🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 138
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ако зависи от мен ще дам титлата на Осман.
Какво се хванаха за десерта му? В други сезони на финалите имаше участници пак с такива инсталации и на журито това им харесваше и не им бе кичозно и грубо.
Тиквеният Сезон 8 приключи с тиквена победа!

# 541
  • София
НЕ Е офтопик, или смесване на темите.
Снощи написах това на края на другото предаване. Няма да спра да го мисля, затова го прехвърлям и тук. Който разбрал - разбрал.

"Момчил: Хора, мечтайте!"

И не позволявайте други да редят вашите мечти в техен сценарий с бедни декори и плоски фрази. Изкрещете волята си и се бийте за мечтите си.
Чест и почитания на всички тук. Беше удоволствие и за мен. Бъдете здрави. За да мечтае всеки от нас и да остане сила да подкрепяме тези на свестните хора край нас.

Чао, МШ! Дано догодина успеете да продадете тиквичките.

# 542
Еееее в шок съм! Защо така порязаха Осман за десерта? Ок, голям е и е арт, но това е МШ... искаше да има гран финале. Минали години също е имало инсталации и пушеци, не са им казвали нищо.

# 543
Ако зависи от мен ще дам титлата на Осман.
Какво се хванаха за десерта му? В други сезони на финалите имаше участници пак с такива инсталации и на журито това им харесваше и не им бе кичозно и грубо.
Тиквеният Сезон 8 приключи с тиквена победа!
ужасен му беше десертът. Поне на външен вид.

# 544
Очакван финал на този гротесков сезон.

Жалко, беше ми любим формат.

# 545
НЕ Е офтопик, или смесване на темите.
Снощи написах това на края на другото предаване. Няма да спра да го мисля, затова го прехвърлям и тук. Който разбрал - разбрал.

"Момчил: Хора, мечтайте!"
И не позволявайте други да редят вашите мечти в техен сценарий с бедни декори и плоски фрази. Изкрещете волята си и се бийте за мечтите си.
Чест и почитания на всички тук. Беше удоволствие и за мен. Бъдете здрави. За да мечтае всеки от нас и да остане сила да подкрепяме тези на свестните хора край нас.

Чао, МШ! Дано догодина успеете да продадете тиквичките.
Няма да има догодина, поне засега така изглежда.

# 546
ххх. Ами, ако беше Лора щеше да е още по-зле. Но Марианна също не може да готви! А и като за капак като я гледам що за характер е... Всеки друг щеше да е по-добре от нея. Според мен Биляна е забелязала нещо по време на формата и се е постарала да ни подскаже че няма да победи, въпреки, че го заслужаваше. Затова започна да прави такива слаби чинии. Друго обяснение нямам за нейното преображение. Да, мисля, че правеше на предаването напук.
Осман се представи блестящо и колкото и да не харесвам горделивия му характер заслужаваше той да спечели. Определено беше на ниво. Рядко виждам хора да готвят тази изключително трудна торта, наречена Черна Гора, това е ниво много над мен и въобще изключително трудна торта. Но то е очевидно, че след като бутаха Лора толкова време то е ясно, че няма да дадат наградата на този, който я заслужава истински. Османе, успех. Ти заслужаваше и се радвам, че те гледах как готвиш. Вдъхновяваш ме да се пробвам и да опитвам повече в кухнята. Стига съм ял само свинско.

# 547
  • Sofia
Десерта на Осман, доколкото разбрах, не се хареса и като вкус. Обърнете внимание, нито един от журито не каза, че е вкусно.

# 548
Разочарование. Малко ми беше натруфен десерта на Осман, но не заслужаваше тези критики и да го лишат от титлата, при положение, че се справи перфектно с другите ястия.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 08:28 от zari65

# 549
    Отврат! МШ да се спечели  с... тиквички  и тривиални манджи. Да не казвам ,че онези камъни ми приличаха на шокофъстъци  отрватителен цвят.

# 550
    • софия
    Не дадоха какво е казал Кустев на Марианна.
    Капитан Дамян може да пропусне следващия курс. Г-жа тиквичка заработи надница.

# 551
    Е аз не съм чак толкова крайна,   Марианна също имаше добро представяне, ама в случая не беше най- добрата. И ако броим по точки и евентуално десертът и ( което аз лично не вярвам) е бил по- добър, то Осман я би и на предястие и на основно. Би трябвало той да е победител.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 13:17 от Joy 05

# 552
    • да има едно лесно - на мотора
    Чувствам се идиотски, че тази зубърка спечели. Като варненка ме е срам и от рибената и супа, и калкана, и десерт. Да се скрие някъде,  че това е регионална кухня. Ти поднеси на варненец рибена чорба с тиквички и какво ще ти чуят ушите...Осман трябваше да спечели. Биляна сякаш беше " на черешата"

# 553
    Под новия регламент очевидно стои стария, просто не махнаха участник след второто, но си тежи сборът от двете ястия и "финалния" десерт. Биляна при стария формат нямаше дори да прави десерт, а на десерта Осман отстъпи, напълно логична победа, тук най-малко може да има подозерения за "купуване", нещата се случиха, както и изглеждаха. Сега вече дали нивото като цяло е било добро - няма особено значение, това е финалът, това са достигналите участници, да са дошли по-добри.

# 554
    • София
    Дали ще доживеем някога наш любимец да спечели в такива формати? Осман блестеше като перла, на фона на тези риби, гълъби и тиквички...

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 22:24 от elix

Общи условия

Активация на акаунт