💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 607
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 810
Че за кого е сега масовката? Не е ли още за Момчил? Може да са му паднали малко процентите, но пак със сигурност той е масовия фаворит.

# 811
Добре де , защо Момчил да се явява антигерой ?
А защо Денислава да се явява недостатъчно " хубава" за Рълев ????
Не се заяждам , просто не разбирам от къде са тези нагласи

Ами на принципа на вечното противопоставяне добро/зло, герой/антигерой, ин/ян .......
За мен към момента тази роля са му определили, а дали курса ще се смени предстои да разберем.

# 812
От сторитата на Рълев могат да се подразбират разни неща, от типа, че очевидно ще играе коалиция с Мартин, щом сега са толкова често заедно (дори и на фризьор).
И че инфлуенсърства за книги за инвестиции и недвижими имоти, значи тази бизнес област не му е далечна. Може да е налице влияние от Виолета/Денислава..

# 813
Надявам се Мастагарков, Момчил и Рълев да са на баш финала и там – каквото сабя покаже.

Аа да и Момчил да купи бдж някога Smile
Ей това е истината! Дали след 5 сезона все пак продукцията няма да усети какво искаме да се гледа... Simple Smile

# 814
  • София
Сигурно са се усетили и затова още не са рязкарали лъвчето, колкото и да ги дразни Blue Heart

# 815
Едното разкарване няма да ги удовлетвори. Те искат да го унижат. Системно да му сринат имиджа.

# 816
Гледам в програмата на Нова за утре ,има го предаването ,какво ли ще излъчват ?

# 817
Едното разкарване няма да ги удовлетвори. Те искат да го унижат. Системно да му сринат имиджа.

Дам, много ми прилича на лична вендета на отхвърлена жена.
Кофти ми е, че го пиша ама....

# 818
Посредствените хора усилено се опитват да унижат по-интелигентните, по-талантивите и можещите хора. Така си избиват комплексите. Чудя се колко ли за комплексирани продуцентите?

Рълев изучава имотния пазар, да не става имотен брокер в Щатите при тъщата. Simple Smile

# 819
Гледам в програмата на Нова за утре ,има го предаването ,какво ли ще излъчват ?
И аз щях да питам като няма залози ще има ли епизод в събота ?!

# 820
Изгледах снощният епизод със закъснение. И се питам: защо всички пазят Дени? Мъжки думи пак се дават, сълзи, сополи.....
Тегаво стана при сините.
Марто е дзен вече.
Довечера и двамата да си ходят.

# 821
Да бе, ще му сринат друг път. За хората той е герой и най- добрият участвал в Игрите. Колкото повече се опитват да омаскарят това прекрасно момче, толкова повече хората го обичат.

# 822
Специално тази книга за имотните инвестиции се рекламира от доста инфлуенсъри, вкл. и от Фифо. Или е на техен близък, или е масова кампания. Няма нищо общо с Виолета.

# 823
Цяла Нова Телевизия и външни продукции работят да унищожат и унижат Момчил, който не само че е във финалната осмица, но и очевидно е с чудесно отношение към цялото изживяване предвид снимки с участници, активност в Инстаграм и готовност да участва в Ол Старс.

Тази вечер съм твърдо за Мишо. Въпреки определените му затруднения в някои области, симпатизирам му от самото начало. Все още има убеждението у мен, че ако не го бяха вкарали в това чистилище играта му щеше да е много по-успешна.

# 824
Честита победа на Гладиаторите!

Благо как само държеше коша, мълчеше и лъчеше сексапил! Smiley Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт