Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 484
  • 935
  •   1
Отговори
# 870
Да и при нас е така с коша и то като сложиш шасито и това и си до там.
Ние сме с Balios S Lux, не знам може и да се сгъва, но пробвах всичко.

# 871
Мен не ме притеснява толкова, че количката е обемиста при сгъване.
Разочарова ме по-скоро фактът, че Cybex имат двойни стандарти спрямо пазара до в Европа и Америка.
Количка която на мен ми харесва носи същото име като тази, която вие коментирате, но забележете, че тава въпрос за две коренно различни модификации.
Явно тази която ми е фаворит се предлага само в САЩ и Канада.

Ето и видео, в което от 1:25 мин. седалката се трансформира в кош, а от 2:25 мин. кошчето се трансформира отново в седалка.
Моделът е такъв, че трансформацията става с пристягаме или разпускане на 2-3 каиша, а не с изцяло сменяне на две различни текстилни части, както е при европейския вариант, който е приложен в коментара Ви.
Не, става въпрос точно за тази, която е с трансформиращ се кош - първите 6м и след това все с един и същ, а не два отделни.
Прикачам видео от ютуб как се сгъва количката. Трябва всеки път да махате коша от шасито ,за да приберете количката. По този начин заема много повече място (едно за шаси и още едно за коша). Това с обикновена количка ще ви се налага само първите 6м, после ще сгъвате лятната седалка заедно с шасито и ще ви заема много по-малко място в колата.

https://youtube.com/shorts/zhLOkUeP83A?si=7vYEkfqeLZ0Q_S-B

Групата е Cybex колички, столчета, аксесоари

# 872
Не ви агитирам за нищо, просто споделих своите впечатления за модела. Самата аз съм със Сайбекс, но съм имала други модели от посочените. Тук само можем да ви дадем насоки от нашите собствени проучвания и да споделим опит, ако  сме имали същия модел. Успех каквото и да изберете. 😊

# 873
  • Варна
Eos съм виждала в Айко.

# 874
Кой от двата варианта на EOS?
Този, който е като Cybex Balios S :

Или този, който на мен много повече ми допада, но явно (поне за сега) Cybex го произвеждат и предлагат само за американския пазар. Дори цените му виждам само в щатски или канадски долари.😥😥😥😠😠😕

Eos съм виждала в Айко.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 09:02 от mamelitka

# 875
  • Варна
Mamelitka. ето тази е https://aiko-bg.com/product-92465060032

# 876
  • София
Кой от двата варианта на EOS?
Този, който е като Cybex Balios S :

Или този, който на мен много повече ми допада, но явно (поне за сега) Cybex го произвеждат и предлагат само за американския пазар. Дори цените му виждам само в щатски или канадски долари.😥😥😥😠😠😕

Eos съм виждала в Айко.

Имам приятелка с такава, писна и много това постоянно махане на коша и си взе Ергобейби за път, според мен си вземете количка, която се сгъва с коша 6+м заема доста по-малко място.

# 877
Здравейте, каква лятна количка бихте препоръчали? Със Сайбекс 2в1 сме и ми е много удобна,но това че заема целия багажник ме побърква.
Имала съм Кика бу Либро и бях много доволна,но вече не се намира. Имах и Чиполино April-ужасна количка
Спряла съм се на Чиполино Pixie и Cangaroo Easy fold. Отворена съм и за други предложения

# 878
Започвам да клоня към някои от разновидностите на Easy walker Harvey.
Разбрах, че кошчето за новородено може да се сгъва и става доста по-компактен за съхранение. Имал и повдигащо се матраче за главичката, вярно ли е? Ако има някой с такава, нека сподели.
Удобна ли е телескопичната дръжка? Била съм само с чупеща се дръжка.

# 879
Коша пристига събран, но не ми се вижда удобно и удачно постоянно да си разпъва и свива. Да, матрака има опция да се повдига. Дръжката също ми е удобна. Като цяло вече месец съм с easywalker и съм много доволна.

# 880
Коша пристига събран, но не ми се вижда удобно и удачно постоянно да си разпъва и свива. Да, матрака има опция да се повдига. Дръжката също ми е удобна. Като цяло вече месец съм с easywalker и съм много доволна.

С Харви 5 ли сте? Колко позиции има седалката за след 6 месеца?

# 881

С Харви 5 ли сте? Колко позиции има седалката за след 6 месеца?

С Харви 5 премиум съм. Седялката има три позиции.

# 882
Благодаря!
Аз нямах предвид да го сгъвам и разгъвам постоянно. Питах, дали наистина може да стане по-компактен преди съхранение. Предполагам, че след 6-тия месец няма да имам нужда от него.

# 883
Момичета, някоя от вас с отзиви за Cybex Eezy S Twist + 2? Нещо не мога да се ориентирам каква е разликата с Balios S. Видях, че гумите и на двете са големи, седалката се върти и в двете посоки и при двете.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 15:34 от Precious girl

# 884
Момичета, някоя от вас с отзиви за Cybex Eezy S + 2? Нещо не мога да се ориентирам каква е разликата с Balios S. Видях, че гумите и на двете са големи, седалката се върти и в двете посоки и при двете.

Еezy не е ли лятна количка?

Общи условия

Активация на акаунт