Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Може и да не са го монтирали, но да не си признават. По същия начин при Кукушев стана ясно, че в Miss Plus Size не е работила камерата баш по време на един от скандалите, но за пред зрителите го изкараха "заради скандално оскъдното облекло на една от участничките замъгляваме кадъра", пък то не работела камерата. Продуцентът Венелин го призна, като Кукушев го натисна. Който е старо куче в занаята знае! Браво на Кукушев, че го разконспирира. Та може и тук нещо да не са го сглобили още, или да прекрояват следващия епизод, четейки хейта.

# 631
Следващият епизод кога ще е, според вас? Идният четвъртък?
Няма никакво значение, никой вече не се интересува.
Шоуто им е пълен провал и предполагам ги е много яд.

# 632
Прея, Кондьо и Атанас през 2022 (когато Наско е работил в Шоуто на Цитиридис)

# 633
Следващият епизод кога ще е, според вас? Идният четвъртък?
Няма никакво значение вече. Имаха златна възможност - още преди седмици се бяха похвалили, че тъкмо са получили и монтират епизоди 7 и 8. Безумие е да имаш готово съдържание и все да отлагаш мислейки си, че мистериозно ще се вдигне рейтинга да предаването. Да ги пускат колкото епизода имат и да се свършва мъката.

# 634
Ние пък може да си разнообразяваме с хубави снимки.
Кака Рози:

# 635
Сладка е Рози, но тоалета и не е за тия крака.

# 636
Двете гълъбчета преди почти 8 години:

Гошко прави ducky lips?

# 637
  • София
Тази рокля трябва да се произвежда само за деца до 5 години.
Рози има доста кофти стил на обличане, може да изглежда в пъти по- добре. Косата също не и прави услуга, слага и години.

# 638
Да плашиш Наско с бананче е като да плашиш кученце със саламче:

# 639
  • София
Двете гълъбчета преди почти 8 години:

Гошко прави ducky lips?

Тези двамата...хм..🤣

# 640
Тонката... преди 10 г. Grinning

# 641
Рози ми е много ретро като стил на обличане.

# 642
Ох, Рози е симпатична, но наистина се облича ужасно. Малко в стил кака Мими. Гледах я онзи ден с една бяла риза, вързана, корема гол. Няма тяло за такива дрехи. Като цяло голяма част от фамилията са като цигани, голяма шарения, голям кич.
Иначе шоуто им и според мен е пълен провал. Всичко е толкова изкуствено (с изключение на чалгата и кючеците). Не се впечатлих и от така хваления епизод 7, такива грозни отношения ме отблъскват. Изобщо не знам какво са очаквали, но не им се получи. Историята, която вълнуваше хората беше триъгълника Даниел, Емилия и Атанаска, но съдейки по снимките в инстаграм беше ясно кога какво се е случило. Семейството на Антон са крайно скучни, само за пълнеж. Стария Бачорски е адски неприятен тип, по-добре изобщо да не го дават.

# 643
Ммммм, красавец!
Нищо чудно защо Наска ходи подир му 🤣🤣🤣🤣

# 644
Е, какво му е, нормален мъж. Аз и преди съм казвала, че го харесвам визуално.

Тук обаче въпроса е друг.. ако нямаше пари Атанаска нямаше да бъде с него 100%. Да, може да има готин хумор, харизма, но жените като нея не ги задържат тези неща.
Освен това тя не веднъж е натъртвала, че на жена с нейната визия и осанка не ѝ отиват разните му там неща, та .. ако не беше скъпата кола, цветя и почивки едва ли би била така влюбена.

Общи условия

Активация на акаунт