Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 45 144
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Аз след първата си стимулация имах лека хипер стимулация, която си беше доста болезнена. Даже ме приеха за вливки. Бързо мина с правилното лечение. Сега след втората стимулация и аз бях с Декапептил, след пункцията ми вляха човешки албумин (от който се оказа, че съм алергична и направих реакция, но нямаше как да знаят това), след това вкъщи пиех протеин на прах, медрол и бях на Дровелис (противозачатъчни). Беше песен в сравнение с първата пункция. Но при мен и не са толкова фоликулите като при вас. На първата имах 6, на втората 12. Желая Ви успех и вяра! Всичко да мине по мед и масло и да имате скорошен успех!

# 541
Здравейте, някой може ли да разясни дали при 2ри или последващ опит за инвитро са необходими пак да се правят всички изследвания като при 1ви - за хепатит, сифилис, генетични тестове или се приемат резултатите от изследванията преди 1ви опит? За хормоните, които се следят е ясно че всеки път си се изследват.
Освен това колко дни трябва да е въздържанието на мъжа преди пункцията?
Благодаря 😊

# 542
Изследванията за полово трансмисивни инфекции важат 3 месеца. Въздържание преди пункцията - 3 дни. Успех! 🍀

# 543
Момичета, за първи път поставям Пролутекс и след поставянето му, мястото на инжектирането е болезнено вече часове наред.
Аз ли не правя нещо правилно или си е така?

В този ред на мисли Lunatichka92, много добре разбирам как се чувстваш. Първо стискам палци този опит да си видите +-чето и нещата да са до финал! Но на мен лично също ми е писнало от болка, инжекций, клиники и да си стопирам живота. Аз също само плача и се моля всичко да приключи. Още повече в момента една от много близките ми приятели е прясно-прясно бременна и виждам от супер близо как протича една естествена бременност, без всички, тревоги, мъки, болки, клиники и притеснения.

Успех на всички момичета и скоро всичко  да е зад гърба ни!

# 544
Нормална е болката от Пролутекса, при мен продължаваше по цял ден, няма място за притеснение.

При мен много близка роднина забременя докато аз се разочаровах опит след опит и ми беше много тежко да следя нещата от близо, но все пак месец преди тя да роди се случи чудото и при мен. Желая ви успех, не губете надежда Flowers Four Leaf Clover

# 545
  • Пловдив
Днес ми е 12-и от приема на Дровелис. Снощи имах мн леко зацапване, но днес нищо. Усещам и леко напрежение ниско в корема. Чудя се дали съм изхрърлила ЗФ. Разбрах, че 2-3 дни продължава зацапването. По принцип днес ми е денят на овулация, та може и от това да е.

# 546
Нормално е, аз като го слагах така сърбеше , че откачах Grinning
Не се притеснявай Blush

# 547
Днес ми е 12-и от приема на Дровелис. Снощи имах мн леко зацапване, но днес нищо. Усещам и леко напрежение ниско в корема. Чудя се дали съм изхрърлила ЗФ. Разбрах, че 2-3 дни продължава зацапването. По принцип днес ми е денят на овулация, та може и от това да е.

Най-вероятно си го изхвърлила, може би ще имаш зацапване още няколко дни. Съвсем леко, при забърсване, може и на ежедневна превръзка да капне. Не се притеснявай, зацапването е нормално! Стискам палци!

# 548
Вчера ми мина пункцията.Извадиха 20.
Имам въпрос относно белтъчната диета.
От 5 дена съм само на скир,извара,мляко,пилешко,айсберг салата,краставици и портокали.Всичко неовкусено.Може ли да приемам и друга храна?Имам предвид по-лека храна.Ето днес например направих пилешка супа,която стана уникална,но ме смея да ям.

# 549
Спокойно си хапвай, каквото ти се яде Simple Smile Бълтъците помагат, но само на тях даже не ми се струва здравословно.

# 550
По-добре не яж зелени салати и много плодове, защото са газообразуващи и ще ти стане по-зле. Хапвай си както обикновено.

# 551
И аз съм с 20, с пункция от миналата седмица. Моят съвет е да се ограничиш само от тестото и бобовите. Както Катусче казва, зелените салати много надуват!

Вчера ми мина пункцията.Извадиха 20.
Имам въпрос относно белтъчната диета.
От 5 дена съм само на скир,извара,мляко,пилешко,айсберг салата,краставици и портокали.Всичко неовкусено.Може ли да приемам и друга храна?Имам предвид по-лека храна.Ето днес например направих пилешка супа,която стана уникална,но ме смея да ям.

# 552
Всъщност корема ми спада.Имам леки болко при ставане/сядане и ходя малко странно😄.Кръвните ми показатели са добри,но имам 3см сак течност в матката.Док спря още в събота всички източници на естрадиол и всеки ден ходех на преглед.Аз обаче не я разбрах дали да включа повече белтъчини в менюто или изцяло да мина на белтъчини.Разбрах за сладко и мазно,че не трябва.
Една хубава новина.Имам сигурни 7 ембриона.Уж хубави,няма какво да стане с тях до 5-ти ден.Има и 3-4 под съмнение.Не успях да разбера,но в смисъл,че нямат две ядра,но имат индикации на оплождане.В неделя отивам за трансфер,но с вратичката,че ако течността расте,замразяваме  и в понеделник пункция за изсмукване на водата.

# 553
Вместо белтъчна диета, ви предлагам режим зоната - 40% въглехидрати, 30% протеини, 30% мазнини. Аз съм на него, преди това имах висок риск от развитие на инсулинова резистентост, сега е в норма, а и пункцията ми понесе доста добре. Има инфо в нета ако ви е интересно Blush

# 554
На мен ми е ден 6 от пункцията и усещам дискомфорт, само когато ми се издуе пикочният мехур. В интерес на истината, първите два-три дни ми бяха кошмарни. От вчера започна цикъл, аз ще правя ЗЕТ. Стискам палци всичко да мине по план и скоро да гушиш сладко бебе!

Всъщност корема ми спада.Имам леки болко при ставане/сядане и ходя малко странно😄.Кръвните ми показатели са добри,но имам 3см сак течност в матката.Док спря още в събота всички източници на естрадиол и всеки ден ходех на преглед.Аз обаче не я разбрах дали да включа повече белтъчини в менюто или изцяло да мина на белтъчини.Разбрах за сладко и мазно,че не трябва.
Една хубава новина.Имам сигурни 7 ембриона.Уж хубави,няма какво да стане с тях до 5-ти ден.Има и 3-4 под съмнение.Не успях да разбера,но в смисъл,че нямат две ядра,но имат индикации на оплождане.В неделя отивам за трансфер,но с вратичката,че ако течността расте,замразяваме  и в понеделник пункция за изсмукване на водата.

Общи условия

Активация на акаунт