Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 39 157
  • 486
  •   3
Отговори
# 465
Ужасно преживяване и много съжалявам за всичко, което сте преживели! Бихте ли споделили името на проследяващия лекар?
Дано успеете да се съвземете от загубата бързо и щастието дойде отново в семейството!

# 466
Не съм чувала и аз за д-р Петрова, но последните две истории звучат ужасно.

# 467
И аз не бях чувала за нея, но бързо се запознахме, тя е началник на родилното отделение. С очила и много красива коса, на букли я носи.
Създава първоначално впечатление, че е много мила и хрисима, но след известно време нещата се променят. Особено, когато не се развиват по желания от нея начин. Вероятно е добър специалист, но аз не го видях това от нея, дори напротив.
Скрит текст:
Да не говорим колко грозно впечатление ми направи, когато пред мен обсъждаше със специализанта си, едно от момичетата, с които лежах в предродилно, че била дебела и щял да се измъчи да я шие, че я бяха планували за секцио на следващия ден. Горкият. Този същия беше видял задната ми плацента като предна...

# 468
И аз не бях чувала за нея, но бързо се запознахме, тя е началник на родилното отделение. С очила и много красива коса, на букли я носи.
Създава първоначално впечатление, че е много мила и хрисима, но след известно време нещата се променят. Особено, когато не се развиват по желания от нея начин. Вероятно е добър специалист, но аз не го видях това от нея, дори напротив.
Скрит текст:
Да не говорим колко грозно впечатление ми направи, когато пред мен обсъждаше със специализанта си, едно от момичетата, с които лежах в предродилно, че била дебела и щял да се измъчи да я шие, че я бяха планували за секцио на следващия ден. Горкият. Този същия беше видял задната ми плацента като предна...

Аз имах преглед при нея при първата бременност. Беше внимателна и мила, но това беше преди 3 години.

# 469
Да.Доктор Никола Поптодоров.Дори съм давала добри отзиви за него, тъй като по случайност първия път присъства на раждането ми, което , както вече казах мина абсолютно безпроблемно слава богу.Затова реших да му се доверя в проследяването на втората ми бременност , но явно сгреших.В общи линии впечатленията ми са , че ако има проблем всички лекари са ошашкани и те прехвърлят от смяна на смяна.

# 470
Много съжалявам още веднъж.

Не знам какво да кажа, аз се следих при него и имах своите резерви на моменти също. Може би феталните при д-р Галева, ми даваха повече увереност.

Няма нищо нормално от лекарска и човешка гледна точка в това, което сте преживели. Гласността няма да промени нищо, но поне ще помогне на повече хора да направят информирано решение.

Има и група във ФБ за Шейново, ако имате сили, споделете и там, също и се консултирайте с адвокат.

Бързо възстановяване - психически и физически.

# 471
  • София
Амазонка, милата какъв ужас си изживяла 😔
Прегръдки и сили ти пожелавам!Бързо възстановяване и скоро да съберете смелост и отново да си с коремче до финал!
Нечовешко е подобно отношение, никой не заслужава, точно тогава твоя лекар трябва най-много да е до теб и да се ангажира.
Дано поне не са те сложили на етажа с родилките, че и такива истории съм чувала (не за Шейново).

# 472
Много съжалявам още веднъж.

Не знам какво да кажа, аз се следих при него и имах своите резерви на моменти също. Може би феталните при д-р Галева, ми даваха повече увереност.

Няма нищо нормално от лекарска и човешка гледна точка в това, което сте преживели. Гласността няма да промени нищо, но поне ще помогне на повече хора да направят информирано решение.

Има и група във ФБ за Шейново, ако имате сили, споделете и там, също и се консултирайте с адвокат.

Бързо възстановяване - психически и физически.

Доктор Галева внася страхотно спокойствие, харесвам я, но доколкото знам тя иначе не изражда.

# 473
Преди операцията бях в родилно - трудно ми беше ,но контактувах с момичетата ,чувах как се раждат бебенцата.После пък бях на етажа с бебенцата.Единствено ,че успяха да ме сложат сама в стая.Когато отидох да си взема аутопсията също ме накараха да чакам до неонаталогия.Не искам да се занимавам с адвокати, защото почва да ме бута психиката.Онзи ден докато ви разказвах какво се е случило вдихнах високо кръвно, а никога не съм имала.
Благодаря за милите думи и следвайте инстинктите си Simple Smile

# 474
  • София
Ужасно просто 😔 
Аз също имам зад гърба си загуба в голяма седмица, ужасно е и идеално знам какво изпитваш.
За съжаление няма абсолютно никакъв протокол за действие в случаи като твоя, вместо максимално да пощадят психиката ти, те правят всичко това, скандално е, нечовешко е!
Адвокат не знам какво ще направи, за осъден лекар, все още не съм чула, само ще продължиш да си "бъркаш" в раните и да страдаш.
Вярвам силно, че когато си готова, ще си имаш бебенце и това ще е само един лош спомен в живота ти!

# 475
Благодаря, че сподели, въпреки болката, която ти носи.
Радвам се, че си оцеляла от този ужас, особено щом имаш и дете, което те чака у дома. Дано успееш да устоиш на тъгата. Несправедливо е, отвратително е и не бива да се случва на никого. Желая ти здраве и много сила!

# 476
Амазонка, ужасно съжалявам, възхищавам ти се на силата, никой не заслужава подобно нещо, държали са се нечовешки. Желая ти здраве и кураж на цялото семейство! Прегръдки! ❤

Иначе идвам да се запиша в темата и да започна да я следя, защото се опитвам да си избера болница и екип за второ раждане…

Въпрос към вече родилите - някой лекар случайно да ви е искал пари в плик след раждането? Две познати са давали, имам им пълно доверие, било “практика”…

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 18:27 от Seaglass

# 477
Амазонка, ужасно съжалявам, възхищавам ти се на силата, никой не заслужава подобно нещо, държали са се нечовешки. Желая ти здраве и кураж на цялото семейство! Прегръдки! ❤

Иначе идвах да се запиша в темата и да започна да я следя, защото се опитвам да си избера болница и екип за второ раждане…

Въпрос към вече родилите - някой лекар случайно да ви е искал пари в плик след раждането? Две познати са давали, имам им пълно доверие, било “практика”…

Не не съм, родих първото си дете и то даже без екип по спешност. Нямам и познати които да са ми казвали за такава практика

# 478
  • София
В никакъв случай не е имало и минимален намек от д-р Вецев.
Но знам скандален случай за изнудване и как моя приятелка  беше долно изнудена да си плати екипа два пъти, и други неща,но нямам позволение да разкажа тази история.Просто си имайте едно на ум, ще в Шейново има порочни практики.

# 479
Някоя мама , може ли да каже актуални цени в Шейново ?
За избор на доктор/екип  , за секцио ?

Общи условия

Активация на акаунт