Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 166 406
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 105
Някой получи ли смс от туборг виждам тела на.мъжо ама няма смс

Рано е още, едва днес изтеглиха. Ще се почака малко.
по-късно ли ги пращат ,до сега не бях печелила от туборг и незная

# 106
Тук така и не обявиха печеливши https://peshterskarakia.eu/igra/#

# 107

Ако има някой от групата

https://www.orangecenter.bg/orange-koleda-igrai-za-nagradi?utm_m … I_MQOJZT-WD5aBztR

Игра с покупка от ориндж, ако някой разбере има ли минимална сума, да каже, аз четох и не намерих.
За колата се играе с регистрация.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 15:29 от Цвети С

# 108
  • София
Ех, че ме е яд на мене си, че ме домързя да отида до Фантастико и да купя КК за тенджерка. 😒 Много ми е неудобен и веднъж на високосна попадам в него.
Честити да са ви наградите 🍀

# 109
  • София
Чакаме печелившите на Фантастико и Шуменско. Аз вчера се разправях с тях, че играта изтичаше на 30 ноември, но вчера сутринта вече не беше активна. Няма и час след моето обаждане и я активираха, та там поне успях да си регистрирам бележката.

# 110
Чакаме печелившите на Фантастико и Шуменско. Аз вчера се разправях с тях, че играта изтичаше на 30 ноември, но вчера сутринта вече не беше активна. Няма и час след моето обаждане и я активираха, та там поне успях да си регистрирам бележката.

Това не съм го уцелила, снощи късно регистрирах.
По същия начин беше играта на Авенди, разправях се с тях и я пуснаха, но се оказа, че съм взела грешната водка🤣

# 111
  • София
Хайде дано ни е на късмет, от толкова много игри все някъде се надявам да ме изтеглят. От юни само само Юсерин мострата чакам, нея даваха на всеки. 😁

Ето още един календар в инстаграм на Гранд Хотел Милениум - нощувки, вечери, спа:

https://www.instagram.com/p/C0T7FJgoy20/?igshid=NTYzOWQzNmJjMA==

# 112
най долу пише имената на печелившите.

# 113
  • моята мила родна страна
Някой да има излишни МВ от Йеттел?

Сутринта целнах термос от КК. Само на адрес ли доставят или може и до офис? И с кой куриер всъщност са?

# 114
Пещерска качват в момента печелившите! Преди малко бяха само 20 за бутилки и нито един за почивка! Сега са 27 и 1 за почивка. Ще изчакаме още малко.

# 115
  • София, Дружба 2
В КК и ФФ кога ли ще качат имената на  всички печеливши? До тук няма тенджера за мен, и мейл нямам, с 4 бележки участвах. Качените до момента са 240 само.

# 116
Добре започва месеца, преди малко ми се обадиха, че съм спечелила банда на от JB

# 117
  • Samokov
Тенджера нямам, защото нямаме в града Фантастико , но имам чаша от Мак Доналдс и я подарявам. Ако някой може да си я вземе, да ми пише .

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 16:56 от venera_73

# 118
# 119
Ама изчезнаха при мен за една минута - вече не ги показва…

Общи условия

Активация на акаунт