Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
А дали тези лекции са срещу хонорар или просто за популярност

# 496
  • София
Може би и у Даниел се заражда някакво противоречиво чувство от факта, че Емели ще живее с друг мъж.
Видно е, че малката е с майка си в 90% от времето, а това за в бъдеще означава и с Петър. Детето ще се привърже, ако разбира се получава отношение от него.
Нали разбирате, че щом този мъж ги е поканил да живеят с него вероятно е подсигурил/ще подсигури пространство за детето. Не вярвам след толкова години връзка да действат на сляпо и безотговорно.

Емилия преди време беше качвала стори с Петър и малката, как той я носи на конче. Разбират се доста добре според мен, той наистина има малка сестра (10-13 годишна максимум мисля?)  и явно обича деца.

Сестрата на Петър е приятелка на Емилия и работи с него. Въобще не е на 10-13 години.

Да, Джиджи е на  годините на Емилия някъде, а по-малката им сестра Йоана е на 10-13. Баща не е ставал в 12ти клас, гарантирам ви 😄

# 497
Бачорите и ко ще ви се посмеят на фантазията.

# 498
  • София
Айдее на гаджето и дъщеря му се приписа набързо ..
Емилия винаги е коментирала, че не обича да си купува по много дрехи и скъпи, това явно важи и за обзавеждане. А и за какво й е, като е под наем, да го преобзаведе ли?
Приятелката й влизаше в тоалетната и според мен, точно за да покажат как стъклата стават матови при затваряне! Не я е снимала седнала на гърнето, за какви работи се хващате само ..
Кой е писал че била седнала някъде? Защо си измисляш и доукрасяваш? Писахме, че е извън добрия тон да снимаш човек, който влиза в банята и че аз на нейно място като я видя с камерата ще реагирам. Позволено ли ни е да имаме собствено мнение по тези въпроси или не?
Всеки има право на мнение.
Явно Емилия и приятелка не споделят твоето и нямат проблем да се снимат разглеждайки бани.
Това влизане в банята го изкарахте някакво свещенодействие. Коментирате го все едно наистина е седнала на тоалетната чиния и Емилия я снима.

# 499
Коментираме го, защото ни е направило недобро впечатление. Приятелката казва, че иска усамотение, тя снима. Явно е,че иска да рекламира хотела, но това ли е най -впечатляващото в него? Или малкото стайче, в което спят двете на едно легло?

# 500
Иска усамотение и след 2 сек. е извън банята, това беше шега от нейна страна.
Какъв е проблема, че ще спят двете на едно легло? Мезонет ли им трябва за 1 нощувка? Sweat Smile

# 501
  • Glasgow
Е поне стая с две легла нямаха ли

# 502
Коментираме го, защото ни е направило недобро впечатление. Приятелката казва, че иска усамотение, тя снима. Явно е,че иска да рекламира хотела, но това ли е най -впечатляващото в него? Или малкото стайче, в което спят двете на едно легло?
Точно. И не мога да разбера защо се коментира в сто поста макак така на нас ни е направило лошо впечатление, пък не било вярно. Стайчето е миниатюрно наистина. Изненадах се, че това може да е харесван хотел и то в Пловдив където има доста по-луксозни места за отсядане, но явно такъв им е бил бюджетът.

# 503
Да! Явно ползват намаление или безплатна нощувка, за да го рекламира като инфлуенсър.Но определено , ако искам да нощувам в Пловдив, и не съм сама, няма да е в това стайче. Такъв е ефектът от цялото нещо. И тази жена се занимава с рекламен бизнес?
  Кристал, нека имаме възможност да не припадаме по всяка снимка на Емилия, моля!

# 504
Емилия я харесвам, но изобщо не я бива като инфлуенЦър.
С агенцията й също никакво развитие.. нещо май си буксува на едно място.

# 505
Никой не ви кара да й припадате по снимките, това е видео. Wink
Голяма драма каква е стаята, ще кажеш, че вие отсядате в нея! 🙈

# 506
  • Glasgow
Ами след N на брой страници с терзания къде спи Емели в Абдовица...малко загриженост къде спи майка и🤷🏻‍♀️

# 507
Да, и дали си има легло, случайно да не спи на земята. Ама как така Рая ще влиза да си прави клипчета във въпросната стая?! Joy

# 508
Аз не мога да разбера защо подскачате като се отправи някаква критика към Емилия?! Наска каква ли не я наричаха.. Не я бива като инфлуенсър и това е факт, това, че някой припадат по нея, защото някакъв простак я е правил на маймуна дълго време е друг въпрос. И аз й съчувствам за случилото се, но не мога да си изкривя душата, че много я бива във всичко. Последната й реклама за Кабо е потрес.. Не знам как е решила да се занимава с рекламна агенция, да поддържа страници в инстаграм, при положение, че не го прави за своята. И сега не ми казвайте, че тя не иска да си показва личния живот и да снима всичко. Като не искаш, измисли някакво съдържание, което да е интересно. С кафето и добавките няма да стане.

# 509
Идвам с компромат 😀 На стори на Даниел от тази сутрин, изпраща децата на детска градина и малкия казва "чао мамо" , но и Емели казва първо "чао Атанасия" после казва "чао МАМО". Почвайте да нищите 😀 За мен е нормално да и се обръща езика на тази възраст, като по малка също се е случвало. Не е фатално, пораства още малко и всичко е точно.

Общи условия

Активация на акаунт