Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 715
  • 935
  •   2
Отговори
# 195
Е много добре са реагирали, евала!
На мен веднага ми излиза въпроса от къде сте я купили и изобщо дали това има значение. Тъй като и ние сме се насочили към тази марка, (все още сме на етап проучване) виждам че по немските сайтове са на по-ниски цени, но по спомен пишеше, че гаранцията важи за територията на Германия.  Но предвид удължаването на гаранцията, тя би трябвало да се прехвърля към производителя и това от къде си я закупил би трябвало да няма значение.
Ако има някой по-запознат, моля да сподели инфо.

# 196
На мен веднага ми излиза въпроса от къде сте я купили и изобщо дали това има значение. Тъй като и ние сме се насочили към тази марка, (все още сме на етап проучване) виждам че по немските сайтове са на по-ниски цени, но по спомен пишеше, че гаранцията важи за територията на Германия.  Но предвид удължаването на гаранцията, тя би трябвало да се прехвърля към производителя и това от къде си я закупил би трябвало да няма значение.

Ние си я купихне в Германия, ама и живеем в Германия. Не мога да им намеря общите условия, за да видя къде важи.

# 197
На мен веднага ми излиза въпроса от къде сте я купили и изобщо дали това има
значение. Тъй като и ние сме се насочили към тази марка, (все още сме на етап проучване) виждам че по немските сайтове са на по-ниски цени, но по спомен пишеше, че гаранцията важи за територията на Германия.  Но предвид удължаването на гаранцията, тя би трябвало да се прехвърля към производителя и това от къде си я закупил би трябвало да няма значение.

Моята я купих миналия месец от Бебемакс много изгодно. В книжката пише официалните доставчици.

# 198
Моята е купена от Бебино , бе знам дали ще важи.

# 199
Моята е купена от Бебино , бе знам дали ще важи.

Не е нужно да е купена директно от Easywalker.

# 200
Търся адаптори за Чиполино према,нз дали тук е мястото,но....или съвет къде да попитам.Чакаме второ дете и мисля да си спестя този разход ако е възможно 😁

# 201
В крайна сметка се разходих да видя наживо лятната Cam Off-Road, като цяло ми хареса, има големи гуми, широка седалка, сравнително лека /8.4 кг/ и компактна в сгънато положение /сравнена със сегашната ни зимна/ има прозорче с мрежа за наблюдение, както и голям прозорец за вентилация в легнало положение отзад също с мрежа, НО започна пак чуденето, гръбчето е високо около 45 см, което ми се струва много малко, детето сега е на 9 месеца и в седнало положение е кажи-речи толкова.
Не мога да преценя дали ще е удобно в един момент като порасне, главата да надстърча извън гръбчето, както и в легнало положение дали ще е добре.
Моля, да споделите ако някой има количка с по-късо гръбче как е.
Скрит текст:
Имала съм CAM друг модел, италианска марка, не са лоши количките, гледам размерите, ширината е 52 см, преди ги правеха по-широки,  докарали са го на кг, 8,4 кг е добре. Сенникът им има специфична форма, но мисля, че в жегите, по-добре ще стои сенник, който пада по-ниско долу и напред. Е, могат да се докупят някакви сенници за бебето, които се връзват, но на мен ми стоят като парцали.Ето за сравнение тази количка, какви положения на сенника има.
Скрит текст:

Другото слабо място на CAM са платовете, малко се размъкват с течение на времето. Качеството се повишава, ако вземете Chicco,  Peg Perego, Inglesina (в този ред), но те са по-скъпи.

# 202
Здрвейте, бихте ли споделили мнения относно бебешките колички с марка Peg Perego и Inglesina.
Малко информация и мнения се намират за по-новите модели. Дилемата е основно между тези два модела:
--> PEG PEREGO VIVACE LOUNGE MODULAR SPECIAL EDITION
https://vitodesimone.com/produkt/za-bebeto/bebeshki-kolichki-peg … -special-edition/

--> Inglesina System Quattro Electa Darwin
https://www.roshko.bg/bebeshka-kolichka-4-v-1-inglesina-system-q … ige-iridium-black

Благодаря Ви 😀

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 23:18 от Pid1234

# 203
Ако сте висока бъдеща мама с бюджет около 1000лв за кличка 3в1 какво бихте избрали?

# 204
Ако сте висока бъдеща мама с бюджет около 1000лв за кличка 3в1 какво бихте избрали?

Според мен Cybex Talos S 3в1 е добър вариант, последно в айко.ххл имаха намаление и влизаха в този ценови диапазон..от 1500лв на 1000лв намалени.

# 205
Здравейте, предстои ни закупуване на количка за първо дете. Четох в предните коментари, че има майки закупили количка Carrello Alfa 2023 както и Cybex Balios S Lux може ли обективни мнения? От кое сте доволни, от кое не? Бюджета ни е до 1200 лева.

# 206
Здрвейте, бихте ли споделили мнения относно бебешките колички с марка Peg Perego и Inglesina.
Малко информация и мнения се намират за по-новите модели. Дилемата е основно между тези два модела:
--> PEG PEREGO VIVACE LOUNGE MODULAR SPECIAL EDITION
https://vitodesimone.com/produkt/za-bebeto/bebeshki-kolichki-peg … -special-edition/

--> Inglesina System Quattro Electa Darwin
https://www.roshko.bg/bebeshka-kolichka-4-v-1-inglesina-system-q … ige-iridium-black

Благодаря Ви 😀
аз нямам колебание, inglesina e по-добра марка от peg perego, но си направих труда да прочета моделите
аргументи:
1.inglesina ти е по-евтина (очаква да е по-скъпа, в чужбина inglesina   струва към 2000лв, а peg perego 1600лв)
2.Тегло inglesina 8.4кг, Тегло peg perego 9.4кг, ширината и на двете е 51 см (влиза в тесни места, асансьор, автобус)
3.inglesina има UV филтър на сенника, не пропуска слънчеви лъчи, за другата не видях да пише
4. Сенникът на peg perego  е добър в разтегнато положение, а на inglesina - нямаш снимка на този сайт, намери я на друг сайт и виж дали е подобен, мисля, че да.
5, Колелата на peg perego са 18 см( малко големички), на инглесината виж колко са, дано да са малко по-малки.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 23:26 от Pepina_n3

# 207
Здравейте! Може ли мнения за Chipolino poppy и chipolino move on ? Попи пише, че е до 22 кг , а мове он до 15 кг . Проблем ли е , ако детето е едро да се ползва количка , която е до 15 кг ? И дали може да ми препоръчате лятна количка до 300 лв ? Пиша пак във форума , понеже не успявам да се спра на такава.  Извинете и благодаря отново!

# 208
  • София
Pepina_n3, благодаря за мнението за Cam Off road, но вече я купих и жестоко съжалявам.
Да кажеш не беше по-евтина от Инглесината, но тя не ми допадна, че няма мрежа отзад, трябваше да поръчам Джаки ХЛ от Германия, но свърши вече.
Иначе на детето му е удобно поне на първо четене, има широка седалка, за сенника сега като няма слънце не мога да преценя дали е удачен, коланите се регулират кошмарно, но това е бял кахър.
Иии при първото ни излизане направо изпаднах в шок като минавахме по по-изронен асфалт или тротоар, е няма такова тракане на колелата, то вярно, че съм се разглезила със страхотната возия на АВСто, и ако не беше отесняла седалката, тежестта и размерите при сгъване  хич нямаше да взимаме друга, но просто не очаквах това, още повече, че я рекламират за всякакви терени.
Та писах на търговеца, оказа се, че вносител е Чиполино и те ги сервизират, утре я изпращам да я погледнат, но не тая големи надежди честно казано, още повече, че количката е минала покрай Италия и си е чисто made in Chinа.

# 209
Pepina_n3, благодаря за мнението за Cam Off road, но вече я купих и жестоко съжалявам.
Да кажеш не беше по-евтина от Инглесината, но тя не ми допадна, че няма мрежа отзад, трябваше да поръчам Джаки ХЛ от Германия, но свърши вече.
Иначе на детето му е удобно поне на първо четене, има широка седалка, за сенника сега като няма слънце не мога да преценя дали е удачен, коланите се регулират кошмарно, но това е бял кахър.
Иии при първото ни излизане направо изпаднах в шок като минавахме по по-изронен асфалт или тротоар, е няма такова тракане на колелата, то вярно, че съм се разглезила със страхотната возия на АВСто, и ако не беше отесняла седалката, тежестта и размерите при сгъване  хич нямаше да взимаме друга, но просто не очаквах това, още повече, че я рекламират за всякакви терени.
Та писах на търговеца, оказа се, че вносител е Чиполино и те ги сервизират, утре я изпращам да я погледнат, но не тая големи надежди честно казано, още повече, че количката е минала покрай Италия и си е чисто made in Chinа.
върни я и си вземи Инглесина. Да сетих се, и мойта CAM беше по-широка, за бебето идеално, но за майката не, но аз си я бях взела за из квартала. Зимата ми беше добре с големите колела в снега, и на пясък е добра.  Проветряването отзад е типично за CAM, но сме го ползвали веднъж, два пъти.  Имала съм и Peg Perego -  с един пръст може да се бута, така хубаво е шасито. Инглесината ми беше за БГ- евала, издържа на всички натоварвания, даже я подарих на приятелка и кой знае още колко деца ще вози.

Общи условия

Активация на акаунт