Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 912
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 085
Аз спечелих вчера чиния от Кауфланд и Кола. Първия ред от долу нагоре броиш три. Но не съм сигурна, че навсякъде са така.

# 2 086
При нас от миналата седмица нямат чинии и не дават да се трие. Така ми пропаднаха 3 бележки. Обаче ми казаха, че са си взели 4 чинии на куп, защото имат позната на инфото. Подозирам, че картите са еднакви и е жътва 😊😂🤷
Вчера взех че спечелих 20 лева от Юск, направо невероятно 😂🍀
Играх на Лилито в игрите, сега и там беше драма - май във фейсбук качваха спечелилите 🤷
Пожелавам ви днес от питката да ви се падне късметчето, та новата година да е здрава и късметлийска за всички 🍀🍀🍀

# 2 087
  • София, Дружба 2
Аз пък вчера купих 5 бутилки по 2 л. и забравих за картата с чиниите. Astonished Сетих се чак в къщи, късно вечерта. Cold Sweat Голяма работа! Здраве да е! Simple Smile
Ако е от Кауфланд, можеш да отидеш само с касовата бележка. Когато бележката е използвана за скреч карта или някоя награда, слагат печат. Така без проблем може в друг ден, но в периода на играта да се вземе картата или наградата.
От фантастико са. Ще ги питам като отида следващ път. Simple Smile

# 2 088
Забравих да си потвърдя участието я Лидл за лаптопа. Дали са го потвърдили автоматично?

# 2 089
Аз пък вчера купих 5 бутилки по 2 л. и забравих за картата с чиниите. Astonished Сетих се чак в къщи, късно вечерта. Cold Sweat Голяма работа! Здраве да е! Simple Smile
Ако е от Кауфланд, можеш да отидеш само с касовата бележка. Когато бележката е използвана за скреч карта или някоя награда, слагат печат. Така без проблем може в друг ден, но в периода на играта да се вземе картата или наградата.
От фантастико са. Ще ги питам като отида следващ път. Simple Smile
Фантастико нямат тази промоция.

# 2 090

🎅🎄❤️

Пожелавам на всички - много здраве , щастие,  успехи и много хубави и прекрасни моменти с близки и приятели 🫶

*И за да не е спам - Нова игра на Пиринско - от 1 февруари 2024г. - https://pirinskopromo.bg 🎁

# 2 091
Весела Коледа на всички, пожелавам ви много желани награди през новата година! Чакаме Куинс,все пак на Коледа стават чудеса!

# 2 092
  • Бургас
Честита Коледа!🎄
Много сбъднати желания и спечелени награди да имаме!🎄🍀

# 2 093
  • Пловдив
Честито Рождество Христово.
Последното теглене на куинс е на 3.01.
За Коледа спечелих айфон 15 от фейсбук.
След цяла година суша три големи награди през ноември и декември. Доволна съм.
Весели празници на всички.

# 2 094
  • София
Весела Коледа на всички, пожелавам ви много желани награди през новата година! Чакаме Куинс,все пак на Коледа стават чудеса!
Весела Коледа на всички!
Куинс теглят на 04.01.

# 2 095
  • София, Дружба 2
Честита Коледа! Flowers Evergreen TreeМного здраве, сбъднати желания и спечелени награди на всички! Flowers Evergreen TreeFlowers Four Leaf Clover

# 2 096
Весела Коледа!
Бъдете много здрави Heart

# 2 097
  • София
Мъжа ми е спечелил 100 лв от вафли Даре
в папка спам от 21.12.23 чак днес -25.12.23 го е видял
Скрит текст:
Здравейте
Вие сте един от спечелилите ваучер за покупка на стойност 100 лв. в промоцията „Oсмели се да се възползваш от възможностите с DARE!".
За да ви изпратим наградата, трябва да валидираме направената от вас покупка на продукти DARE на стойност минимум 5 лв. Моля, съгласно общите условия на промоцията, да ни изпратите снимка на касовата бележка.
За изпращане на награда използваме банков превод, за целта моля да ни изпратите номер на банкова сметка (IBAN) и три имена на титуляра.
Върху спечелената сума на наградата не дължите данъци, но от счетоводна гледна точка се нуждаем от вашето ЕГН, за да можем да декларираме сумата като разход за нас. Моля да ни изпратите и единния си граждански номер.
Благодарим предварително и поздрави
така, че си проверете спама.

# 2 098
  • Лясковец
Вече няколко пъти в Кауфланд ми дават талона със скречполетата на КК с изтъркани 2-3 прозорчета и все печеливши. Не ми се вярва това да е случайност. Явно са проследили кои са полетата с печалба и си правят сервизи.
Това за играта на колата ли е,защото аз също поисках  да изтъркам поле и казаха,че Кауфланд не участват в тази кампания на колата.Даже писах и на страницата на Кауфланд и те същото ми отговориха.
Майка ми живее в малък град където всяка сряда имат пазар.Една баба и продавала чашите от колата,имала е към десетина кашончета до нея.

# 2 099
Вече няколко пъти в Кауфланд ми дават талона със скречполетата на КК с изтъркани 2-3 прозорчета и все печеливши. Не ми се вярва това да е случайност. Явно са проследили кои са полетата с печалба и си правят сервизи.
Това за играта на колата ли е,защото аз също поисках  да изтъркам поле и казаха,че Кауфланд не участват в тази кампания на колата.Даже писах и на страницата на Кауфланд и те същото ми отговориха.
Майка ми живее в малък град където всяка сряда имат пазар.Една баба и продавала чашите от колата,имала е към десетина кашончета до нея.
Да, играта за чашите и чиниите.

Общи условия

Активация на акаунт