Раждане във II САГБАЛ Шейново (тема 7)

• 37 198
  • 456
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз също следях втората си бременност при д-р Емине Бикова и бях много доволна. Все още си я посещавам за профилактичните прегледи.

# 451
Може ли информация за цените за естествено раждане с избор на екип или само с акушерка.
Ако е избор на екип отделно можем да изберем и акушерка или е включено в цената?

# 452
  • Sofia
Извинявам се много първо понеже въпроса ми не е относно раждане в болницата. Преди време имаше публикации, че болницата приема дарения нови и стари дрехи за бебетата. Бихте ли ми казали с кого трябва да се свържа за да даря дрехи в болницата? Дори ако ви дадете контакт на конкретен служител би било полезно.

# 453
Преди няма и два месеца, старшата акушерка на неонатологията беше писала в групата във фейсбук, че Angel baby са дарили доста нови ромпъри и нямат нужда към момента от дрешки. Сега не знам дали е по-различно. Ако имате фейсбук, най-добре влезте в групата на болницата и там питайте, там са активни и служители на болницата

# 454
Може ли информация за цените за естествено раждане с избор на екип или само с акушерка.
Ако е избор на екип отделно можем да изберем и акушерка или е включено в цената?

Изборът на екип е 900лв и включва само лекар и епидурална упойка, без акушерка. Избор на акушерка за естествено раждане е 500лв и ако желаете отделно упойка. Може да изберете и екип, и акушерка, като тогава цената става 1400лв и в този случай може и таткото да присъства.

# 455
Миналата седмица чух, че обсъждаха с една жена, че може да остави използвани дрешки, да ги оставят в родилното и нуждаещите се майки да могат да взимат от тях.

# 456

Общи условия

Активация на акаунт