. Не ги бях усещала отдавна. Даже се бях притеснила защо ги няма.
 А за корема - само мъжът ми ми предизвиква стягания и аз все му мрънкам, но е голяма радост с този корем и като започне да го гали с едни въртеливи движения... и аз подскачам. Иначе и бебето като се разрита и то ми предизвиква стягания, даже е експерт. А моите ръце не слизат от корема, но те просто си стоят там, без да търкам.

# 739
Момичета, и аз да избухна с въпрос. Май имам уринарна инфекция от известно време и тази сутрин занесох стерилна урина за изследване. Обаче започна да ме обзема съмнение колко ще е коректен резултата, защото нали трябва да е първа сутрешна , а аз през нощта ставах до тоалетна и реално тази, която занесох беше на около 2 часа след последното ходене. Сега не знам ако има балтерия, дали ще излезе 😶

# 740
ММ не смее да ме пипне. Веднъж ме погали леко по корема и хукнах да повръщам и от тогава не смее.
Аз да се оплача. Още повръщам. Cry
Относно гащите, не съм купувала специални, че и те ще ми омалеят. Взимам от евтините по голям номер и така. Ама аз от размер М скочих на 3ХЛ.
Доста съм се разширила в ханша и съм сложила и на дупе през последния месец.
Едни дънки за бременни, клин и спортен панталон, вече ми стягат. Rolling Eyes
Представям си какво щеше да е пък ако не повръщах и можех да се храня нормално. Joy  
Днеска съм на преглед и ще видя какво ще покаже кантара.

Кристи, ако излезе отрицателна повтори като гледаш  да има поне 4 часа отстояние от последното пишкане.
Аз по принцип си ставам през ноща и преди да забременея и често им нося среднощна урина че иначе няма как.

# 741
Не знам как са вашите бебета, моята ме рита през деня много. А като си лягам сякаш усеща, че имам нужда от почивка и почти не рита най-много леко побутване.🥰
На мен рязко спряха да ми стават моите си дрехи..... само на корем качвам сякаш старите дрехи не седят ок вече.... Дори вчера ми стана малко едно криво.🤷‍♀️
В 6м нямах коремче, изведнъж се появи.

# 742
И моята мома спи заедно с мене. Blush

На мене като ми кажат че ми бил малък корема, ама имало още време да порасне ииии.... Rage
Още от рано всичко ми отесня в корема, ама малък бил. Rolling Eyes

# 743
И моите моми ме ритат на почивки. Не носете стегнати гащи, нека да ви е удобно на корема. Аз си взех памучни, за да не ме дразнят, мъжът ми се смее, като ме види с тях, но това е положението. Коремът ми доста порасна и всичко ме дразни, ако не ми е удобно.

# 744
Относно урината. Аз усещах няколко дни лек дискомфорт, който се появява и отшумява все. Нямам нито парене нито нещо друго, но реших да си пусна една обикновенна урина, която отчете че имам левкоцити и седимент 7-8. Пуснах стерилна урина следователно, но тя пък излезна чиста, та не знам чакам АГ да каже. Аз също пишкам вечер. Занесох сутришна урина, но изчаках да минат няколко часа преди това та дано е правилно

# 745
На мене пъпът ми се изглади и е шоколадово кафяв и около него също.
А съм си бяла по принцип.
Егати пигментацията.
Това не съм аз. Rolling Eyes

# 746
аз имах дискомфорт при уриниране, и след като излезе чиста настоях за МБ, та от там се показаха тия гъби.
Иначе урината занесох първата сутрешна (и аз ставам 2-3 пъти на нощ), след тоалет без препарат.

Моето бельо още ми става и си го нося. От тему бях поръчала гащи за бременни но не си уцелих размера (М поръчах), та си седят така - ако някоя от вас иска да й пратя, само ми драснете.

Моят пъп така се сви, все едно го няма 😳

# 747
Аз имам направена МБ , от която чакам резултат , но реших междувременно да пусна и урина зарди дискомфорта , защото се усъмних, че може нещо пт тях да се е пренесло

# 748
При мен дискомфортът не е при уриниране. Скоро пусках МБ и беше чиста, но чакам отговор и може би ще си искам нова да пуснем.
Относно пъпа- моя от няколко месеца все едно го няма. Така се е свил

# 749
Имате ли я тази прословута Lineа Nigra, която разделя бременното коремче на две? Аз я нямам. А вече съм в 30 г.с., май вече и да не я чакам, то няма за кога.😃

Общи условия

Активация на акаунт