Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Абе, много сте интересни. Може пък да не е разполагала с много, а може и да не държи да е луксозно обзаведено и може би на нея да си ѝ харесва. Не съм видяла от нея да претендира за кой знае колко луксозен живот, за разлика от тези, живеещи в Музея на мраморното изкуство с две стаи. За под наем - толкова.

# 466
Може би и у Даниел се заражда някакво противоречиво чувство от факта, че Емели ще живее с друг мъж.
Видно е, че малката е с майка си в 90% от времето, а това за в бъдеще означава и с Петър. Детето ще се привърже, ако разбира се получава отношение от него.
Нали разбирате, че щом този мъж ги е поканил да живеят с него вероятно е подсигурил/ще подсигури пространство за детето. Не вярвам след толкова години връзка да действат на сляпо и безотговорно.

# 467
Може би и у Даниел се заражда някакво противоречиво чувство от факта, че Емели ще живее с друг мъж.
Видно е, че малката е с майка си в 90% от времето, а това за в бъдеще означава и с Петър. Детето ще се привърже, ако разбира се получава отношение от него.
Нали разбирате, че щом този мъж ги е поканил да живеят с него вероятно е подсигурил/ще подсигури пространство за детето. Не вярвам след толкова години връзка да действат на сляпо и безотговорно.

Дано им потръгнат нещата на хората. Не познавам Емилия, но се радвам, че е решила да продължи с друг човек.
Може скоро Емели да стане отново кака.

# 468
Не знам защо, но ми се струва че Даниел няма да е много ок сладката Емели да се радва на друг татко и на ново братче/сестриче както у тях. Не ми се вижда чак толкова широко скроен той. Относно апартамента на Емелия под наем - ново, чистичко, удобно. Не разбирам критичните коментари, там все пак са живяли майка и дете, тоест двама души.

# 469
Тук как се коментира стандарт на живот и обзавеждане.. все едно всички живеете в палати Grinning Пълен смях...

# 470
Даниел ако е имал проблем с това щеше все още да е с Емилия. Неговата “кралица” се е нанесла два дни след като жената се е изнесла. Какво се очаква от Емилия, да остарее сама ли?!

# 471
Е, Даниел нали беше казал, че се радва да помага финансово на Емилия докато се появи нов мъж в живота и. Сигурно е доволен, че ще му падне финансов товар 😅

# 472
Емилия явно е чела,че не харесвате кафето и сутрин 😀 и днес започваме деня със селфи в банята 🤔 Грандиозен вторник да имате 🤠

# 473
Не че припадам от симпатии по Наска, ама Емилия не мога да харесам и тва е. Стори от хотела в Пловдив , другата дама влиза в кенефа, Емилия снима.  Двете спят на едно легло. Госпожа бизнес дама!
   И сторитата й не стават по-интересни и инфлуенсващи. Чакам с нетърпение разказите за новото семейно положение. И отделна стая за Емели, з отделна баня и  тоалетна, обособена стая за игра.
   А коментарите за къщата в Абдовица просто къртят. Едва ли тъстовете живеят с месеци всички там.Може би , с изключение на баба Сийка , тъстът и лелята, са за по една две нощи. Гледала съм сторита на Даниел, как спят и четиримата на тяхната спалня.
   Искренно вярвам , ме всички, които пишем в темата имаме не само стая за гости, но по-скоро отделна къщичка за гости.

# 474
Даниел го е закъсал май. Яко реклама на бизнеса и помещенията.

# 475
Даниел го е закъсал май. Яко реклама на бизнеса и помещенията.

Днес се зачудих какъв тип фирма могат да отидат там...
Адвокати няма какво да правят в Дружба. АЙ Ти и разни кол центрове работят от къщи. Кой може да му наема помещенията, които никак не са евтини.

# 476
  • София
Всякакви фирми, моля ви.
Като наемодател на подобни помещения - не го мислете, хора има за всичко.

# 477
Шест бона на месец наем за етаж е доста сериозна цифра. Освен това ако ги имаш тези пари и си бизнесмен има достатъчно офис площи в бизнес сгради с всички удобства и охрана, даже и обзаведени - защо ще ходиш при чалгата в Дружба?

# 478
Не всички кол центрове и ай ти работят от вкъщи. Но с тия купони и чалга.....А и като гледам още е в ремонт сградата, лоби някакво рекламираха ,че предстои да се направи. Вече се е доверил на брокер.
   И аз това си помислих , че май се чуди как да си рекламира фирмата , та и в стори говори за нея.
   Върна се той на безплатната реклама в ИГ.

# 479
  • София
Защото е удобна локация с входове и изходи, защото има паркоместа, до индустриалната зона и изхода на града на Тракия.
Дружба 2 ви звучи отчайващо зле, а всъщност множество големи фирми и логистични центрове са ситуирани там.

Общи условия

Активация на акаунт