Отговори
# 1 335
Бързо да се възстановявате, Dez! 🤗
Радвам се, че ти е харесал озарителя на Нарс! На мен той и Шисейдо фон дьо тена са му любими покупки и затова си ги хваля така. 😄

# 1 336
Клое, фон дьо тенът на Шисейдо е голяма находка. Аз ползвам третиноин и кожата ми не търпи какво да е. Мога и без фон дьо тен, но понякога ми се иска да сложа и този който ти препоръча е единственият, който ми понася.
Имам друг пак на Шисейдо, но ми идва сух, а твоят е идеален.

# 1 337
  • София
Dez, бързо възстановяване!
Какво означава БММ?

# 1 338
Я дайте линк към този озарител?
Аз намирам това?
https://www.notino.bg/nars/highlighting-powder-ozaritel/

# 1 339
Честито на рождениците на патеричка, много да са щастливи!

Дез, много гадно, оздравявайте!
То това чудо и от прибори в ресторант и стол може да се хване, както и от сладолед, обикновено има доста хора заразени, примерно в училище и така се разбира откъде е. Моя близка боледува преди време, беше се стопила. Стискам палци да се възстановите бързо! Flowers Four Leaf Clover

Аз ходих на работа няколко дни, но нямам сили и едва се влача, явно бавно ще е възстановяването. Лошото е, че непоправимо ми пострада работният график.

Много хубави сте с цветните рокли на парти, и да, вярно че се открояват, но зависи от натюрела на човек - дали това търси. Аз предпочитам черно или тъмносиньо - чувствам се спокойна и анонимна в тези цветове, понеже никак не обичам да привличам внимание. Иначе въображението ми е предостатъчно, просто не обвързвам облеклото си с него.
Това си е особеност на характера, много мразя да ме запомнят. Даже в някой магазин ако ме поздравят и кажат, че не съм минавала отдавна, ми става неприятно и често спирам да го посещавам.

G&B, много хубав тоалет и аксесоари към него!

mariat, аз лично съм за колан като панталона.

Хлое, много хубави са и двете рокли!

Направо съм за отписване от темата, нищо не ми се купува, даже не ми се пробва. Коледно парти нямам,  пълна трагедия....

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 10:48 от silver pearl

# 1 340
Barbi и за мен е абсолютна находка. 🤗 Радвам се, че и вие сте доволни, колкото и аз.
Мими, ето го озарителя на Нарс

Него взех без проба и си улучих цвета. 😁

Силвър много неприятно, много дълго те държа този грип. 😔 Здравето е най-важно и както дойде с работата. Както дядо ми казваше “Работа е имало преди нас, ще има и след нас!” Почивай и гледай да се възстановиш напълно.
И аз нямам придобивки, но изчаквам тактично намаленията от януари. 😁

# 1 341
Dez, бързо възстановяване!
Какво означава БММ?

Бившия Ми Мъж.

# 1 342
Сега ако кажете какво се прави с озарителя, цена няма да имате, или сложете някой клип ?
Дез, бързо възстановяване! Милите ми душички със синчето! Знам колко е гадно! Hug

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 12:59 от mimi.7299

# 1 343
Колко сме различни...
Силвър, аз пък много обичам да ме разпознават Simple Smile в кварталния магазин, месарница, аптека, сладкарница... В любими магазинчета за дрехи/бельо. Винаги има какво да ми кажат, че днес имат за мен или не е моето Sunglasses И няма да ми кажат "Стои Ви перфектно" като аз виждам, че не е така, а ще ми кажат "Имам зареждане след седмица, мини пак".
Преди Ковид правехме фирмени семейни коледни купони, обикновено на СПА, а месец и нещо по късно фръц купон за РД на фирмата с колеги, партньори и клиенти. За тях съм се докарвала с най-гламурна визия. Сега няма и някак ми липсва да се издокарам впечатляващо и... запомнящо се Smiling Imp

# 1 344
Дез, 🤗 , малкият ми син имаше салмонела.Да е бил на 3-4г.Никой от останалите не беше болен.Така и не разбрахме как се е заразил.
Всички, които бяхте болни- почивайте повече!
Озарителят за под очи ли е?

# 1 345
Колко сме различни...
Силвър, аз пък много обичам да ме разпознават Simple Smile в кварталния магазин, месарница, аптека, сладкарница... В любими магазинчета за дрехи/бельо. Винаги има какво да ми кажат, че днес имат за мен или не е моето Sunglasses И няма да ми кажат "Стои Ви перфектно" като аз виждам, че не е така, а ще ми кажат "Имам зареждане след седмица, мини пак".
И аз съм така, познава ме почти целия град, в магазините, които пазарувам са способни да ми изберат рокля на мига, която знаят че ще ми е точна и ще ми стои добре...и най-важното ще я харесам. В Бургас това са Оникса /на Компаса/, Дика, Сузи стил, Стилна жена, магазин Моон! Разни пуловери и блузки плетива купувам от Ганга - индиийския. В единия магазин ми имат телефона и ми казват идвай имаме зареждане. Grinning
Така е в аптеките, плод зеленчух, хлебарницата, месарницата. Не пазарувам в големите вериги магазини за хранителни стоки, мразя ги. Отделно съм приятелка и ходя с години при едни и същи доктори, на които имам доверие.

# 1 346
  • София
Ееее Перличке,струва ми се,че те разпознах преди време в едно заведение.Стори ми се,че си ти.Добре,че не съм ти се обадила,щом не обичаш така.
Мими и аз съм като теб.Пазарувам в определени магазини за дрехи и обувки,за хр.стоки минавам и през веригите.
Макар темата да е за дамския стил,да попитам за препоръки за парфюм за млад мъж около 25.Искам обаче първо да го подуша и всякакви препоръки ще са ми от полза.
Предварително благодаря!

# 1 347
  • София
Дез, това е голяма гадост! Как така през зимата?!? Бързо да се оправяте с момчето ти!

По темата за отличимостта: мен също много ме помнят и защото може би имам топло излъчване, хората са мили и и приказливи с мен. Понякога това ме натоварва, обаче, и искам да остана "скрита" от вниманието на другите. Отделно, че един луд да има някъде и за мен ще се лепне.
Момичета, не знам дали ще съм в добра кондиция за Коледно парти. Доста смотан месец се очертава. Стискайте палци да стане тортата за мъничкото ми стрелче, което утре празнува.

# 1 348
Dior sauvage много се харесва.

# 1 349
Дез, това е голяма гадост! Как така през зимата?!? Бързо да се оправяте с момчето ти!

По темата за отличимостта: мен също много ме помнят и защото може би имам топло излъчване, хората са мили и и приказливи с мен. Понякога това ме натоварва, обаче, и искам да остана "скрита" от вниманието на другите. Отделно, че един луд да има някъде и за мен ще се лепне.
Момичета, не знам дали ще съм в добра кондиция за Коледно парти. Доста смотан месец се очертава. Стискайте палци да стане тортата за мъничкото ми стрелче, което утре празнува.
Мен не ме натоварва, обаче ММ побеснява, каза от плод и зеленчук до нас си способна да го изминеш за 1 ч, /а реално е на пет минути/, докато се спираш и говориш с всички! Joy
Харпи, почвам да стискам и искам да я видя, торти не ям но обожавам да ги гледам! Flushed

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 11:27 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт