Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 183
  • 486
  •   3
Отговори
# 390
Аз родих с операция края на февруари и мога са препоръчам болницата и лекарите с 2 ръце. Бях с избор на екип, д-р Поптодоров, при когото се следях, но се запознах по време на визитация и с другите лекари, както и докато чаках за секциото, защото контракциите започнаха 2 дни преди датата и имах няколко проверки за разкритие. Лекарите са човечни и адекватни, хората в неонатологията са страхотни, бебчетата са обгрижени и в добри ръце. А Имир е слънце, имах проблеми с гърдите  и имах възможността да се запозная с нея.
Бях в самостоятелна стая от 70 лв. Препоръчвам да пробвате, може да идват посетители, да ви носят храна и багаж, а и за мен беше по-спокойно.

# 391
  • София
Доста стари мнения явно сте чела за акушерките там! Не знам защо искате да сте сама, според мен е по-добре да имате компания.
Упойката се плаща отделно от избора на акушерски пост.

# 392
Доста стари мнения явно сте чела за акушерките там! Не знам защо искате да сте сама, според мен е по-добре да имате компания.
Упойката се плаща отделно от избора на акушерски пост.

Възможно е и стари мнения да са били, макар че бяха от последните две години. Можете ли да споделите актуални впечатления? В негативна насока ли са се развили нещата с акушерките?

# 393
  • София
Аз лично от Коричкова изобщо не съм доволна. Може да е защото не съм плащала, но се паднах с първото раждане при нея. Арогантна и надменна жена, за отношение не искан да коментирам даже.
Погледнете Руска и Лили

# 394
Момичета, къде оставихте колите като започна раждането и отидохте до болницата, не съм от София и много ме притеснява къде ще оставиме колата, има ли паркинг в близост?

# 395
И ние не сме от София и с моя мъж спирахме тук като ходих на тонове и съответно като отидох да раждам.

https://sanstefanoplaza.com/za-kompleksa/parking

# 396
Здравейте! Прочетох всички теми за Шейново до момента и се колебая между няколко лекари за избор на екип. Ако можете да споделите лични впечатления за някой от тях, много ще ме улесните! Засега се чудя между д-р Емине Бикова, д-р Латина Кожухарова и д-р Свобода Есмерова.

# 397
  • София
Оперативно ли щераждате? Тогава има идея да избирате лекар.
Ако планирате естествено раждане е по-добре да изберете акушерка. Така или иначе лекар винаги ще дойде.
Аз имам две оперативни раждания-едно планово и второто е спешно.Доктор Свобода Есмерова беше на смяна и се падна да ме оперира. Не съм избира екип нито при първата операция, нито за второто раждане.
Много мила и деликатна лекарка. Мисля, че по мое време е специализирала. Както и лекарката при първата ми операция. Въпреки, че не ги бях избирала и двете идваха всеки ден към обяд, за да ме питат как съм, имам ли нужда от нещо и ако имам тревоги-да ги потърся...дадоха ми даже телефоните си. И двете ме извикаха за прегледа след изписване да дойда при тях, първата даже искаше да ме види преди 42-ия ден още веднъж.
Жените, които бяха избрали лекар, даже и Велев, ги видяха веднъж. Всъщност-Велев веднъж, на нито една друга съквартирантка при двете ми раждания, не идваха избраните лекари, които бяха от известните имена преди 10 и 7 години.

# 398
Здравейте! Прочетох всички теми за Шейново до момента и се колебая между няколко лекари за избор на екип. Ако можете да споделите лични впечатления за някой от тях, много ще ме улесните! Засега се чудя между д-р Емине Бикова, д-р Латина Кожухарова и д-р Свобода Есмерова.

Първата ми бременност следих на частно при доктор Бикова. Много внимателна, обяснява, раждането беше по спешност в период когато не беше в страната и родих при екипа на смяна (доктор Зарев и акушерка Рената, но не помня фамилия)

Сега втората бременност отново ходя на частно при доктор Бикова, ако се наложи оперативно раждане бих избрала нея, ако е естествено съм се ориентирала към акушерка Имир

# 399
Някой секцио да е раждал при доктор Златомира Арабаджиева  Simple Smile Simple Smile .
Моля за мнение .

# 400
  • София
Аз съм пристрастна към Бикова. Не раждах при нея, но тя следи втората ми бременост и до ден днешен си я посещавам за контролни прегледи.

# 401
А някоя от вас има ли мнение за др Димитър Спасов

# 402
А някоя от вас има ли мнение за др Димитър Спасов

Аз за раждане нямам наблюдения още, но той ми прави кюретажа миналата година и беше изключително внимателен, мил и си беше свършил много добре работата. Сега съм бременна и ако избера Шейново бих искала да съм при него, защото ми вдъхна изключително доверие.

# 403
Някой секцио да е раждал при доктор Златомира Арабаджиева  Simple Smile Simple Smile .
Моля за мнение .
Както вече бях написала.
Аз родих секцио при д-р  Златомира Арабаджиева
2020г и съм много доволна от нея и екипа.
Хем бях без избор на екип.
И нищо не съм плащала.
Всичко беше по НЗОК.

# 404
Оперативно ли щераждате? Тогава има идея да избирате лекар.
Ако планирате естествено раждане е по-добре да изберете акушерка. Така или иначе лекар винаги ще дойде.
Аз имам две оперативни раждания-едно планово и второто е спешно.Доктор Свобода Есмерова беше на смяна и се падна да ме оперира. Не съм избира екип нито при първата операция, нито за второто раждане.
Много мила и деликатна лекарка. Мисля, че по мое време е специализирала. Както и лекарката при първата ми операция. Въпреки, че не ги бях избирала и двете идваха всеки ден към обяд, за да ме питат как съм, имам ли нужда от нещо и ако имам тревоги-да ги потърся...дадоха ми даже телефоните си. И двете ме извикаха за прегледа след изписване да дойда при тях, първата даже искаше да ме види преди 42-ия ден още веднъж.
Жените, които бяха избрали лекар, даже и Велев, ги видяха веднъж. Всъщност-Велев веднъж, на нито една друга съквартирантка при двете ми раждания, не идваха избраните лекари, които бяха от известните имена преди 10 и 7 години.

По-скоро естествено ми се иска, но май ще ми е по-спокойно с лекар, а и не знам дали няма да се се стигне до секцио

Общи условия

Активация на акаунт