Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 837
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ваучера вече е подарен!
В Маги регистрирах няколко бележки на момичета от тук и даже имаше и спечелила!
Аз обаче ,не! 😁😁😁 Не е нещо ново.....

# 1 261
С пуловери от Нутела сме с мъжът ми. Сега получихме обаждане. Бяхме с по 1 бекежка. Сега от този номер звънят - +359886151111

# 1 262
Ако някой има излишни мегабайти към Йетел ще съм много благодарна! 🍀

# 1 263
  • Варна
Кошницата от Маги,благодарение на Захарчето. Благодаря й още веднъж.

# 1 264
  • Тук и там
Какви са продуктите в кошницата на Маги?

# 1 265
  • София
Благодаря на Захарчето!

И на мен току що ми звъннаха за офис на Еконт за тенджерите за Кока Кола /за София/.

# 1 266
  • Бургас
Дойде  брандирания суитшърт на NIVEA от DM.

Цвета е като на по-светлата снимка.

# 1 267
Кошницата от Маги,благодарение на Захарчето. Благодаря й още веднъж.

А от кой номер звънят, че май и мъжа ми. Е с кошница, но все още никой не му е звъннал :/

# 1 268
И аз чакам Eucerin. При попълването на информацията за доставка писах офис на Еконт. Нямам съобщение още, но ако се водим от срока до един месец дано до края на другата седмица получа нещо. Гледам мейла от тях съм го получила на 17/11.

Имам един въпрос по повод данъците и наградите. Тази година имам спечелен ваучер за 100 лв.  Получих карта от Edenred. Аз нещо дължа ли на НАП? Някой по-запознат да каже каква е процедурата. Благодаря предварително!

# 1 269
От първите 100 на юсерин имам крем за ръце, малка мицеларна вода и малък измивен гел 🎄

# 1 270
Аз също съм първите 100 на юсерин.Ама все още не съм получила нищо.

# 1 271
И аз чакам Eucerin. При попълването на информацията за доставка писах офис на Еконт. Нямам съобщение още, но ако се водим от срока до един месец дано до края на другата седмица получа нещо. Гледам мейла от тях съм го получила на 17/11.

Имам един въпрос по повод данъците и наградите. Тази година имам спечелен ваучер за 100 лв.  Получих карта от Edenred. Аз нещо дължа ли на НАП? Някой по-запознат да каже каква е процедурата. Благодаря предварително!
Ако си предоставила ЕГН при получаване на наградата- нищо няма да правиш. За твое спокойствие, в началото на следващата година, някъде към м. март мисля, можеш да провериш дали дължиш нещо в сайта на НАП с ПИК код.

# 1 272

30мл крем. Не бях от първите 100

# 1 273
Къде може да проверя дали съм от първите 100 в Юсерин? Помня, че участвах, но имам чувството, че беше преди 100 години.

За Талодарема. След като им писах онзиден в
Месинджър, че съм попълнила ревю и си очаквам наградата ми отговориха след ден. Искат ми и на мен снимка на отзива. Явно се опитват да минат метър и който се сети да си изпроси наградата ще го въртят с изисквания и я пратят, я не. Не се прави така бизнес, определено вече ще си имам едно наум с тях и ще се пренасоча към други брандове.

# 1 274
Къде може да проверя дали съм от първите 100 в Юсерин? Помня, че участвах, но имам чувството, че беше преди 100 години.

За Талодарема. След като им писах онзиден в
Месинджър, че съм попълнила ревю и си очаквам наградата ми отговориха след ден. Искат ми и на мен снимка на отзива. Явно се опитват да минат метър и който се сети да си изпроси наградата ще го въртят с изисквания и я пратят, я не. Не се прави така бизнес, определено вече ще си имам едно наум с тях и ще се пренасоча към други брандове.
На @от юсерин на мен си ми пише, пе съм от първите 100 и ще имам персоналвн подарък

Общи условия

Активация на акаунт