Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Няма друго логично обяснение, освен че един от тях е осиновен. Това с раждането в дома и записването по-късно (с поне 6 месеца) звучи абсурдно и присъщо за сериал.

# 661
Хаха, е да, ама аз познавам доста хора с такива случаи. И то не от време оно, а 30-40 годишни.

Не е много вероятно, но си е напълно възможно. Simple Smile

# 662
Хаха, е да, ама аз познавам доста хора с такива случаи. И то не от време оно, а 30-40 годишни.

Не е много вероятно, но си е напълно възможно. Simple Smile

Абе има нещо гнило в цялата работа. Само факта, че не казаха Розалия точно на колко е  и в каква последователност са раждани. Все пак са пет деца трябваше да се уточни всеки на колко години е. Антон най-вероятно е  осиновен.

# 663
4 деца са. Георги е от други родители. Тайната дъщеря също не я броим.

# 664
# 665
Розалия най-големия батак? Е тука вече..
И напротив, казаха на колко години е тя.
Голямо нищене за този Антон, вземете му се обадете и го питайте син ли е на Олга, че да ви олекне. Толкова надълбоко да ровите.. Neutral Face

# 666
Зимен поздрав:

# 667
Е че е син на Йордан май вече е очевидно, носовете им са просто 1:1, за Олга явно не е сигурно!

# 668
  • София
Вариант въпросната година на раждане в документите, които гледате в търговския регистър, да е объркана няма ли? Нотариално заверени ли са?
Антон много прилича и на Олга. Освен това те толкова неща разкриха, пък нещо такова да прикриват, не ми се вярва.

# 669
Всичко е възможно. Ама не че другите трима са великани, но Антон е много нисък.

# 670
И Олга е ниска.

# 671
Днес Атанаска и Емилия тотално ни объркаха. Едната пуснала Емели с колелото, другата, че е с кокюктивид.

# 672
Не мисля, че е възможно на чак толкова много места егн-то на Антон да е объркано. За мен няма значение дали е биологичен син на Олга или не. Това няма да спаси предаването, само ще бръкне с пръст в раната на семейсвото на Антон. Все пак има 3 деца, чиито приятели ще обсъждат и говорят.

Децата на Даньо също страдат. Няма начин околните да не коментират родителите им. Дано поне персонала в градините да е достатъчно дискретен, за да не коментира пред тях.

Емели си е при Емилия. Наска качва старо съдържание.

# 673
  • София
Тук съвсем заприличахте на клюкарките от едно време, които живо се интересуват дали детето е осиновено, че да започне голямото обсъждане и сочене с пръст.

# 674
Ммммм, красавец!
Нищо чудно защо Наска ходи подир му 🤣🤣🤣🤣

За всеки бизнесмен си има по едно “любови”. Прилича ми на онзи герой Станислав Христов Христосков.

Общи условия

Активация на акаунт