Адвент, Коледа, Нова Година...Празничен декември в НЕМСКАТА тема(246)

• 30 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Бибит днес вече трябва да преминава. От петък вечер съм започнала с тръшкането.

# 526
Здравейте,аз следпразнично се присетих,че отдавна не съм правила йога (преди короната ходех на курс,но студиото затвори и така и не потърсих друго) и реших да ви питам- имате ли любим йога YouTube канал,който следите и ви харесва?

Mady Morrison
Мисля че даже някой от тази тема ми я беше предложил.
Като не съм от най-редовните и просто съм се спряла на няколко видеа за Full body или back pain и не съм гледала и пробвала всичко от канала.

# 527
  • Germany
Аз пък искам още ваканция, ама няма. Вече няколко години е топло по Коледа, докато децата са ваканция и после става студ и вали сняг, докато са на училище. Обещала съм на малкият, че натрува ли сняг за пързаляне някъде около нас, ще го спра един ден от училище и ще се пързаляме цял ден Simple Smile

# 528
  • Немция
Аз следя прогнозите в Sauerland, където ни е най-близо и зимата се стараем поне веднъж и поне за 1 ден да отскочим до курортите там, за да се насладим на сняг. През уикенда.

Забелязвам, че някои провинции, повече източните имат по седмица междусрочна ваканция, могат да я използват за зимна почивка някъде.
При нас няма такава, само около карнавала 2 допълнителни дни след уикенда.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 10:22 от Бибит

# 529
Ние ползвахме зимната коледно-новогодишна за няколко дена ски. Защото нали голямото ще пише абитури и следващите ваканции май ще се ограничим от разни времеемки пътувания. Примиряваме се и си търсим и намираме вече атракции наоколо.

# 530
  • Германия
Наистина е  много тъпо времето, коледната ваканция валя дъжд, точно в неделя застудя и падна малко сняг. Поне големият тийн беше със съученици на ледена пързалка.
Аз отново бях доброволец на СК по биатлон в Оберхоф и това проклето време пак ни изнерви.  Всеки път дъжд, който съсипва пистата, като бонус вятър и  мъгла и като свърши състезанието вали сняг.  Rage

# 531
  • Немция
Пепе, кой Оберхоф, в Тюрингия ли? Гледах биатлона по телевизията, помислих, че е в Австрия. Но май се оказва, че е при теб в Тюрингия, планински район е.
Въобще на изток има хубави възможности за зимен спорт и не е препълнено с народ.
Ние сме хвърлили око на Erzgebirge. Но не е така високо, няма 100% гаранция за сняг при по-меко време.

Гледам ей сега как минават край мен колоездачи-ентусиасти при минус 6. Grin

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 09:13 от Бибит

# 532
Аз отново бях доброволец на СК по биатлон в Оберхоф и това проклето време пак ни изнерви.  Всеки път дъжд, който съсипва пистата, като бонус вятър и  мъгла и като свърши състезанието вали сняг.  Rage

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Мечта ми е, някой ден ще отида да гледам на живо.

# 533
  • Германия
Бибит, да, тук до нас е, на 2 тунела разстояние съм.
Мая, идната година се обади предварително, винаги някой има Freikarten.

# 534
В Оберхоф си струва да се отиде. Бяхме миналата година октомври за 3 дни. Нямаше състезания, но времето беше много подходящо за излети. Стреляхме на тренировъчната писта, посетихме малка работилничка за рисуване на порцелан, стъкло и т.н. Много красиви неща… Художничката беше над 75 години и каза, че ще рисува, докато здравето ѝ позволява и после затваря, защото няма кой да я наследи.

# 535
Мьос,
Ще гледате ли европейското по хандбал на живо?

# 536
Бибит, погледнете Vogtland. На един хвърлей от Ерцгебирге е, и има сняг от есен до пролет. Има шанца за ски-скокове където се провеждат състезния за световната купа.
Там е обичайно всеки да си носи миниските в колата, и на прибиране след работа минава небрежно да направи няколко кръгчета по трасето Grinning

# 537
Няма да е на живо тоя път, Дени. Но ще следим каквото можем, да.

# 538
  • Немция
Phloxx, Vogtland ни е много добре познат, даже есента бяхме там. Wink Дори и на ски-шанцата бяхме в един дъжд, но дъждът не ни отказа. Можехме да гледаме други дни как тренират ски скокове, но не ни остана време от хойкане.

Хайде, стискаме палци на немския хандбален отбор!

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 22:15 от Бибит

# 539
Синът ми искаше да тренира хандбал и стана това с ръката, сега не иска и да чуе.
Каква файда, че си чел когато напишеш на задачата колко е радиуса- 3,1 и знаеш как се изчислява диаметър, но напишеш 6,3 защото си "бил зает с друго в мислите си" и това го и повториш и ти дръпнат няколко точки. Ей такива глупави грешки на всяка класна работа.
Нашето училище отпуска 3 дни по карнавала, събират се 5, дори 6, че в четвъртък свършват още в 10 и може да се пътува.

Общи условия

Активация на акаунт