Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 101
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Сф
В този и предният, и по предният списък ме има, като печеливша. Играя във почти всяка игра с 1 или 2 бележки. Харесвам и използвам прод.на на "Syoss" затова рег.и ММ, който също е спечелил в двата списъка. 
Определям го, като късмет, защото моя приятелка участва и в 3-те игри Syoss- не спечели.
Печелившите от "Syoss" да погледнат папка" Спам" за контактна форма, аз попълних данните и след 2-3 ч. получих ваучерът на имейлът.
Съжалявам, някои сме учили теория на вероятностите, дори и да нямате вина, нещо със сигурност не е наред при тегленето на Сайъс.

# 1 711
# 1 712
# 1 713
  • Сф
Еяропът дойдоха сега , в 19ч. Пред блока звъннаха направо/Шуменско/ фф

# 1 714
    И аз получих обаждане от Нутела Simple Smile

# 1 715
Има ли игра за прах на пране?

# 1 716
  • Б
Виждам се в печелившите на Куинс сок . И имам пропуснато обаждане от Нутела . Звънят по никое време! Утре ще им звънна пак.

# 1 717
Банда счупих си телефона и съм без фейсбук до утре( дано дядо Коледа ми донесе нов ) та купих Джеймисън,но не намирам играта Sad може ли помощ ..
Браво за куинс!
Даже не съм се търсила на Лидл, но утре
П.п. Джеймисъна е на супер цена с две чаши в Кауфланд.
Хайнц имаха само на големина чеснов сос стикер и не взех.
Спечелих чинияна Кока кола

# 1 718
След чакане Европът да ми доставят талона от играта на Милка и Фантастико, реших днес да звънна на Милка и да видя какво се случва, защото немалко хора се похвалиха тук, че са получили вече наградите си. Е, бил правен опит на 15-ти да ме намери куриера. Ами пропуснато обаждане от непознат номер нямам. Simple Smile Даде ми момчето номер на товарителница и се замъкнах в офиса на Европът до София мел, за да си го взема. Почаках 10 мин., защото там е пълен хаос, но в крайна сметка си получих талона. Благодаря на съфорумниците, които бяха готови да ми съдействат. ❤

Възмутена съм как все едни и същи печелят и то с манипулирани бележки! Дори не знам как може да се манипулира една бележка, но явно някои са го измислили. Винаги участвам с една бележка, ако играта е обвързана с покупка - ако стане, стане в крайна сметка. Simple Smile

# 1 719
Здравейте имам въпрос към тези,които са участвали в игра на Джим Бийм.Кой номер на касовата бележка вписвате.Този който е преди датата или друг който е долу в дясно(според тяхното уточнение в правилата).Благодаря на отговорилите.

# 1 720
Подарявам Hug

# 1 721
# 1 722
Днес получих обаждане от Нутела, че печеля коледен пуловер. Направо не можах да повярва. После като си погледнах в мейла много се изкефих. 😊😊😊
Честито на всички печеливши в игрите !

# 1 723
Аз вчера регистрирах бележка на Нутела ,в последния момент .днес получих мейл ,че е одобрена ….ще си стискам палци да ми се обадят (поне те да ме зарадват )
Забелязали ли сте ,че ваучера но спорт депо от колата стои от две седмици все 1бр
Новите награди не ми харесват ,и без друго нямам кодове …….

# 1 724
  • София
Скрит текст:
Хриспа, а защо не им предложиш да проверят всички бележки поне от това теглене ? Защото Диана не е само една Simple Smile В крайна сметка , ако чакат от нас конкретен сигнал ,малко ще откажат доста народ да купува соковете  , щом минава номера . Аз не очаквах, че минава при Куинс , ама ето че...И занапред в други игри ( те пускат често ) ще е добре да сканират като че ли.

Написах им и се надявам да ги проверят.

Редактирам се, току-що получих още един имейл от "Куинс":

Здравейте отново,

Следим внимателно за лица, които си служат с измама, за да печелят от различни игри и проверяваме  всеки сигнал от потребители.

Всички касови бележки се проверяват много внимателно преди да бъдат публикувани като печеливши и ако има съмнение, че някой от изтеглените потребители не отговаря на условията за участие бива дисквалифициран веднага. Публикуваните печеливши са тези, които са изтеглени от софтуера и преминали ръчна проверка за спазване на правилата.

Поздрави,
Куинс май нещо си противоречат. Хем всички касови бележки се проверяват преди да се публикуват, хем след подаден сигнал за съмнителни участници, правят проверка и ги дисквалифицират.
Но все пак поздравления, че направиха проверка.
И моят апел към фирмите и организаторите, проверявайте бележките, бъдете на страната на честно играещите. Те са вашите истински клиенти. И печелите авторитет сред тях, а те са хиляди.
В този ред на мисли, не печеля от Куинс и не печеля от нито една от последните игри на Престиж. Но силно се надявам на втория шанс. В октомврийската игра на Престиж не се включих, но много се радвам, че има дисквалифицирани и изтеглени нови печеливши. В другите игри на Престиж се включих и чакам да проверят бележките и да има нови печеливши. Защото и там има много съмнителни номера на бележки.
Спечелих ваучер от играта на Милка и Фантастико, куриерът сравни номера и си взе бележката. Браво!
Някой да е спечелил от играта на Кауфланд с 3000 ваучера? Или да познава някой който е спечелил?

Общи условия

Активация на акаунт