Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 46 020
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
Да и аз го смятам че днес е втори ден.

Кактусче, днес не е ли 2ри ден? Нали денят на пункцията не се брои?

# 391
Пожелавам ти успех, може ли да споделиш коя е клиниката? Може и на лично съобщение.
Днес наистина е 2ри ден, явно са си решили на 6ти да го върнат, но защо? Реално е много рано, за да са сигурни дали изостава и дали ще навакса на 6ти?

# 392
Кактусче, днес не е ли 2ри ден? Нали денят на пункцията не се брои?
Малееее, каква съм шматиии 🤣 не знам защо прочетох, че в понеделник е била пункция и си мисля, че днес е петък... Да, днес е втори ден 😁

# 393
Ние живеем в Карлсруе, Германия. Kinderwunschzentrum Karlsruhe
Dr. Gräber und Kollegen

Предполагам, че е защото събота и неделя не работят. Разправях се с тях до сега.  Няма как да е в неделя трансфера.... Може би просто трябва  да приема, че ни е бил такъв късмета.

Пожелавам ти успех, може ли да споделиш коя е клиниката? Може и на лично съобщение.
Днес наистина е 2ри ден, явно са си решили на 6ти да го върнат, но защо? Реално е много рано, за да са сигурни дали изостава и дали ще навакса на 6ти?

# 394
Ех, много гадно така да не се съобразят с Вашите желания. Аз още не знам, но може би по-запознатите да кажат дали не е по-добре да се замрази на 5ти ден.

# 395
Решението е да се направи трансфер утре, когато е 3ти ден или да се замрази в неделя. Успех!

# 396
Трянсфер утре не е ли много рано?
Замразяването не ми го препоръча защото 1/3 от ембрионите умирали при размразяването....

Решението е да се направи трансфер утре, когато е 3ти ден или да се замрази в неделя. Успех!

# 397
Не бих се притеснявала чак толкова, ivinas.
Все пак хората препоръчали трансфера на ден 6 не работят в бакалията.
Ето едно изследване, според което резултата при трансфер на ден 6 е много по-добър. И това беше първият линк при гугъл търсене. Всичко ще бъде наред Simple Smile
https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(02)03753-6/fulltext … optimal%20results.

# 398
Това вярно ли е, че при размразяването загиват 1/3 от ембрионите?

# 399
Здравейте бъдещи мамчета, след 4 неуспешни инсеминации съм начинаеща в тази група. Днес подадохме документи по фона, но всичко ми е толкова не ясно.....  Докторката ми каза че 3 месеца преди самата процедура ще ми подготвят организма? Някой може ли да ми обясни какво точно се има предвид..? И има ли как да разберем кога е заседава комисията и кога да очаквам отговор  от фонда?
 Всякаква инфо ще ми е полезна. Благодаря!

# 400
Здравей Хриси и добре дошла. Да не би да е имала предвид за някакви хранителни добавки? Нямам представа иначе какво може да иска да подготви. Попитай на следващата Ви среща. Може ли да споделиш коя е лекарката ти?
Фонда май заседаваше около 10то число на месеца, ако не се лъжа. Нека някой ме поправи, ако греша.

# 401
Hrisi, на този линк може да проверяваш дали документите са разгледани. Проверката правиш с входящият номер от подадената молба и първите цифри на ЕГНто ти.
В дясно може да видиш, че последно данните са актуализирани в началото на месеца, т.е. възможно е комисията още да не е заседавала този месец. Стискам палци да ви разгледат бързо молбата и да се получи от първият път!
https://www.car-bg.org/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b … 1%83%d1%81%d0%b0/

# 402
Аз да допълня, че комисията заседава в понеделник, просто информацията още не е качена на сайта. Т.е. следващото заседание ще е към 10/15 Февруари. Има тема за ЦАР - можеш там да следиш актуализациите по темата. Успех! 🍀

# 403
Да, това изследване го знам. Има изследвания, които подкрепят трансфер на 6. ден и доста такива, които подкрепят трансфер на 5. ден...

Всеки лекар има различно мнение, зависи от коя институция е направена статистика за какви цели и т.н.

А що се отнася до това защо съм малко резервирана има предистория. Първите 6 прегледа не ми виждаха левия яйчник. За първи път го видяха на последния преглед преди пункцията и то след като бях правила 6 клизма. А моя си гинеколог без да има такава добра техника го вижда винаги. И реално до последно твърдеше, че нямам фоликули на левия яйчник, защото ако съм имала то яйчника щял да е паднал надолу. Моя гинеколог видя 2 фоликула.
В обобщение имаше доста случки, които ме накараха да не мога да се доверя на 100%
Ще станат нещата в това съм сигурна, но ще ми се изпилят нервите.

Не бих се притеснявала чак толкова, ivinas.
Все пак хората препоръчали трансфера на ден 6 не работят в бакалията.
Ето едно изследване, според което резултата при трансфер на ден 6 е много по-добър. И това беше първият линк при гугъл търсене. Всичко ще бъде наред Simple Smile
https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(02)03753-6/fulltext … optimal%20results.

# 404
  • София
Поради каква причина не са виждали яйчника?

Общи условия

Активация на акаунт