Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 46 014
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Най-вероятно някъде другаде. Имах края на лятото спешна лапароскопия, която отложи цялата история с няколко месеца и след дълго чакане най-после ми дойде времето. Пак съм с притеснение и за целия процес, как ще се чувствам, как ще ми се отрази и разбира се какъв ще е резултата.
В момента още съм напрегната и дали изобщо ще се стартира - да не се окаже по изследванията, че трябва да се чака още…
Не знам защо, но имам чувството, че в България сме много назад по отношение на осигуряване на информираност и спокойствие в хода на процеса - като гледам по другите страни какви ресурси и системи на подкрепа  се предлагат - то са книги, дневници, наръчници, антистрес книги, даже мернах чорапки с мотивационни послания на стъпалото за деня на екстракция на яйцеклеткитв и трансфера … Rolling Eyes Все неща, които на пръв поглед може да изглеждат незначителни, но такива дреболийки определено помагат да се съхраниш през тежкия процес…
Добре че ние тук сме си някаква своеобразна система за подкрепа, иначе съвсем щях да се побъркам 😂

ПП. Знам, че не пиша много често, но просто съм си такава в повечето случаи. Въпреки това си попрочитам редовно и искрено се радвам с позитивните успехи и резултати на всички, които споделят такива Blue HeartPurple Heart

# 421
Момичета, имах много малко кръв след пункцията. Днес имам кафеникаво зацапване предполагам е нормално?

# 422
Момичета, имах много малко кръв след пункцията. Днес имам кафеникаво зацапване предполагам е нормално?

Не се тревожи. Щом е малко е нормално.

# 423
Аз също имам леко кафяво след пункцията. И след първата бях така.

# 424
Подарявам 10 бр. Фраксипарин 0.4 ml
Съхранявани в хладилник.
Срок на годност 01/24 и 02/24
Ако някой има нужда, да ми пише

# 425
Подарявам 10 бр. Фраксипарин 0.4 ml
Съхранявани в хладилник.
Срок на годност 01/24 и 02/24
Ако някой има нужда, да ми пише
Аз също имах останали Клексан и ги оставих  в манипулационната на клиниката.

# 426
При Калчев има кошница и всеки, който има в излишък- оставя, а на който е нужно си взима. ☺️ Ако се остави в манипулационна, не знам дали не ги продават.

# 427
При Калчев има кошница и всеки, който има в излишък- оставя, а на който е нужно си взима. ☺️ Ако се остави в манипулационна, не знам дали не ги продават.
Имаше вярно, но последният път не видях, ще звънна да питам дали имат още тази практика. ❤

# 428
Момичета, след пункция можеше Но шпа да се пие, нали?

# 429
Мен ме бяха предупредили да не приемам до края на деня след пункцията никакви обезболяващи заради упойката. Аз питах АГ за Профенид ректални свещички, тя позволи. Така че тях слагах.

# 430
Благодаря,  имам и от тях Flowers Hibiscus Няма да рискувам с но шпа:)

# 431
Здравейте, днес получихме заповедта от фонда. Зарадвах,се че точно навреме за да започнем стимулация. Според лекарката обаче трябва да направим микробиология първо,тъй като не могло да се прави пункция при наличие на бактерии. Имам час за микробиология в сряда,но най вероятно ще ми е дошло до тогава. Преди всяка стимулация ли ви взимат изследване? Много се надявах най -после да започнем ,след толкова чакане.

# 432
До колкото аз знам микробиологията има давност 3 месеца. На нас също ни предстои стимулация и ми пуснаха микробиология и цитонамазка, като тя мисля е с давност 6 месеца в тази ситуация, но не съм сигурна. Освен това искат микробиология на партньор  и вирусология и на двамата. Поискайте да ви кажат всички изследвания, които са нужни, за да не ви разкарват и бавят излишно. Стискам палци да успеете на време за този месец 😊

# 433
При мен и на двете стимулации ни пускаха микробиологиите по време на стимулацията. И двата пъти имах нещо и го лекувах. Не съм имала проблеми след пункциите. И след двете ми изписаха антибиотик, както на всички жени там.

# 434
  • Пловдив
При мен и на двете стимулации ни пускаха микробиологиите по време на стимулацията. И двата пъти имах нещо и го лекувах. Не съм имала проблеми след пункциите. И след двете ми изписаха антибиотик, както на всички жени там.

При мен беше по абсолютно същия начин. По време на стимулация пуснахме микробиология, излезе вече не помня какво, лекувахме, после пункция, СЕТ, успешна бременност и живо и здраво бебче накрая. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт