Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 46 820
  • 850
  •   1
Отговори
# 570
Незнам  до колко, е вярно но ми казаха че докато кърмим нямаме цикъл. Някоя мама която вече има деца ако може да каже дали е така.

# 571
Незнам  до колко, е вярно но ми казаха че докато кърмим нямаме цикъл. Някоя мама която вече има деца ако може да каже дали е така.

И аз така знам

# 572
Не е сигурно това, индивидуално е за всеки. Кърмих до 9 месец,
а цикълът ми се завърна на 3тия м след раждането.

# 573
Навремето свекърва ми е забременяла скоро след раждането, защото старите баби са й казвали, че докато кърми няма да забременее. Зависи от нивото на хормоните в организма. Моя приятелка кърми вече 9 месеца и няма цикъл.

# 574
  • София
За всеки организъм е индивидуално. На някои им идва веднага след лохиите, други след няколко месеца, трети като приключат с кърменето, от всички познавам. Но да, може да си забременеете спокойно и без него, доста истории за такива породени деца има.

Аз с кърменето (цеденето) устисках 10тина дни и почна да си намалява. Докато приключат лохиите имаше нещо съвсем малко и цикълът си ми дойде веднага. После останаха някакви капки преди да приключат съвсем нещата към края на 2м.

# 575
И аз това знам за цикъла, че изобщо няма значение кърменето и си идва в общи линии когато си реши. Не знам дали е същото, но след аборта ми миналата година ми дойде след 15 дни, като беше малко тип идвам, но не ми се идва. След още 15 дни си ми дойде вече качествено. Като цяло съм доволна, че вече 7 месеца нямам и имам още 2 месеца да го нямам, така че пак печеля Grinning
Да се оплача - бебето ми от няколко дни е на тема ленивци и добре, че прегледът наближава, че малко се паникьосвам. Движи се доста като цяло (особено по пикочния мехур и ректума), което ме успокоява, но не са онези бесни ритници и танци, които бяха след Коледа, а предимно наместване и протести ако съм го притисната. Но пък хълца като за световно.

# 576
Родих, кърмих 18 месеца на поискване, имах лохии 40 дена, и след месец ми дойде първият цикъл. Имах си всеки месец ...

# 577
При всяка жена е различно Simple Smile
 Аз кърмех година и девет месеца ,но ми дойде още на третия месец след раждането.
Но да, по-голямата част са с късмет и може би за това толкова много жени се заблуждават.

# 578
Момичета, в навечерието на Новата година и аз да питам нещо и разбира се , да ви пожелая следващата да бъде една от най-щастливите години за всички ни 😊 Та въпроса ми е дали имате воднисто течение ? До скоро се борих с candida albicans, може и да се е завърнала , но от няколко дни ми се появи едно воднисто бяло (без специфична миризма). Особено сутрин като стана и докато отида до тоалетната и вече ми става едно мокро … през деня усещам също често , че поизтича.

# 579
Аз също имам воднисто течение при чиста микробиология. Това е нормално и е на хормонална основа.

# 580
Честита Нова година, мамита! Nature DizzySparkling Heart
Пожелавам Ви много здраве, щастие и със сигурност тази година ще бъде по специална за всички нас! People Baby

# 581
И аз съм през цялата бременност с течение. Микробиологията беше чиста, ама все се притеснявам и ще искам пак да пускам.

# 582
Честита Нова Година!💫
Има ли някоя мама, която все още се двоуми как да ражда? (без тези, на които се налага секцио по мед.причини) Аз не съм говорила нищо за раждане все още с моята АГ и смятам да я разпитам, сякаш вече му е време.. И започнахте ли със следене на тоновете? Колко по-често ви викат за тях?

# 583
На мен в 28 г.с седмица за пръв път ми следяха тоновете. Утре ще влезна в болница заради кръвното, което поддръжам. Ако продължавам с кръвното не стига, че ще съм секцио, ами сигурно и по-рано ще изкарат. Та при мен зависи от кръвното. Иначе доктора ми каза, че ако съм окей след престоя нямам други фактори, клонящи към секцио и може да си родя нормално.

# 584
В 33 г.с. ми е записан часа за тонове и преглед. Ще раждам секцио по желание. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт