Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 938
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Здравейте, дали има ли някаква актуална игра на Miele?

# 2 071
О, аз пък как се изнервих днес.. Киндер чакам също - интерспорт, прочутата ски карта от КК . В Банско нищо не знаят..чак ми се смеят едва ли не в страницата на курорта във фейса. А имам мейл от КК от вчера че списъците са там..полудях! Явно ще почакам след НГ.
Викам бг мама са бързи, да звънна и в Сердика център за ваучера,  и там греда..че утре мислех да пазарувам за детето , а то заминава на 26 ти.. И мм ме гледа, гледа па вика- А дано по- скоро ти дойдат добавките 40+ от форума. Това вика чакай най- много! Хахаха.
Сега се надявам за Руската Нова година поне да имам яснота,  ама надали..
Весели празници:) !
PureLove, в профила на @shoshovaa в ИГ има игра за екипировка ( 2 дни) за зимни спортове от @ski.point.5 в Банско.
На мен тази година ми липсваха игрите на производителите на батерии, покрай Коледната украса купувам значителни количества. 😊 Миналата година спечелих ваучер от играта на Varta.🍀
Добре организираните игри, отворени комуникационни канали с организаторите, своевременната и безпроблемна доставка на наградата са неща, които допринасят за доброто име и популяризиране на даден бранд. Всичко друго е антиреклама и е хубаво да се знае от рекламодателите.
Нека тази вечер има топлина, уют и много щастливи моменти във всеки дом!🎄❤️🍀
Весела Коледа!🎄🍀🎄

# 2 072
  • Пловдив
Подарявам 2000 MB от Йетел за 7 дни.
Подарени

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 09:32 от zornich

# 2 073
И аз още чакам батерия от Ментос.
Някой получи ли нещо от Ментос.Играта свърши на 17. Не знам и с кой куриер ще дойдат.

# 2 074
Picky, аз не се учудвам, понеже същия казус имаше преди време и с тавичките, имаше доста хора тук с очукани, но май им ги подмениха. Явно имат вяра на куриера или изобщо не мислят хората . Наскоро поръчвах на сина ми за тортата фото принт на вафлена хартия, което нещо е много тънки и крехко. Дойде в зип плик и още един плик от фолио и  в плик на еконт, мисля че няма нужда да казвам в какво състояние дойде в деня, в който трябваше да правя тортата. Добре, че успяхме да реагираме.
Мен пак ме блокираха в ИГ. Пусна тагове в няколко игри и айде пак 3-4 дни блок. Вече 3ти път подред.

# 2 075
Някой така добър да ми целне одеало или продуктов пакет милка?

# 2 076
  • София
Продават вече одеалата по 35 лв в групата за размени.

# 2 077
До играещите в Gamy - някой вижда ли бутон за регистрация за третия кръг? Много ще съм благодарна, ако ме упътите къде да цъкна, за да го намеря. Hug
Светли празници! Christmas Tree

# 2 078
  • In The Middle Of Nowhere
Коя е тази група за размени, във фейсбук ли?
Пп: намерих нещо

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 13:35 от angeles

# 2 079
  • ЛОВЕЧ
До играещите в Gamy - някой вижда ли бутон за регистрация за третия кръг? Много ще съм благодарна, ако ме упътите къде да цъкна, за да го намеря. Hug
Светли празници! Christmas Tree

сега го пуснаха

# 2 080
Някой получи ли нещо от Ментос.Играта свърши на 17. Не знам и с кой куриер ще дойдат.
аз още не съм, заявияла съм няколко неща

# 2 081
Вече няколко пъти в Кауфланд ми дават талона със скречполетата на КК с изтъркани 2-3 прозорчета и все печеливши. Не ми се вярва това да е случайност. Явно са проследили кои са полетата с печалба и си правят сервизи.

# 2 082
  • София, Дружба 2
Аз пък вчера купих 5 бутилки по 2 л. и забравих за картата с чиниите. Astonished Сетих се чак в къщи, късно вечерта. Cold Sweat Голяма работа! Здраве да е! Simple Smile

# 2 083
  • София
Аз пък вчера купих 5 бутилки по 2 л. и забравих за картата с чиниите. Astonished Сетих се чак в къщи, късно вечерта. Cold Sweat Голяма работа! Здраве да е! Simple Smile
Ако е от Кауфланд, можеш да отидеш само с касовата бележка. Когато бележката е използвана за скреч карта или някоя награда, слагат печат. Така без проблем може в друг ден, но в периода на играта да се вземе картата или наградата.

# 2 084
Тази седмица и аз ще ходя на Кауфланд, тези скреч карти при покупка на две коли ли ги дават? Кажете някое печелившо поле 😏

Общи условия

Активация на акаунт