Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 46 095
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
T q - след трансфера приемах 4mg medrol след закуска. При положителен тест ми го спряха.

stonefaced - едно петдневно е това, да. Колко хубаво че и вие сте били при нея - от раз да ви се получи на пролет!

# 241
T q - след трансфера приемах 4mg medrol след закуска. При положителен тест ми го спряха.

stonefaced - едно петдневно е това, да. Колко хубаво че и вие сте били при нея - от раз да ви се получи на пролет!

Много благодаря и весело посрещане на новата година 🎄🥂❤

# 242
Момичета между 2 и 5 ден ли се започваше стимулация или задължително беше на 2 ден?

# 243
При мен беше точно от 2я ден.

# 244
И при мен беше на 2 ден.

# 245
И при мен беше на 2 ден, но дали може от 3 ден да се започне? Някой има ли представа?

# 246
  • София
Може, може. 2 или 3, на мен ми бяха казали да си избера кой от тези два дни искам да отида на преглед и да започнем. Е, избрах си 2ри ден просто, за да се започне веднага.

# 247
Благодаря Ви, момичета! Желая успех на всички Ви от сърце и весело посрещане на Новата година! Да ни донесе много поводи за щастие и усмивки! Да се сбъднат най-съкровените ни мечти! Heart

# 248
И при мен беше на 2 ден, но дали може от 3 ден да се започне? Някой има ли представа?

Бях чела преди да започна със стимулацията, че се започва от втори ден. На прегледа на втори ден ми казаха да започна със стимулацията на трети ден!

# 249
Привет! Аз пиша притеснена и ей така да се оплача. Нещо става с този мой цикъл! 1 седмица кафяво гадно зацапване, докато взимах Дровелис. Спрях го онзи ден, днес уж ми дойде и сега пак кафяво. Не е нормален този цикъл. Утре ще ходя за започване на стимулация, но дали ще може да се стартира с този мой цикъл. С такава надежда и нетърпение чакам....

# 250
Привет! Аз пиша притеснена и ей така да се оплача. Нещо става с този мой цикъл! 1 седмица кафяво гадно зацапване, докато взимах Дровелис. Спрях го онзи ден, днес уж ми дойде и сега пак кафяво. Не е нормален този цикъл. Утре ще ходя за започване на стимулация, но дали ще може да се стартира с този мой цикъл. С такава надежда и нетърпение чакам....
Вели, моя цикъл ме размотаваше почти седмица преди да дойде като хората, когато знаех че ще започваме процедурата. Все си мисля че може и от нерви да е това.. На прегледа утре ще преценят най-добре дали е момента. Не остана вече, стискам палци!!

# 251
Благодаря, Gelatto! Наистина не остана, но и мен ме размотава над 1 седмица. Сега не знам минал ли ми е, започва ли, за това утре ще прецени лекарката какво е положението. Стискайте ми палци, момичета!

# 252
Здравейте някой знае ли как мога да сменя клиниката и да кандидатстваме пак по фонда но с нова клиника ? Трябва ли да взема всички документи от старата клиника или тъй като вече сме одобрени един път новата си подготвя документите . Ние сме с неизяснен фактор и първия път кандидатсвахме с брой неуспешни процедури.

# 253
Трябва да имате копие от старата заповед и епикриза за процедурата и резултата от старата клиника. Други документи от там не ви трябват.

# 254
И всички документи да са и с подпис и печат!
На много места пропускат да сложат и ще ви върнат, ако нямат.

Общи условия

Активация на акаунт