Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 331
  • 486
  •   1
Отговори
# 255
Не са същите, защото другите легла бяха с по-мек матрак и бяха с ръчен механизъм на повдигане. Освен това имаха тераси, моята стая нямаше.
Обзавеждането беше същото, да.
Леглото от снимката е от тези с механизъм. Моят матрак не беше много удобен и ако повдигна леглото се свличаше. На третият етаж нямат тераси, може би на втори. Като цяло стаите са добре.

# 256
Е как ще нямат тераси като момичето от съседната стая имаше 😁
Иначе за механизма - исках да кажа, че бяха с автоматичен, а моето с ръчен и ужасен матрак.

# 257
Хаха, аз бях в тази стая, но държа да отбележа, че другите на 3я етаж са по-хубави 😁

Аз бях на трети етаж и мога да кажа, ме моята беше едно към едно с тази.

# 258
Значи не другите стаи и не другите легла, а само за тази съседната може да се твърди нещо.
Аз нямам спомен покрай мен някой да е имал тераса. Вероятно в другото крило съм била.

# 259
Благодаря за отговорите. Изглежда прилично да, но определено стаята в която бях на 4тия етаж,ме помня номер,беше два пъти по-голяма с маса за хранене,голям телевизор,люлеещ стол и  доста удобно легло с дистанционно за повдигане.Ще се пробвам за същата,пък каквото стане

# 260
Благодаря за отговорите. Изглежда прилично да, но определено стаята в която бях на 4тия етаж,ме помня номер,беше два пъти по-голяма с маса за хранене,голям телевизор,люлеещ стол и  доста удобно легло с дистанционно за повдигане.Ще се пробвам за същата,пък каквото стане
Мен ме сложиха октомври миналата година в една стая на 4 ет - в ляво. Прозорецът не се затваряше - имаше почти 1 см процеп. Парното не работеше и беше с климатик. Поисках друга още на следващият ден!

# 261
Здравейте, понеже не намирам информация, преди две години за болницата трябваше да се носи пакет памперси и мокри кърпи, някой знае ли дали все още е така?

# 262
Да трябва. Пише го в списъка на страницата на Шейново.
https://sheynovo-ag.eu/za-pacienti/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Здравейте, понеже не намирам информация, преди две години за болницата трябваше да се носи пакет памперси и мокри кърпи, някой знае ли дали все още е така?

# 263
Здравейте дами ,благодаря за списъка малко оскъден ми се вижда.  Ние дрешки за вашите бебчета вземате ли освен тези който са за изписването. Simple Smile

# 264
Хаха, аз бях в тази стая, но държа да отбележа, че другите на 3я етаж са по-хубави 😁

Това е на 3-ти етаж. Стая 305.
Имаше и люлеещ се стол.Тераса аз нямах, съседна стая имаше.Но аз и не държах.
Всички са доста подобни Simple Smile

Stm99 няма да са ви необходими, защото не дават да са с Ваши дрехи.Ако се оповръща или напишка, отивате до неонатологията и искате дреха да го преоблечете. Но си вземете пеленки, лигавничета и подобни, защото ще ви трябват за обслужване на бебенцето, като е при вас Simple Smile

# 265
Благодаря ви , а вариант да е при вас постоянно няма ли? На мен ми казаха ,че има стига да искам

# 266
  • София
Благодаря ви , а вариант да е при вас постоянно няма ли? На мен ми казаха ,че има стига да искам
Да, има, моето бебе си беше при мен.
Казваш им вечерта, дават ти да се подпишеш, че е при теб и няма абсолютно никакъв проблем.

# 267
Здравейте,има ли някоя от Вас,която наскоро е раждала при Д-р Димитрина Николова и може ли да ми разкаже как протича едно раждане с нея?Доволни ли сте?Чувала съм много хубави неща за нея,но се интересувам от по-подробна история;))

Аз раждах при нея естествено 2022. Следях се при друга на частно и тя ми я препоръча. Беше много мила и добродушна.

# 268
Здравейте, мами! Малко тъп въпрос, но как се свързахте с лекар от Шейново? Всички от болницата ли преглеждат в ДКЦ-то им или ги търсехте по други центрове и частни кабинети?

# 269
Аз първо си избрах гинеколог, при който ми харесва да ходя - чувствах се в сигурни ръце и си избрах човека и просто лекарката се оказа,че изражда в Шейново. Според мен повечето сме на този принцип.

Общи условия

Активация на акаунт