Да, във всички часове за кърмене е така, някои дни се случва по 1 път на ден да не плаче. Мляко имам, защото някой често суче само от едната гърда и от плач и раздразнение изобщо не успявам да й предложа другата. Някой път не доизсуква и първата. Иначе кърмата ми не е много обилна според мен, но мисля, е й е достатъчна.
Храни се на 3-4 часа по 6 пъти на денонощие. Няма съвсем твърд режим на хранене. Храни се в ок. 3-4 часа през нощта.
В изследването нямаше антибиограма. Как мога да разбера на кои антимикотични средства е чувствителна? Наадявах се да ми кажете лекарства от вашия опит.
Аз съм А1+, бащата е 0+
Тегло: родена 3200кг
Тук Ентерола много го хвалят, вие защо мислите, че няма да имаме полза? /не се заяждам, просто съм любопитна!/
Много благодаря за отзивчивостта ви!
Да добавя, че не съм захранвала още с нищо. Вода също не пие много - максимум 200мл в денонощието. Според вас колко често трябва да й предлагам вода и колко трябва да изпива?
тегло при изписване 2960
1/2м - 3640
1м 20 дни - 4350
2м 4460
2 1/2м - 4950
3 1/2м - 5470
4м - 5880
Иначе расте на сантиметри, сега е 63, роди се 49, обиколката на главичката е в норма, весела е, спи добре през нощта, през деня също спи, понякога и по 4 часа наведнъж следобед.