Термин Август 2024 ♥

• 43 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Маргарита, не си вади прибързани заключения, няма как да си сигурна кога ти е била овулацията - дори и да е следена с фоликулуметрия или лентички. Не знаеш и кога се имплантирало - чела съм, че е възможно от най-рано 6-7 дни след овулация до 12-14 дни. Дори да има някакво забавяне, е абсолютно реалистично да навакса, 3 дни са нищо. Мисли си само позитивни работи и отиди на преглед пак след 10 дни. Heartpulse

# 256
Аз се мазах с Palmers и Biobaza. Нямам стрии, но дали е от тях…майка има стрии, сестра ми също. Забременях 51кг, родих 66кг. Ще видим този път дали ще ми се размине. Сега съм 53кг, дано не кача много.
В предишната бременност и аз на първия преглед останах разочарована, защото нещата изглеждаха 1 седмица назад и не се видя нищо, което трябваше да се види за седмицата по календар. Но на следващия преглед всичко беше точно, вървеше 1 седмица назад.
 Covid….на нито един преглед не дойде таткото, в болницата не дойде, само на изписването…и за капак на всичко на 2я ден след като ни изписаха той се разболя, след няколко дни и аз. Детето слава богу беше добре!

# 257
Аз първия си син родих точно, когато обявиха Ковид-а и затвориха всичко. Естествено раждах и не знаех новините. Колегите се бяха бъзикали в чата,след като казаха,че вкарват противоепидемични мерки и затварят всичко,че ще взема да родя и то така беше станало Grinning Но беше много тегаво с първо дете. Не идваше никой у нас,понеже се бяхме изплашили с новородено,а родителите работят с хора. Парковете бяха затворили,не се излизаше,щях да се гръмна. Такава депресия ме беше обзела, накуп с неизвестността и незнанията покрай първо бебе... Добре че мина

# 258
  • гр. София
Марбела, много ти благодаря за успокояващите и окуражаващи думи! Flowers Bouquet
Ще се опитам да съм спокойна и да мисля положително, защото е важно за всички ни - и бебетата в корема и това извън него Grinning и за мен самата.

Маргарита, спокойно, всичко ще е наред, просто е още рано. Най-вероятно си наистина 5+3, лекарите си знаят как да изчислят най-точно.

# 259
Здравейте , днес бях на преглед и аз . Доктора каза , че съм 5+3 видя се плоден сак и жълтъчно мехурче . Вика ме отново но 04.01 за да видим дали върви нормално всичко дай боже!

# 260
Здравейте, и аз приключих първия си преглед днес. Докторката каза, че всичко е перфектно, в 6-та седмица съм, видя плодно сакче и ми даде дата за термин -18.08. Малко ме озадачи, че ми предписа ношпа 3х1 профилактично, без да имам болки….на някоя от вас изписаха ли🙂

# 261
Привет, не мога да ви изчета както хората от много работа, но ще сколасам все някога.

Относно мазане - под риск според мен са младите мами. Аз имам поражения само от първата ми бременност, която я карах 20 годишна. С втората дори се възстанових от тях. Мога да препоръчам една марка, която съм ползвала Weleda, не знам дали ще са ви скъпи или как в Бг, но особено после за бебешки продукти, с тази марка се родихме.

Маргарита, силна прегръдка от мен, вярвай, че ще бъде както трябва. Успокой се, ще дойде и радостта при теб 🌸💜

По-натам може да обменяме опит за близнашките и не само теми. Аз за момента се чувствам учудващо добре, даже бачкам яко и планирам да продължа, докато мога, ако успея до април поне, че ако ми дадат бонус за 2024 и го получа през 2025, да мога да взема данъчните, защото част от тях може само на мое име да се приспаднат.

Обаче на моменти ме наляга зверски глад. Много ще ми е любопитно какво ще се случи с формата ми 😀 Цял живот допреди 3 години си бях 52 кг, а след като се бракувах отново, качих +10 от щастлив семеен живот. Това ще бъде нещо много ново и различно, което ми предстои да преживея. Технически бременна в 9 месец не съм била повече от 61кг.

# 262
Ох, аз днес съм емоционална.Много е желано и това бебенце , и то се получи без лекарска намеса и сме много щастливи , но все едно чувствам вина към близнаците.Много е странно , страх ме е да не ги пренебрегвам , да не ми стига времето , за дс им обърна внимание .. как ще се справяме с 3 деца?!
Моля мамите с 3 и повече деца , споделете как съумявате да сте на линия за всички деца?
Знам , че транзита от 1 към 2 е най-труден и все се успокоявам , че където 2 , там и 3.Свикнали сме на лудница 😂

# 263
Marbellaa, нормално е да се притесняваш, мила, предизвикателство ще си бъде, но вярвам, че ще се справим! ❤️
Вашите деца поне са мънички и всичко още ви е прясно, а пък аз съм забравила вече как се гледа бебе и тепърва ще си припомням 😄 13 години са си доста време, та и аз на моменти нощем се будя и почвам да ги мисля тия неща Simple Smile
Но ЩЕ СЕ СПРАВИМ! 🥰
Иначе за мазането ползвам Biobaza за сега.
На девойките с притеснения: не се тормозете, моля ви 😘 Негативните мисли до нищо хубаво не водят. Стискам палци! 🙏🍀🍀

# 264
Nalqalq, с теб си вървим заедно. Явно ще се чака януари Hug
Силве, пий си ношпа без притеснения. Той предотвратява контрахиране на матката, което, ако е много, може да направи проблем
Ivchoni, голямата разлика е по-хубава за родителите. Когато момчетата бяха малки, беше много по-трудно отколкото ми е сега. Все някои помага с нещо. За мен предизвикателството с повече деца е, че все се опитваш да "дадеш" еднакво на всичките и само балансираш. Колкото повече деца, толкова по-малко време за себе си, факт е. Но пък е много хубаво, а като ги гледам отстрани каква връзка имат, се разтапям Heart

# 265
Маrbellaa, на колко са близнаците? Може да си писала, но съм пропуснала. Както вече казах, имам същите терзания.
 И аз бих се включила в групата, но от телефона не мога, а нямам компютър в момента. Може ли някой да ме покани в групата?

# 266
Маrbellaa, на колко са близнаците? Може да си писала, но съм пропуснала. Както вече казах, имам същите терзания.
 И аз бих се включила в групата, но от телефона не мога, а нямам компютър в момента. Може ли някой да ме покани в групата?

Януари ще направят 3 , малки фурии!🥰

# 267

Писах на лично. Ако има други мами с такъв проблем, може да ми пишете тук на лично, мога да ви добавя в приятели и тогава вече мога да ви поканя. Ако някой след това не иска да съм му в приятелите, няма да се сърдя да ме махнете. Просто за да бъде затворена и скрита групата не намирам други опции да добавям хора.

Стана ми малко гадно, че подхванах темата за ковид и напомни и на другите мами неприятни изживявания по това време.

Иначе за сега с нищо не се мажа, предният път си бях взела обикновен лосион за тяло, защото съвсем нищо не мажа по принцип, и дори и него дали съм ползвала 5 пъти. Имам си стрии на корема, но не им обръщам особено внимание.

# 268
Аз се мазах само с кокосово масло, но а и не съм качила много кг предната бременност, нито гърдите ми се уголемиха😀единствено таза се разшири с 3 размера нагоре😂

# 269
Здравейте, и аз приключих първия си преглед днес. Докторката каза, че всичко е перфектно, в 6-та седмица съм, видя плодно сакче и ми даде дата за термин -18.08. Малко ме озадачи, че ми предписа ношпа 3х1 профилактично, без да имам болки….на някоя от вас изписаха ли🙂

На мен ми предписаха но-шпа сега след първия преглед , но защото каза че ще ми започнат болки заради миомния възел. Снощи имах болки и леко розово прокапване, но днес всичко е наред. Е почна да ми се гади и пишкам през 20 мин , но за щастие ме пуснаха хоум офис и не се оплаквам😁

Общи условия

Активация на акаунт