Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Предишния й приятел не е бил Брад Пит, така че ..
И за мен Даниел си е добре изглеждащ мъж.

# 646
Ако не се облича като папагал и махнем тия най-различни татуировки. Става. На тая снимка е добре. С дънки и пуловер.

# 647
Понеже се твърди, че Антон е осиновен. Защо да го правят, при положение че Олга е била перманентно бременна?

# 648
Може да е на Йордан от друга жена, която не е искала детето. Той нали иска много деца. А Олга да го е приела, за да задържи семейството цяло. Кой знае. Макар че не ми се вярва.

# 649
Да бе. Понеже е само син на Йордан, Олга го е взела с другите в Троян и го е крила от Йордан.

Точно тяхно дете си е.

# 650
Гледах един подкаст на комеди клуб. Иска ли са да поканят  Данчо и семейство да участват  в подкаст и да коментират за предаването, но Данчо ги е отрязал. Явно сега никъде няма да ги видим да участват докато дават епизодите. Вече са недостъпни 😂

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 22:39 от Xtechnicus 1992

# 651
Ами как става номера с рожденните дати и годините?

# 652
Ами как става номера с рожденните дати и годините?

Аз също го мислих много и пак сметката не излиза. Най-вероятно е осиновен. Освен ако не е роден преждевременно има и този вариант.

# 653
Рози е риби, той близнаци, колко пък да е преждевременно?

# 654
Вероятно някой от тях е роден на друга дата у дома и записан по късно, на друга дата в общината. И от там разликата.
Аз мисля, че всички са техни деца. Ама кой ги знае...

# 655
Рози е риби, той близнаци, колко пък да е преждевременно?
мислех, че той е края на юли а той бил на 11 юни

# 656
Скачам в темата с известна доза срам, че отделих време за “реалитито” 😃 The Kardashians от Алиекспрес.
С Атанас имаме общи познати и от тях съм чувала само хубави неща за него, струва ми се, че малко е преувеличил “проблемното” си минало с цел драма. За сметка на него кака Рози ми се вижда истинския батак в семейството.
Даниел и Наска са ужасяваща двойка. Той комплексар, тя дваж. С изненада установявам, че е на 24, изглежда доста по-поживяла.
Доведения брат ми се струва гей и ще има “развитие на образа му” в тази посока мисля.
Бащата Йордан е типичен отрицателен герои.

# 657
Колко е разликата между Антон и Розалия?

# 658
Колко е разликата между Антон и Розалия?
Розалия е родена на 27.02.1987 Антон на 11.06.87

# 659
Да, няма шанс да са от една майка.

Общи условия

Активация на акаунт