Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 46 665
  • 850
  •   1
Отговори
# 720
Някоя поръчвала ли е от сайта jukki и знаете ли дали са качествени нещата им?

Поръчах бебешко гнездо и едно одеалце от сайта им, ще дам отзив след като получа пратката.

# 721
Аз. Хубави са им нещата, но страшно бавна доставка и некоректно отношение! Не бих поръчала втори път никога повече.

# 722
Колко време отне. Предупреждават ли за забавянето
Аз. Хубави са им нещата, но страшно бавна доставка и некоректно отношение! Не бих поръчала втори път никога повече.

# 723
дами, понеже не помня вече (писах и във февруарската) - тук ли някоя от вас се опакваше от кандида албиканс?! какво изписаха?

Аз имах и продължавам да имам… Не знам дали ще се излекувам, но от началото до сега съм слагала Полижинкас , Гиназол, Ломексин и специални правени по поръчка свещички с антибиотик, който определихме какъв да бъде с антибиограма. Резултата след всичко приложено трае 15-20 дни и после пак се започва течение , неразположение и тн… не знам вече аз ли съм толкова дефектна

# 724
Ами не, точно това беше проблемът. Чаках ги над един месец. И постоянно трябваше аз да де свързвам с тях и все нещо нямаха или не знам си какво. Едно извинение нямаше.

# 725
дами, понеже не помня вече (писах и във февруарската) - тук ли някоя от вас се опакваше от кандида албиканс?! какво изписаха?

Аз имах и продължавам да имам… Не знам дали ще се излекувам, но от началото до сега съм слагала Полижинкас , Гиназол, Ломексин и специални правени по поръчка свещички с антибиотик, който определихме какъв да бъде с антибиограма. Резултата след всичко приложено трае 15-20 дни и после пак се започва течение , неразположение и тн… не знам вече аз ли съм толкова дефектна

Ох, доста обнадеждаващо... стискам палци скоро да се приключи тази гадост

# 726
Моля, дайте съвет за бебешка кошница за кола. Чета и се обърквам много. За какви стандарти да следя, струва ми се много отговорно. Искам да е хубава, моля препоръчайте. Изофикс няма да взимаме за кошницата, а за следващото вече столче.

# 727
Момичета, обикновените АГ-та са така. Повечето не обръщат внимание на витамини, фибриноген и др.показатели. Само репродуктивните специалисти ги следят. Рядко може да се намери следящ АГ,който проверява и жбръща внимание на подобни изследвания.

Radostnocvete, ние харесахме на cybex Aton 5. Към 260-290лв е и една приятелка е много доволна. Има си всякокви тестове и т.н.

# 728
Здравейте!
От скоро ме започнаха бракстън хикс в 29 г.с съм, но не се концентрирам върху това и гледам да съм спокойна, навярно си е напълно нормално за времето.
От известно време чувам коментари - “не си пипай корема, предизвиква контракции”.
Някой, нещо по въпроса?
Мъжа ми като чу, не смее да пипне, то и без това само на него давам по принцип. 🤷♀

# 729
Момичета, обикновените АГ-та са така. Повечето не обръщат внимание на витамини, фибриноген и др.показатели. Само репродуктивните специалисти ги следят. Рядко може да се намери следящ АГ,който проверява и жбръща внимание на подобни изследвания.

Radostnocvete, ние харесахме на cybex Aton 5. Към 260-290лв е и една приятелка е много доволна. Има си всякокви тестове и т.н.

Като цена се колебая между него и Атон М. Ноооо не разбирам кое е по-удачното/доброто 😄...

Разбрах, че само адаптери трябва да си купя специални за моята количка Cybex, ако реша да го слагам на нея.

# 730
Аз към 4ти месец имах Кандида албиканс, слагах свещички Гино-певарил, сега си нося с мене 1 за всеки случай като пътуваме, защото е изключително неприятно. Ползвах и някакъв крем само за външно ползване, но му забравих името, общо взето почти веднага имах ефект и до сега не са се върнали, аз и преди да забременея си правех кандида инфекции.
Кошница за колата взехме Aton 5 и ние, но втора ръка, тя буквално не е ползвана, взех изофикс база, аз доста излизам с колата и ще ми трябва да се возим. Една приятелка каза, че това и е била излишна покупка, ползвали са кошницата 3 пъти за 5 месеца.

# 731
Благодаря,  момичета, да видим какво ще изпишат... зачудвам се дали не прихванах от колата... 🤢

Количка ние взехме кикабу уго, лека е, маневрена, и ще седи във входа, т.е. ако хване краченца няма да страдам много

# 732
Ами аз мисля,че aton 5 ще ни върши чудесна работа. Мисля,че М моделът има повече позиции за смяна (не 8, а 11) и някаква допълнителна система, но не мисля,че си струва толкова разликата в цената. Поне при нас. Ние засега нямаме кола и кошницата ще ни трябва основно за изписването и ако ползваме таксита или се наложи да отидем някъде с кола с някой.

Нашата количка ще ни е от детето на кумовете - easywalker rudey, ама не съм сигурна дали тези адаптери са стандартни за всички колички.

# 733
  • София
Стейси, да, може с пипане на корема да се появят стягания и контракции, особено ако е по-чувствителна матката. Аз бях така миналата бременност в последния триместър. Сега пак почнах да внимавам, защото и при мен Бракстън-Хикс са доста начесто (след 1 ден почвам 28гс).

# 734
Аз пък имам навика все да ми е там ръката. Дори като лягам вечер да спя си слагам ръката на корема.

Общи условия

Активация на акаунт