🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 068
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 195
А Канатица се обиждаха за избиране на леко контузени хора. Но нали сега го няма Петър.

Коко разчита, че жените може да махнат поне Андрей. Ценният Жоро ясно, че не се пипа. 😂 Пък и от толкоз подмазване на Жорката беше редно Коко да му върне услугата. Wink

# 196
Когато мрънкаш, как съперникът ти избира контузени конкуренти,  а ти правиш същото

# 197
Ама наистина ли мислят Жоро по-силен? Не го вярвам това. Моля, някой по-умен от мен, да ми каже защо избраха Андрей.

# 198
  • Варна
Разчитат че заради Линда ще загубят, а Елбетица ще отстрелят Андрей, като силен конкурент.

# 199
Здравейте. Влизам за пръв път. Направи ли ви впечатление реакцията на водещия Иван,когато дадоха синхронна на Лили-стана му кофти като се сети нещо за предстоящия дуел. Или пак ще има контузен,или нещо лошо е станало. Беше доста странно...

# 200
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че вътре са в друга Вселена.  Само така си обяснявам думите за силата на Жоро. И толкова мазнене на Сергей.

Жоро добре мълча цял сезон, за да не стане ясно такъв е. Като ученик , които се оплаква от другарчето. Абе гледай какъв си не можещ.

# 201
Тъжна история, за да изманипулирам зрителите да гласуват за мен. Чек.

# 202
Съжалявам, но подобни лични драми, преди финал особено, са ми нечистоплътни.

# 203
Дори си намести микрофона човекът. 😏

# 204
БТВ за фон и слушам Коко рИве... След Жоро вчера- днес Коко the God. 'Що така?
Pepe The Dog and Koko The God Trollface

# 205
  • България
Всички играчи все едно имат клауза в договора: разкажи тъжна сълзлива история, за да си запълним предаването. Лили, Ухажоро с нехранимайкото баща-алкохолик, Линда с родителите, Теди, Сергей с кредитите, пропускам ли някого?

И на мен ми носи лош привкус тази сълзлива история на Коко преди дуела и финалите.

Да сравняваме нервния изблик на Жоро със сълзите на Коко за брат му не е окей.

# 206
Хич не го обичам това. С чужда история да се опитваш да печелиш симпатии.

# 207
  • България
Хич не го обичам това. С чужда история да се опитваш да печелиш симпатии.

Кое му е чуждото на брат му? Израснал е с него, явно поддържат контакт, пращат си писма, докато е в клиниката. Не знам по-близък човек от сестрите и братята. Коко е the golden child на семейството.

# 208
Разбирам, че Коко иска да сподели нещо лично с тези хора, с които са си станали близки в това предаване, но аз на негово място не бих го направила, защото ти не го споделяш само с тях, а и с цяла България и то история, която е за някого друг и не се съобразяваш, че на брат му най-вероятно няма да му е особено приятно тази история да се върти по телевизията.

# 209
Коко избра Андрей, защото на алманаха не е много подготвен.А и има да връща услуга на Ухажоро, дето го предупреди, че ще е на дуел.
А може би Ухажоро е омагьосал кърпата, която подари на Коко...и сега Коко под въздействието на магията не може да номинира МагЖоро.

Общи условия

Активация на акаунт