Звездни Компромати- Декември'23

• 272 347
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 1 635
По БНТ в момента концерт в памет на Ана Мария Тонкова. Пеят Легендите на живо - Стенли, Данчо Караджов, Константин Цеков и компания. Няма такова дране , няма такава мъка. Фалшиво, фалшиво, не знам какво им става на тия изпълнители. Идвали са в нашия град, слушала съм ги на живо, въобще не звучаха така. Мислех, че Стенли поне ще ги отсрами, но и той пя много зле.

# 1 636
  • Sofia
Може да има проблем с озвучаването и да не се чуват добре.

# 1 637
  • софия
Преди 2 вечери бях на живо участие на Стенли в клуб. Класа!
На концерта му в НДК озвучаването беше кошмарно, особено по време на участието на групите, а по ТВ звучеше добре.
Нищо не им става на изпълнителите, добри озвучители няма.

Ужасно се радвам, че Стенли се върна 🖤 Винаги съм била влюбена в това как пее и песните му (и малко в него като тийн).
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 18:07 от zvаnchе

# 1 638
Сигурна съм, че има някакъв технически проблем. Както казах, слушала съм ги на живо и въобще не звучаха така.
Концертът е някъде на открито ако това има значение.

# 1 639
Преди 2 вечери бях на живо участие на Стенли в клуб. Класа!
На концерта му в НДК озвучаването беше кошмарно, особено по време на участието на групите, а по ТВ звучеше добре.
Нищо не им става на изпълнителите, добри озвучители няма.

zvаnchе, и ние бяхме на същия лайф, в същия клуб!  Жесток купон! Стенли е изключителен! И много любим!

# 1 640
  • Berlin
Това гледахте ли го https://www.instagram.com/reel/C1SRab4tnZ4/
Гала пита Валери какво очаква от новата година и той в “негов стил” - ами от новата година очаквам като старата, само че нова и ни се усмихва.😀 Той ще води програмата по Нова ли? Приема шегата на негов гръб. Simple Smile

# 1 641
  • Rock & Roll feeling ...
JoyJoy  самоиронизира се душата ...

# 1 642
JoyJoy  самоиронизира се душата ...
Да,поне умее да се шегува със себе си.В тик ток онзи ден го гледах обясняваше за словореда си,както и аз съм споделяла тук той мисли на италиански и си го превежда на български(той точно това каза) От 12 годишен е в Италия.Познавам много българчета родени в чужбина и учили от малки там .Трудно им е с българския,точно защото те мислят на друг език.Знам,че сега ще ме иронизирате,но това е положението.

# 1 643
Бела Хадид пак е пуснала няколко сторита за Палестина, и като цяло нищо друго не качва. Баща ѝ е Палестинец, но пък тя никога дори не е ходила там, израснала и живяла е от раждането си хубав живот в Щатите. Не казвам, че поза, но със сигурност е могла да иде там, да се запознае от 1-ва ръка с културата и с корените си, дори да поживее малко там. Била казала преди няколко години, че "умира да посети страната на баща си". Ами защо не го е направила, като може да си го позволи и ако е толкова съпричастна с народа си?
Та една идея фалшиво ми изглежда.

Предполагам, че не са имали възможност защото баща й и семейството му буквално са били изселени от родните си места и едва ли пазят хубави спомени или са им останали роднини, с които да се срещнат.

# 1 644
  • София
Не съм убеден, че това е факторът при Валери, но щом ви харесва 🙃
Озвучаването е крайно важно при живо пеене, няма спор. Но, имайте едно на ум, че се ползват и предварително записани леко обработени вокали. Буквално плейбек си е, но не се пуска студийната / албумната версия да се набива на очи, а звучи като съвсем живо пеене. Но не е.
Ползва се и пеене върху самия себе си - то е и живо, но имаш подложка отдолу.
Един и същи изпълнител с едни и същи дадености може да звучи по различни начини. И все да е той. Не визирам Стенли конкретно, но е възможно и поради тези фактори да чувате различно.

# 1 645
И на мен това за Валери не ми се струва много логично като оправдание... 😀😃🙂

# 1 646
Валери и Благо

Двама големи наши футболисти, мислители, фешънисти, вярващи и вечно влюбени 🤣
Скрит текст:

# 1 647
И двамата са карикатури, поне да бяха светила във футбола, щеше да им е малко от малко простено, а те, и там не блеснаха. Направиха по някое дете на тая - оная и от там нататък пей сърце.

# 1 648
Благо да не живее в този ресторант? Или е на заплата там?

# 1 649
Валери и Благо

Двама големи наши футболисти, мислители, фешънисти, вярващи и вечно влюбени 🤣
Скрит текст:

Икони!

Общи условия

Активация на акаунт