Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 35 849
  • 443
  •   1
Отговори
# 420
Момичета , дайте актуални цени за Шейново.
Раждах секцио с избор на екип и самостоятелна стая , накрая около 2к излезе всичко. Към днешна дата как вървят цените за здравно осигурени.
Благодаря 🌞

# 421
Този февруари -  избор на лекар 900 лв., акушерка 350 лв., доколкото чувам вече са 500 лв., единична вип стая 70 лв., за три вечери 210 лв., служебна бележка за бащинство 20 лв.,  тотал 1,480 лв. Бях планирано секцио, но бебчо си избра 2 дни по-рано.

# 422
Благодаря за отговора !
Кой лекар извърши секциото ?  Simple Smile

Този февруари -  избор на лекар 900 лв., акушерка 350 лв., доколкото чувам вече са 500 лв., единична вип стая 70 лв., за три вечери 210 лв., служебна бележка за бащинство 20 лв.,  тотал 1,480 лв. Бях планирано секцио, но бебчо си избра 2 дни по-рано.

# 423
Никола Поптодоров. Той проследи и бремеността ми.

# 424
Дали е удобно да Ви питам някои неща на лично съобщение?
Малко късно отговарям, но - да, няма проблем. Пишете ми.

# 425
Здравейте, искам да попитам майките, които скоро са родили със секцио, след колко време ви раздвижиха ? Кога за първи път ви дадоха бебето и дадоха ли през нощта да бъде при вас ? Simple Smile

# 426
На следващата сутрин е раздвижването, просто ви позволяват да станете. После ви местят в отделението и бебчетата чак към 13 на обяд.

# 427
  • София
Здравейте, искам да попитам майките, които скоро са родили със секцио, след колко време ви раздвижиха ? Кога за първи път ви дадоха бебето и дадоха ли през нощта да бъде при вас ? Simple Smile
В 9 часа сутринта ми беше секциото , на другия ден в 10 часа вече си бях раздвижена, настанена в стаята и си гушках бебето.
Можеш да си го вземеш когато поискаш да спи при теб, аз си го взимах също.
В съседната стая имаше едно момиче, което милото в 3 през нощта видя зор и им го върна, след като в 1 часа ходи да им иска мляко.Така се беше притеснила милата, че ми потропа на вратата да иска помощ.Успокоихме го бебенцето в 1 ч с млекце, помогнах й с памперса,ама явно в 3 часа пак е имало драма и момичето директно си е слезнало да го остави.
 Аз пък една нощ също припках до неонатологията в ранните часове, намерих падналия пъп на бебето в памперса и отидох да помоля да го промият, че леко кървеше.Така че, каквото и да става, винаги може да отидете до тях, ще ви съдействат.
Друга нощ пък гърдите ми щяха да избухнат и ставаха все по-червени и болезнени, събудих акушерката на етажа да си поискам лед.Ако бях чакала до сутринта, не ми се мисли ...
Никой, никога по никакъв повод не ми се е карал, ще го безпокоя ,а то все в абсурдни часове се случваше да имам нужда от тях 🙂
То от изтичането на водите още така ми тръгна 🤣

# 428
Здравейте,
Предстои ми да си избера лекар, който да ме изражда, т.к. проследяващият ме АГ не води раждания. Спряла съм се на двама лекари и искам да попитам как се записва час за конкретен лекар в Шейново? Ясно е, че мога да си запиша и в медицинските центрове, където също работят, но ми се иска да е в самата болница. Или се записва час и те преглежда случаен лекар?

# 429
Здравейте,
Предстои ми да си избера лекар, който да ме изражда, т.к. проследяващият ме АГ не води раждания. Спряла съм се на двама лекари и искам да попитам как се записва час за конкретен лекар в Шейново? Ясно е, че мога да си запиша и в медицинските центрове, където също работят, но ми се иска да е в самата болница. Или се записва час и те преглежда случаен лекар?

В коя ГС си? Моята гинеколожка е д-р Бикова и тъкмо разбрах, че работи и в Шейново и в момента проучвам, за да остана евентуално при нея, понеже си я харесвам така или иначе. Аз лично ходя при нея в медицински център, предполагам ако ме проследява изцяло тя, после директно ще ме прехвърли и ще ходя само за тоновете в болницата. Според мен иди при този, който си избрала първия път отделно в медицински център, за да си запишеш лесно час и вече с него ще можете да се уговорите от там нататък как да са нещата.

# 430
Здравейте,

В коя ГС си? Моята гинеколожка е д-р Бикова и тъкмо разбрах, че работи и в Шейново и в момента проучвам, за да остана евентуално при нея, понеже си я харесвам така или иначе. Аз лично ходя при нея в медицински център, предполагам ако ме проследява изцяло тя, после директно ще ме прехвърли и ще ходя само за тоновете в болницата. Според мен иди при този, който си избрала първия път отделно в медицински център, за да си запишеш лесно час и вече с него ще можете да се уговорите от там нататък как да са нещата.

Аз ходих на частно първата бременност при нея и бях много доволна и сега съм пак при нея. Стига да има възможност бих родила при нея. Първото дете ми е родено по спешност в Шейново

# 431
Някоя от вас раждала ли е при д-р Олга Такева? Бях при нея в началото на бременността на консултация два пъти. Видя ми се сериозна, обяснява всичко подробно. Занимава се с рискови бременности.

# 432
  • София
Някоя от вас раждала ли е при д-р Олга Такева? Бях при нея в началото на бременността на консултация два пъти. Видя ми се сериозна, обяснява всичко подробно. Занимава се с рискови бременности.
На мен ми беше втори опериращ на секциото.
Избора ми беше д-р Вецев, а тя случайно се падна асистиращ, попринцип май не оперират двамата ,но при мен така се случи.

# 433
  • София
Аз също се чудя за избор за раждане в Шейново при д-р Спасов.  Разбира се , понеже искам и да се следя там сега се зачудих за разширения им пакет- реално само една от три фетални морфологии е включена и се колебая.
Някое друго изследване да ви се вижда да липсва ?
За първи път ми е - извинявам се .

Разширен пакет ЖК - след 12 г.с
Цена: 930 лв – 2 х 465 лв., заплатени до 20г.с.
Прегледи и изследвания, включени в пакета:

ПКК, урина, биохимия (разширена) трикратно–в 12,26 и 34 г.с.
    ОГТТ при нужда в 26г.с.
    Цитонамазка – еднократно в 12г.с.
    Влагалищен секрет, урокултура двукратно – в 16 и 36 г.с.
    УЗД – в 16,26,30,34 и 36, 40 г.с.
    Ранен БХС – 11-13,6 г.с.
    Фетална морфология: 20 - 23 г.с.
    NST /запис на тонове/ в 36,37,38, 39, 40 г.с.
    Кръвна група еднократно в 12 г.с.
    Антитела при отрицателен резус фактор трикратно в 14-16, 22-24 и 32-34 г.с.
    HIV, HbsAg еднократно – при регистриране на бременност
    WASS двукратно – 12г.с. и 34г.с.

# 434
Здравейте, може ли някой да ми изпрати на лично съобщение номер на акушерка Имир Ибраим. От болницата ми казаха нея да си питам лично по някои въпроси, и да се свържа с нея имало нейн контакт в интернет, но този, който намерих не е актуален

Общи условия

Активация на акаунт