💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 613
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 705
Аз по навик гледам техниката. Ако забелязахте, Мастагарков държеше пръта с едната ръка в прав хват, а другата в обратен хват. Това автоматично елиминира завъртането, и от там изпускането на тежестта. Неслучайно при мъртва тяга състезателите пак държат така щангата. А Мишо я държеше с еднакъв хват и на двете ръце.

# 706
Еееее, това вече е върха! Денислава коментира изказването на Виктория за това, че предпочита женски двубой, като нечестно и несправедливо.. 'жените били равни на мъжете', 'Виктория нямала място на финала, ако я е било страх да се изправи срещу мъж'.. Ъ, сериозно ли? Това го казва жената, която 'орева', урога и се скъса от оплакване, когато беше пратена на елиминация срещу мъже, вместо Мастагарков.. нейният гняв беше породен от това, че е било по-справедливо мъж да се изправи срещу мъж, какъв 'псевдомъж' е бил Мастагарков, заради това че я е номинирал и как се е криел зад жените.. нали мъжете и жените са равни, защо си толкова обидена? Истината е, че беше умряла от страх от това да не отпадне. И сега този неин страх се повтаря, но този път доводите й са буквално обратните на тогавашните с Мастагарков.. извинявам се за чуждицата, която ще използвам-Денислава е официално double standard quuen-а на тазгодишния сезон. А чисто женските й манипулации спрямо мъжете и опита за заблуда на зрителите дори няма да ги коментирам.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:30 от StephanieT

# 707
Днес хималайската стълба беше супер улеснена специално за Вили. Беше с 5 греди а преди беше с 4.
А преди

И тия сценаристите ще четат морал на Момчил, че казал на Дени да си играе с фризбито

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 11:55 от Ivaylo Ivanov 750739

# 708
Черна станция, и аз това забелязах. Даже си мислех дали не е нарушение този начин на държане, но реших, че щом не отправят забележка, значи не е. И се чудех защо и Мишо не хване да държи по същия начин.

# 709
Cool_style, и аз не мисля, че е проблем прескачането на стълбичка, просто темата е наболяла последно време и ми направи впечатление, че е нещо, което и двамата направиха. Иначе за мен е затормозяващо подобно вглеждане и намирам за маловажно, че някой стъпил половин милиметър встрани, а друг задържал нещо си 6 секунди вместо 5.

Вики много достойно понесе и номинирането си и коментарите на днешния съвет. Пожелавам и' успех и бих искала тя да спечели.

# 710
Черна станция, и аз това забелязах. Даже си мислех дали не е нарушение този начин на държане, но реших, че щом не отправят забележка, значи не е. И се чудех защо и Мишо не хване да държи по същия начин.

А ресор "Нарушения" е запазен само за един определен човек, почти всеки ден ни го напомнят.

# 711

И тия сценаристите ще четат морал на Момчил, че казал на Дени да си играе с фризбито

Те сценаристите винаги могат да намерят повод да четат морал на Момчил. Следващият пък Ралица ще го мъмри пред строя ЗАЩО НЕ Е казал на Дени да си играе с фризбито  😀

# 712
  • На Изток от Рая
В случая няма правило какъв хват да приложиш, мисля че нямаш право да залягаш, т. е. да  използваш тежестта на цялото си тяло и трябва да си прав през цялото време.

# 713
В темата ми се чини, че има хора, които не могат да видят някои важни детайли относно Мастагарков.

Спрямо Момчи: извън манталитета на Мартин и Виолета да раздухват всяка троха както им е изгодно, Благо не се е обръщал срещу Момчи. Явно тези от вас, които не са практикували колективен спорт, не могат да разберат Мастагарков. Когато си в нов отбор, ако не си на 100% заедно с другите в отбора, ти не си никакъв отборен играч. Смея да твърдя от видяното, че Благо е именно добър отборен играч първо по характер и след това изграден от футбола. Споделеното от него на Теди, че Момчи има склонност да играе нечестно беше за вътрешно ползване. Като съвет към нея. Той и каза да има предвид, че ако има такава възможност, Момчи би я използвал, затова да го направи и тя. Той е част от червените и на съответния етап му е важно те да победят, важно е да помогне на съотборничката си, да я подкрепи. И наистина Теди си повярва благодарение и на тези разговори. За Мартин това беше златен шанс да подеме темата и да си отмъсти на Момчил, че и после да гради стратегия как да оцелее. Благо не е казвал нищо на арената против Момчи и доколкото съм гледала, не се е включвал в публичния линч спрямо него. Т. е. не го е предавал. Постъпи си мъжки и колегиално. Не се е нито подмазвал, нито при положение, че никъде не са се обявявали като колаиция с Момчи (Момчи не е в коалиция с никой по свой избор), Мастагарков коментира Момчил в синхрони така, както вижда за себе си нещата, също както и Момчи коментираше ситуацията на Благо в Старейшините така, както той я виждаше. Вие тук ги изкарахте все едно са били двойка и единия изневерил на другия.

Аз очаквам Мастагар да играе с Момчи АКО го изпързалят червените и остане извън всякаква коалиция. А сега, ако влезе в коалиция, се надявам да успее елегантно да отклони глас срещу Момчи ИЛИ в краен случай да се обоснове с коалицията си. МАКАР ЧЕ си мисля, че дотам няма да се стигне и че етапа ще е вече отвъд всякакви коалиции и няма да има нужда да дава глас против него. За мен друг отборен играч от същия тип беше Крум (може би покрай футбола) и затова толкова бързо си паснаха.

А за съжаление или пък не, Момчи просто си е такъв. Има проблем да влиза в коалиции. И да, може би наистина някои да са прави и да се дължи на известна надменност, но тя е може би неосъзната. Може би е по-силно от него да не иска да оставя съдбата си в игрите на колиция от хора, които може да го предадат. Същевременно протяга ръка и е склонен да се бори за всеки или да помогне за неправда спрямо други, просто защото не се чувства слаб да не го направи или че това може да го застраши.

И така, Рълев от спряганите финалисти е най-склонния към схемаджийство, за мое съжаление. Не мога да не си призная, че това ми влияе на симпатиите ми към него. С това не казвам, че искам да няма схемаджии, нито че искам всички да са като Момчи и Благо, а просто че тези двамата почти безапелационно печелят симпатиите ми за победител.

Даже ако Мастагарков спечели на финала, ще ми е много гот. Много ще ми е чудно дали ще се развият полемики как е трябвало да бъде не той, а друг. Дали ще има маскарене. А той си е доста подготвен, дори с това, че скри за пъзелите.

# 714
Аз забелязвам, че Мастагарков не е най-нацепен наглед, но се оказва най-силен. Когато има чисто силови игри винаги печели.

# 715
До колкото си спомням, Мишо трудно излезе от чистилището именно заради пъзелите. Утре на играта с тази анаграма накрая, той няма никакъв шанс. По акъл аз също бих го сравнила със Зори. И понеже много беше самонадеян тази вечер на съвета, утре искам Вики да спечели и да им натрие носовете. Направо си ги представям как ще посърнат, като я видят да се връща.

# 716
Скрит текст:
Ако бъдем обективни и Момчи скочи от там при първото си преминаване, което не го прави по-правилно де. Отново стигаме до това до колко може да се варира в правилата. И тук все пак говорим за няколко секунди, които не са никаква реална преднина.
Не мисля, че правилата включват "стъпи на вяко едно стъпало". Може да ги карат и през едно, а вероятно и още отгоре да скочат долу, пак ще са преминали. Нали един претендент вече си извади рамото, докато искаше да стъпва по всички, а се оказа, че едно стъпало по средата липсва и се преби.. 🤔
ако е за скачане така защо отгоре да не скокнат обратно през гумите ? няма да се мъчи да минава през гредите.
Ако скочат пак над гумите, няма да са се прехвърлили отатък препядствието. А скок отгоре (над гредите) сигурно не е забранен, но е лудост, с риск от пребиване Simple Smile

# 717
До колкото си спомням, Мишо трудно излезе от чистилището именно заради пъзелите. Утре на играта с тази анаграма накрая, той няма никакъв шанс. По акъл аз също бих го сравнила със Зори. И понеже много беше самонадеян тази вечер на съвета, утре искам Вики да спечели и да им натрие носовете. Направо си ги представям как ще посърнат, като я видят да се връща.
Ай сакън Joy

# 718
  • София
Какво е това дървено сърце от Маскадарков сега? Дано да е за Виолета, защото ако е за Мартин, след всичко случило се... Mask

Ако е за Виолета,  да ходя и аз да се нареждам? Вярно, че не съм й в категорията, но кой знае, ако Мастагара харесва какички...

# 719
  • София
Утре твърдо съм за Мишката. Вики не е лошо момиче, но някакси не успях да я харесам...Влезе по средата, дойде от нищото, другите вече бяха изкарали 2-3 седмици по реки и камънаци, пък нея директно при Старейшините я курдисаха, а те имат най-много резиденции..Двете с Оряшкова хубав курорт си изкараха, особено Виктория.. Напоследък и с игрите не се справя. Няма да ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт