🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 003
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 535
Калоян Димитров-Балан от ФЕРМАТА 3 в днешния епизод на "Битката на поколенията", темата е Кой трябва да бъде канселиран?

# 2 536
  • София
Още не е потвърдено официално, а и знаем, че бТВ е бавна медия, но да ви кажа в аванс:
100% сигурна информация:
Фермата се завръща в ефира на бТВ от следващата есен.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 17:06 от Diavolo

# 2 537
Жалко че за едни ергени тая есен нямаше Ферма.

# 2 538
  • out of space
Още не е потъврдено официално, а и знаем, че бТВ е бавна медия, но да ви кажа в аванс:
100% сигурна информация:
Фермата се завръща в ефира на бТВ от следащата есен.

С нови продуценти, нали?

И и А са аут, поне те така казаха преди месец-два...

# 2 539
  • при късмета
То на техните обещания изобщо не може да се вярва. И за тазгодишншя сезон уж имаше проведен кастинг и уж щеше да има, пък нямаше. Не знам изобщо дали да се радвам, ако ще продължава формата. Аз съм от тези, които мислят, че няма да е същото без И и А. А Бтв, освен тях загуби де що беше останало нещо по-кадърно в тази телевизия. Вече нямат нито едно стойностно предаване. Ани Салич, дето им беше емблема не можаха да задържат, Междинна станция не можаха да задържат, за капак и последния, който знае какво прави Жоро Тошев ги заряза. Потънаха

# 2 540
  • Вестерос
Е Трейтърс и 120 минути мисля, че са стойностни

# 2 541
  • при късмета
Трейтърс е веднъж седмично. Не може даже свястно риалити да се каже. Иначе го гледам, идеята не е лоша. 120 минути не го гледам. Много ми е флегматичен водещия. Имам чувството, че този човек не си е доспал за всяко предаване, нищо, че и то е веднъж седмично. Единствено Ризова все още може да се каже, че държи донякъде фронта в тази телевизия. Поне за мен.
 Не казвам, че като замисъл нямат добри предавания. Казвам, че не им останаха свестни и кадърни кадри да поддържат тези предавания

# 2 542
Жалко че за едни ергени тая есен нямаше Ферма.
Още по-жалкото е, че тази простотия се гледа и явно има приличен рейтинг.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 23:48 от Snow storm

# 2 543
  • SF
Те може и да са го провели, но договорът с бТВ да не е подписан по съвсем други причини. Имат договори с други продукции и самата концепция на бТв е съвсем нова-новеничка. Свързано е и с юбилея, която тази години бТВ отбелязва.

# 2 544
  • България
Още не е потвърдено официално, а и знаем, че бТВ е бавна медия, но да ви кажа в аванс:
100% сигурна информация:
Фермата се завръща в ефира на бТВ от следващата есен.
Могат да постелят червен килим на Влади от Гривните и да поканят Васил Ергена. Ще ми е интересно да наблюдавам ергена в друга светлина.

# 2 545
единствено се надявам да набегнат на фермата от първите три сезона когато фермата беше ферма а не като последните 5 сезона. И да имат да строят къщи или къща като сезон 6.

# 2 546
Защо си мисля,че фермата този сезон,ще е един БигБрадър на село сред животни и марули...

# 2 547
Ковид ако четеш тук тези които са избрани от известните ни хора дали ще останат или ще има нов кастинг или все още е рано за това?

# 2 548
  • Разпиляна във въображението
И аз искам съборетина, която да я направят красива.

# 2 549
Защо си мисля,че фермата този сезон,ще е един БигБрадър на село сред животни и марули...

Както май е навсякъде другаде. Тази патриотична линия я прокараха И&А, това си е тяхно откритие и работеше. След това от зор да прокарват и интересите на телевизията и да са разноообразни си убиха собственото предаване. Хората искат ФЕРМАТА от първите сезони, но няма да се случи. Единствения шанс е ако я прави Ники Николов, но той си се занимава с Ергенът. Ще видим, но не съм много положително настроена. Много повече предпочитам ОСТРОВА НА 100ГРИВНИ. Това беше ново предаване с потенциал, Ферма сме гледали достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт