Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 315
  • 486
  •   2
Отговори
# 285
На наши и ваши е. Аз като раждах в съседната стая таткото го пускаха, защото имаха познати сред персонала...

# 286
От стори на българска инфлуенсърка се вижда как и е на свиждане дори приятелка вътре в болницата, а не в двора. Не знам дали е защото е при др. Вецев или защото е известна. Позволявам си да кача скрийншот, защото беше качето на публично стори.
Аз лежах в точно тази стая след като родих, също както инфлуенсърката при д-р Вецев. Ами изобщо не е ставало въпрос за посетители… явно си е на наши и ваши…

# 287
  • Sofia
Здравейте, преди време съм срещала информация, че в Шейново приемат дарения дрехи нови и носени. Знаете ли към кога трябва да се обърна ако искам да даря дрехи?

# 288
Здравейте, преди време съм срещала информация, че в Шейново приемат дарения дрехи нови и носени. Знаете ли към кога трябва да се обърна ако искам да даря дрехи?

Във фейсбук има родителска група за Шейново и там доста често публикуват кога се прави кампания за дарения. Групата се казва Раждане във II САГБАЛ Шейново.

# 289
Здравейте, някой може ли да ми каже кога казваме, че искаме епидурална упойка? Още при постъпването или може и след това?

# 290
Като Ви вкарат в родилна зала, кажете на акушерките или доктора, че искате упойка, от там нататък те ще ви имат в предвид и когато настъпи момента, ще извикат анестезиолога. При мен даже акушерката първа ме пита дали ще искам.

# 291
Раждах 2023 и самостоятелнатс стая беше 70лв. на вечер,сега разглеждах ценоразписа на болницата и виждам,че има нова опция.
Самостоятелна стая   -70,00       
 Самостоятелна ВИП луксозна стая-140,00   
Някой запознат ли е за какво става въпрос,какви са разликите и заслужава ли си двойната цена?

# 292
  • София

Самостоятелна ВИП луксозна стая-140,00   
Някой запознат ли е за какво става въпрос,какви са разликите и заслужава ли си двойната цена?
Аз раждах края на Юни месец тази година и изобщо не съм чувала за подобна стая.
Явно в някаква новост ,защото май и на Гала щерката се е възползвала от нея  и е била с мъжа си.

# 293
Здравейте, има ли мами, раждали при акушерка Лиляна Велкова? Какво ви е мнението за нея?

# 294
  • София
Здравейте, има ли мами, раждали при акушерка Лиляна Велкова? Какво ви е мнението за нея?
Ако това е същата акушерка Лили - слаба, русичка с очила, то мога да кажа, че е уникална!

# 295
Първото ми раждане беше при нея. Беше на смяна, не съм я познавала преди това. Мога да кажа за нея, че е деликатен човек, всеотдаен професионалист. Помагаше ми и се грижеше за мен, а бях уплашена и ми беше трудно, защото всичко ми се случваше за първи път. Прекрасна е!

# 296
Имам насрочена дата за секцио, казаха ми,че ще ме приемат предишния ден. Имам едно секцио в болницата,но беше по спешност и не съм запозната как стоят нещата по нормалния ред.
Дали ще ме карат да постъпя още сутринта,правят ли някакви изследвания и въобще какво да очаквам от престоя ми докато стане време за операцията?

# 297
Мен ми казаха прием между 11:30-12:00.
Не помня да са ми вземали кръв. Искаха изследванията, картонът ми и външните дрехи да ги предам на придружител, аз си ги прибрах в сака.
Приеха ме след преглед от дежурен АГ,  бях много доволна от прегледа, беше млад лекар.
Лежах на 3-тия етаж, дадоха ми обяд, запис на тонове, кръвно и ми дадоха свещичка с обяснението как и кога да я поставя сутринта, за да отида до wc. Нищо не се случва, всичко е за пътеката по ЗК.

# 298
  • София
Аз постъпих предният ден, казаха ми между 11 и 13 да се регистрирам и да отида пред кабинет 15. Настаниха ме на третия етаж, взеха ми кръв и пуснахме едни тонове. След това и на мен ми дадоха свещичка, която нямаше търсенията ефект. На следващия ден започнаха да ни викат една по една, имат си предварителен график за това. Лежах в реанимация около 20 часа, отношението е добро, даже съм изненадана. На следващия ден ни раздвижиха и ни разпредели ха по стаите.

# 299

Аз бях при Руска, но понеже се падна отпуска точно, като раждах, я замести Лили.
Мила, всеотдайна, много добра ! Каквото и да кажа за нея, малко ще е.
След секциото имах ужасно силни болки в кръста, първия ден почти не можех да ида до тоалетна дори. Тя дойде и ми напълни вода от диспенсърите, след това ме питаше всеки ден по няколко пъти как съм, а като беше на смяна идваше. Показа ми всичко за бебето, даваше ми съвети. Наистина, прекрасен човек.

Общи условия

Активация на акаунт