💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 591
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 885
  • Paris
Ей това, никога няма да го разбера. Да ходиш да солиш някой в коментари в профила му. Много ми е интересно, колко от тези ще се изправят лице в лице за да му го кажат.
 Това е игра и всеки е избрал да я играе така, както е решил, че е добре за него. В продължение на три месеца ни уплътняват времето за почивка и ни забавляват. Както и да е, явно това е начин да си изкараш вътрешното неудовлетворение.
 Довечера ще съм за Мишо, само поради една причина. Че Вики влезе в играта в средата на сезона. Мишо преживя всичко от до и за това трябва да бъде сред финалистите. И за това не е виновна Вики, поредната грешна стъпка на продукцията. Но ми се иска поне малко справедливост.

И аз съм на същото мнение. Наистина не е коректно да се вкарват участници по средата.
Лошото, е че тя е доста силен играч и има голям шанс да победи. Не знам защо всички я подценяват.

# 886
Тази вечер съм плътно за Вики! Освен това смятам, че Денислава въпреки, че е супер състезател е голяма позьорка и хлъзгава под маската все на някаква уж простодушност, наивност... Всъщност е подляр. А най - отвратителен ми е Дунев.... Много злопаметен, отмъстителен досадник.

# 887
И аз бях доста изненадана като каза, че му е най-близка. Grinning

# 888
  • Stockholm
Една анкета може да покаже как са се променили нагласите конкретно за Момчил. И да не е с много въпроси, два ще са достатъчни, нещо от типа:
Искате ли сега Момчил да спечели формата?
ИскаХте ли Момчил да спечели формата, преди продукцията да започне да ни обръа внимание на това, че не винаги спазва правилата?

Аз бих попитала тук в темата без анкета - дали някой , който е бил фен на МОмчил , е вече настроен против него, заради показването на "неспазените правила" и забележките отправени от Ралица . Ще ми е интересно, не вярвам да има, но все пак , ще се радвам да сподели . Визирам конкраетно тази причина, а не нещо друго ако го е разочаровало
Момчил го нарочиха, а другите все по правилата са играли! В този сезон не мисля, че има "чист" играч!
Отговарям на въпроса- не, ни най-малко не съм се разочаровала от на Момчи представянето. След като няма точни инструкции, ще има нарушения. Той е адаптивен и затова му е вродено да пробва нови стратегии. Трябва да отбележим много по-важното, че беше единственият който подаде ръка безкористно на битите кучета Благо и Дунев. Чудесно е Лъвчето, въпреки тоновете помия, които се изсипаха на главата му.

# 889
Аз още не мога да повярвам защо каза, че му е най- близка, та той почти не говори с нея.

Мишо, Мишо❤

# 890
Това със стъпенките не е много равно!

# 891
Виктория защо има стъпенки, а Мишо не?

# 892
Защото е мъж

# 893
  • София
Аз още не мога да повярвам защо каза, че му е най- близка, та той почти не говори с нея.
Според беше някакъв сконфузен момент, даже не мисля, че го каза с умисъл да излъже. Може би е имал вътрешен конфликт относно това кого да номинира, и този коментар е бил като защитна реакция. Sweat Smile

# 894
Защото е мъж
Ама иначе сме наравно с мъжете😂😂😂😂

# 895
  • София
Мишинка, Мишинка Blue Heart ..ако цитираме СтарейшиН

# 896
Преди битката да питам:кой беше бащата на Пенелова ? Четох нещо в темите назад, но забравих😥
Ватерполист или ватерболист! Не знам как се казва сега на водната топка!

Александър Пенелов (брат на Мая Илиева).

# 897
  • Другата България
Аз отново с извод от видяното и чутото  - разговора между Дунев, Момчил и Дени.

По казаното, че докато Мишо е в обединеното племе, Дени НЯМА да играе с Мартин /респективно с Виолета/Рълев/, и което мисля и аз, съм сигурна, че Мишо /ако се върне тази вечер - а аз мисля, че ще/, ще е ПЪРВИЯ отпаднал от въпросното обединено племе. Bowtie
На Мартин комфорта трябва да му е пълен все пак.
то верно има такава логика, ако верно тъй стане, кой си тръгва после според теб, че ми стана интересно?
Ако целта е Мартин да добута финал, а аз мисля, че е именно това, то значи някой, който ще му пречи за целта. Виждам двама - Момчил и Дунев, въпреки, че Дунев също си прави сметки да играе без Момчил в обединеното племе, а Момчил е ясен - той си го каза - ще си печели имунитети, нечестно и с измама, разбира се. . Тъй че тези отпаднаха, и двамата, а и Дуньо за мен ще е в ТОП5, това съм го писала. Това е другото протеже на Тупаревци.
И останаха мама и щерка, от една страна залагам на Денислава.
От друга, Виолета е потресаваща, та може и да е тя, но само ако Денислава ВЕЧЕ е в кръга на Мартин, отново и за пореден път сменила и разбирания, и предпочитания, и коалиция, и...каквото може, за да продължава напред. Blush. Ако Мишо го няма, значи ще стане така - вероятно.
Една от двете жени ще е. 70%/30%, че ще е Вила. А и е време. Отдавна е изчерпана. А и Рълев си има всичко вече, ще се справи и без нея. Коалиционно.

Ето нагледно как един глупав компонент - някакви обръчи, пояси, топчета, торбички....могат да провалят силен участник. Мишо, мачкай, можеш! Heart

# 898
  • София
Ох, как и личи на Виктория, че е спечелила🤪

# 899
  • София
Много е засмяна Викинцито на синхрона, пък Мишинката обратното. Ама може да вкарват съспенс.

Общи условия

Активация на акаунт