Термин Август 2024 ♥

• 43 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Никол, и аз не пиша, защото не разбирам от прогестерон, а чхг като за начало е добре.

За гаденето, аз очаквах по-голяма драма при мен, особено като съм модел, на който му прилошава в кола, въртележки и без бременност, а сега съм х2. В някои дни витае много натрапчиво ниво, без да ми се повдига и без да минава. Експериментирайте какво ви облекчава и почивайте много.

# 406
Аз нещо се филмирах…от днес гърдите ми не са напрегнати и болезнени и хич не ми се гади. До вчера не беше така…
Нямам болки, кървене или нещо друго, но ако и утре е така ще отида на преглед.

Знам, че по принцип не е добър знак, но да видим…Жалко ще е ако е станал фал, по празниците зарадвахме близките.

# 407
Ni_CI и аз съм в този филм. Абсолютно никакви симптоми, освен че ми се спи,но и не се наспивам през нощта заради децата. Малкият ми скочи супер гадно онзи ден на корема,но мъжът ми каза да не се филмирам и да не ходя до спешното. Успокоявам се,че и предишните бременности нямах симптоми,но нещо ми е филм. Ние също казахме на родителите на Коледа,бяха като гръмнати,мислеха,че се шегуваме,но се зарадваха,като се осъзнаха Grinning

Вчера малкият ми син(на 2г) пак нещо ме удари и му казах,че ме боли така и трябва да внимава, при което той каза:"Да,има бебе там, в коремчето" и ми посочи корема. При което аз бях като гръмната,защото не помня да съм му казвала,за да не каже нещо в детската. Викам му:"братче или сестриче е бебето?" Той каза "батче", така че ще видим дали ще са 3 момчета

# 408
Никол, и аз не пиша, защото не разбирам от прогестерон, а чхг като за начало е добре.

За гаденето, аз очаквах по-голяма драма при мен, особено като съм модел, на който му прилошава в кола, въртележки и без бременност, а сега съм х2. В някои дни витае много натрапчиво ниво, без да ми се повдига и без да минава. Експериментирайте какво ви облекчава и почивайте много.

Здеавей Мама, При мен е наистина страшна драма и аз съм с х2 и съм от тези на който им прилошава и в колата, и в самолета и на въртележки без да съм бременна Grinning, както и съм доста емоционална което директно ме удряше в  стомаха....
При мен гаденето започна от ден 1 , така и разбрах че съм бременна....В момента съм в 8+5 и е някакъв ужас, вече и на мен нищо не ми помагаа....лежа и почивам по цяла ден, явно си е строго индивидуално.... Вчера например бях зле до към 14, днес вече в 15:15 тук, а на мен продължава да ми се гади, дори и след прието лекарство...... Стискаме зъби и се надявам до края на януари да ме отпусне, защото всяка сутрин всичко е по часовник....

# 409
Деси, на теб ти е първа бременност, нали? На мен ми беше по-лошо като бременна и млада... Не знам дали е успокоение. Но има едно хубаво нещо, нали? 🙂

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:29 от Mama2288

# 410
Да се оплача, че тази нощ започна да ме дразни гърлото, заради това не се наспах добре. Днес освен гърлото имам лека водниста хрема и лека темп. 37,3. Надявам се да не се влошават симтомите…много кофти сезон Sad
Взех си Биозин Мама, при симптоми пиете по 2 на ден нали?

# 411
Да, по два. Ако имаш инхалатор си вземи от по-солените физиологични разтвори, сavisept 0.9, много помага срещу всякакви вируси
Мама, и аз така Simple Smile

# 412
И аз съм от тези, на които им се гади. Предишните бременности се оправяше при раждането. Толкова повръщане, киселини и гадост съм изтраяла 🤣 Нищо не ми дрйстваше. Втория път и на системи бях.
И сега така, но в допълнение има две деца, които ми лазят по нервите. Голямата е уж голяма, ама не спира да дразни малката и само квичат из вкъщи.
Изчезванетп на симптомите не бих казала, че е чак лош знак. При мен гаденето си оставаше, но всичко друго изчезваше- болка в яйчниците, болката в гърдитр. Те си растат, но не бошят и сърбят така, като в първите седмици.
Нормално е едни неща да изчезнат, други да се появат. Както и при доста жени, в един момент изчезва и гаденето. Има леки бременности, при които не ти е зле.
При първата бременност бременях с една приятелка- тя беше кято сърничка- нито и се спеше, нито нещо я болеше, не и се гадеше.
Роди за 1 час, каза, че почти не я е боляло. Три деца има вече, роди ги изключително лесно, разказвала е, че втората и третата(и тя е с момичета) направо са изхвърчали и е отишла рано в болницата, защото първото и раждане било много бързо и кратко.
Та си има и такива бременности и раждания.
Не, че това успокоява- и аз се тревожа и за тази бременност, префвид няколкото ми неуспешни. Но като цяло смятам, че нищо не зависи от мен и просто чакам.

# 413
Деси, на теб ти е първа бременност, нали? На мен ми беше по-лошо като бременна и млада... Не знам дали е успокоение. Но има едно хубаво нещо, нали? 🙂

Даа, така е ! Поне един път ще преживея тези лоши моменти и подаръка ще бъде х2 Simple Smile
И аз съм от тези, на които им се гади. Предишните бременности се оправяше при раждането. Толкова повръщане, киселини и гадост съм изтраяла 🤣 Нищо не ми дрйстваше. Втория път и на системи бях.
И сега така, но в допълнение има две деца, които ми лазят по нервите. Голямата е уж голяма, ама не спира да дразни малката и само квичат из вкъщи.
Изчезванетп на симптомите не бих казала, че е чак лош знак. При мен гаденето си оставаше, но всичко друго изчезваше- болка в яйчниците, болката в гърдитр. Те си растат, но не бошят и сърбят така, като в първите седмици.
Нормално е едни неща да изчезнат, други да се появат. Както и при доста жени, в един момент изчезва и гаденето. Има леки бременности, при които не ти е зле.
При първата бременност бременях с една приятелка- тя беше кято сърничка- нито и се спеше, нито нещо я болеше, не и се гадеше.
Роди за 1 час, каза, че почти не я е боляло. Три деца има вече, роди ги изключително лесно, разказвала е, че втората и третата(и тя е с момичета) направо са изхвърчали и е отишла рано в болницата, защото първото и раждане било много бързо и кратко.
Та си има и такива бременности и раждания.
Не, че това успокоява- и аз се тревожа и за тази бременност, префвид няколкото ми неуспешни. Но като цяло смятам, че нищо не зависи от мен и просто чакам.

Разбирам те и те прегръщам силнооо!
При мен е първа бременност с близнаци на 25 години съм в 8+6г.с , досега имам всяка сутрин повръщане и гадене,(като повръщам най-вече сокове, не е храна
... и седя  в леглото докъм 15/16часа..Просто сутрин като стана и е като по часовник.... Поне вечер мога да хапвам и нямам проблеми с повръщането! Надявам се да не стигнем до системи!!! Стискам зъби, и се надявам до края на 3 месец да отшуми!!!
Поздрави Simple Smile и късмет!

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 20:56 от Desii Dimitrova 629644

# 414
Всяка бременност е различна, това също е фактор. Така че ще видим. За добро или лошо си изповръщах цялата вечеря.
Аз с първото раждане смея да твърдя, че също родих бързо. Изтекоха ми водите, отидох в болницата с разкритие 3-4см. Там подготовка, прием..това онова, докато ме настанят в стаята и като се почнаха едни контракции… буквално час от както започнах да ги усещам се стигна до пълно разкритие и отидохме в родилна зала.

# 415
Здравейте, момичета! Включвам се и аз. Термин на 16-17 август. В 6с.+6 дни съм. Потвърдиха ми бременността на 19.12 при преглед. Първа бременност ми е, на 24г. съм. Разбира се, налице са и много притеснения в главата, все още на никого не сме казали.
Пожелавам ни на всички пухкав финал! ❤

# 416
Дами, тъкмо мина моя първи преглед (5+1) , но по измервания сакчето е 5+5 .Всичко е наред и живи и здрави след 2 седмици за сърчице!❤🥰🙏🏻

# 417
И при мен първият преглед мина. Измериха сакче 10 мм с леко отлепване. След 2 седмици отново на преглед. Дотогава ще подпирам дивана Simple Smile

# 418
И при мен първият преглед мина. Измериха сакче 10 мм с леко отлепване. След 2 седмици отново на преглед. Дотогава ще подпирам дивана Simple Smile

Значи и ти си покрай 5-та седмица?

# 419
Да. Терминът ми е около 28-30 август.

При мен ембрион не се видя. АГ каза, че още е рано.

Общи условия

Активация на акаунт