Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 901
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
Както казва нотариусът, с който работя, само с едно ЕГН никой нищо не може да направи (имай предвид злоупотреба). ЕГН в комплект с данни от лична карта се подмятат по всякакви документи и формуляри.
Би трябвало да можеш да поискаш заличаване на личните ти данни в съответната фирма/агенция и т.н., след като те декларират и платят данъка.

# 1 246
Явно Кауфланд са забравили за играта с календара .. 🤦🏼♀
Още няма печеливши .. а вече сме 14 ти ден от играта.
Аз спечелих скоро ваучер за пепко от инстаграм, бързо го доставиха. Ии още си чакам талодерма и Юсерин

# 1 247
Изпратени...
5К МB за Йетел за 7 дни мога да пусна на първия дал телефон.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 08:12 от ole_bole

# 1 248
Подаряват се неограничени МБ на А1 до края на годината - за първия, който даде номер на лс 🍀 НЕ се прилагат, ако сте на ваучер или в група !!!

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 13:47 от TDK_91

# 1 249
  • Бургас
Имам 5000 мб на Yettel - 7 дни за подаряване.
Подарени!

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 09:03 от margo**

# 1 250
Някой със съвет за първа поръчка в Озон? Код нещо да диря?
Ваучер като не даде кока кола, поне да си подаря нещо 😁

Кауфланд всички чакаме. Никой не се похвали с поне едни 50 лв от 3000. А и от коледния календар май няма.
Хейнц и Куинс ми останаха да чакам от игрите в покупка.

# 1 251
На Куинс още две тегления ли остават?Може би ще се пробвам там,предстоят ми купуване на доста напитки.

# 1 252
Някой със съвет за първа поръчка в Озон? Код нещо да диря?
Ваучер като не даде кока кола, поне да си подаря нещо 😁

Кауфланд всички чакаме. Никой не се похвали с поне едни 50 лв от 3000. А и от коледния календар май няма.
Хейнц и Куинс ми останаха да чакам от игрите в покупка.
За Озон кодовете хващат само артикули на редовна цена, за намалените няма.
Не съм виждала код за първа поръчка и отделно всяка група продукти се намалява с различен код.
Може да потърсиш кодове от инфлуенсъри като Дъ Клашърс.

# 1 253
Рано, рано еконт ми донесе пратката от Фийлд Тийм. Искаха и подписи, че съм ги получила.

# 1 254
Ако на някого ще бъдат полезни:
Кодове за 20 % отстъпка от Praktis - 3565006877,  3564829031 и 3564900032
За 17 % на смарт часовник Samsung Galaxy Watch6 - XYA17SW61

# 1 255
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз влизам с предложение за подарък - ваучер на Емаг от имен ден за 10 лева (важи само за продукти предлагани от Емаг за поръчка над 50 лева).Валиден до утре!

# 1 256
  • София
Здравейте,
видях една игра, която май сме пропуснали да отбележим, има още време. Късмет на всеки, който ще се включи.

В Милка за ваучера.. имаше номер с първите цифри като моя, ама уви.. не съм аз. Grinning .. да помрънкам, винаги помага.

По отношение на играта с Маги споделям моя казус
Скрит текст:
.. невъзможността за регване на бележки, знам, че тук имаше дами, които бяха готови да помогнат, за което моите адмирации..но аз реших да си контактувам с организаторите, тъй като счетох за редно да си оправят сайта и да има равна възможност всеки да участва.

Снимах им бележка, скрийншот от различни браузъри и какво изпитва, описах им проблем и всичко, което разбира се е и загуба на време - в началото ме отразиха с това да си пазя бележката и да се пробвам да я регистрирам до края на периода на играта, после пак им писах, че не става, при което ми казаха, че ще направят проверка, но нито ми казаха дали бележката ми участва, нито нищо. Е.. разочарованието си е за мен, не можеш да организираш нещо, което не работи и не даваш равен шанс на всеки да вземе участие, просто не се прави така, а да искаш да ти купуват продуктите и да имаш доволни клиенти и посланици на бранда. За мен те не са отговорен бранд и при всички положения ще намеря конкурентен такъв. Отписвам ги тотално заради отношението.

# 1 257
Аз на Озон съм група Платина Simple Smile мога да услужа на някого, като му поръчам, ако го устройва намалението ми. Но и то е само за ненамалени стоки. За някой неща е 15, за други 10%, пишеше някъде кое с колко е, но не помня къде.
Иначе и аз почнах там с кодовете на Клашъра Simple Smile
Единственото ми условие при поръчка е да си го платите при самата поръчка, за мое спокойствие Simple Smile
Сега чакам ваучер от Шуменско и ФФ да пристигне, ако е като този от Милка да се харчи там ще мога и аз да се включа в играта им Simple Smile

# 1 258
Рано, рано еконт ми донесе пратката от Фийлд Тийм. Искаха и подписи, че съм ги получила.
От първите 100 ли бяхте? Крем за ръце ли е?

# 1 259
Не бях от първите 100, крем за ръце е.
От първите 100 ли бяхте? Крем за ръце ли е?

Общи условия

Активация на акаунт