Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 76 067
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
При връщане до немския с етикет генериран с връщане от БГ само със Спиди ли става? Еконт може ли,гледам,че имат рекламни постери,че си сътрудничат с ДЧЛ.

# 466
При връщане до немския с етикет генериран с връщане от БГ само със Спиди ли става? Еконт може ли,гледам,че имат рекламни постери,че си сътрудничат с ДЧЛ.
Само със Speedy.

# 467
Срещали ли сте изгодни шоколадови изделия за Великден?
Хранителните продукти в Амазон са с голяма надценка, няма такова нещо като изгодни. Ако случайно попаднеш на нещо изгодно то ще е с изтекъл срок и разочароващо за децата.

# 468
  • София
Само със Speedy.
Благодаря и малко тъп въпрос,целия етикет ли се лепи върху кашона или го разделителям на две(има една разделителна линия на него) и частта с двата баркода отпада да е върху кашона.

# 469
Целият етикет се лепи, но не всичко, което ти излиза за разпечатване, представлява етикет.
Едната част е с указания за теб, втората е етикет, третата се слага вътре в колета.
На самия етикет има три баркода и на частта, която се слага вътре, също има баркод. Не ми е много ясно за коя линия пишеш, но няма как баркодовете да се махнат от етикета.
То си е написано - изрежи това и го сложи вътре, изрежи това и го залепи отвън.

# 470
Не веднъж е имало страхотни попадения на шоколадови изделия. Още повече техния Великден мина и може да пуснат нещо с добра оферта.

# 471
  • София
d&b имам само един лист,няма трета страница с това което е за вътре в кашона,за това реших,че част от този етикет е за кашона.
Амазон генерираха връщането.
Securely pack the items you are returning, include the barcode with the Return Authorisation Label in the package.

# 472
trikitil, това цялото се лепи отвън. Този етикет през телефон ли е генериран? При мен освен него, излизат и още две части, както ги описах по-горе - аз пускам искането за връщане през компютър.

# 473
  • София
trikitil, това цялото се лепи отвън. Този етикет през телефон ли е генериран? При мен освен него, излизат и още две части, както ги описах по-горе - аз пускам искането за връщане през компютър.
Те го генерираха,писахме си в чата,през компютъра. Утре ще го видя и на компютъра.
За първи път ще връщам и се обърках, с четенето до тук и с това,което видях.
Ще сложа същия и вътре за всеки случай Confused

# 474
Не веднъж е имало страхотни попадения на шоколадови изделия. Още повече техния Великден мина и може да пуснат нещо с добра оферта.
Ами чудесно, който види да пуска линкове, ще чакам и аз, но празничния шоколад по принцип се претопява и не се намалява, освен ако не е нещо залежаващо у някой прекупвач, на мен са ми съмнителни такива оферти.

# 475
Ами чудесно, който види да пуска линкове, ще чакам и аз, но празничния шоколад по принцип се претопява и не се намалява, освен ако не е нещо залежаващо у някой прекупвач, на мен са ми съмнителни такива оферти.
Претопява се??? А тук уж трябва да е интелигентната част от нацията ни...

# 476
  • Mediterraneo
Що пък интелигентна част, понеже пазарува в Амазон?!

# 477
Момичета, при мен почти нищо не излиза с безплатна доставка. Пробвах дори с тези продукти, които сте си купили, при мен си иска доставка. Каква може да е причината?

# 478
  • Sofia
Ctefani, аз май го изкупих, защото ми даде някакви определени бройки да сложа, не колкото аз исках.

# 479
Претопява се??? А тук уж трябва да е интелигентната част от нацията ни...
А къде изчезва тогава? А Амазонът напоследък се направо се е слял с Алито като гледам само китайско излиза, та...

Общи условия

Активация на акаунт