Термин Август 2024 ♥

• 43 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря!Весели празници и на вас!🎄

# 361
Момичета , тези които сте около 5 седмица , и тези които я минахте .. имахте ли пробождания ниско долу , усещане за тежест?
Вече понамаляха менструалните болни , но се появиха тези .. и май май и аз ставам параноична и постоянно се притеснявам.

Явно всичко е много индивидуално. Аз нямам нито пробождания, нито болки. Само това кървене, което се засили и ще чакам да видим дали терапията ще помогне. Засега изглежда да помага. Тече ми почти само като вляза в тоалетната. В момента организмът ми е тотална мистерия. Във вторник ще е втория час на истината. Гаденето е малко и се понася. Гледам да не оставам гладна за миг.

# 362
Mama2288 , ти беше с близнаци нали?
В коя седмица си?

# 363
В коя седмица си?

Да, 6+2 съм

# 364
Хей Mama2288, радвам се, че всичко е  наред и скоро кървенето ще спре. А от какво се е получило казаха ли ти?
Момичета, на мен отскоро само докато огладнея и ме заболява стомаха на глад и ми става лошо чак от глад, а всъщност не съм тооолкова гладна. Имам и хроничен гастрит..
Това е от бременността, нали? Нормално е? 😂 И след като хапна минава всичко, после след 2часа пак същото…

И аз като бях около 5седмица имах такива усещания и сега на моменти пак имам, но си мисля че е нормално. 🧸

# 365
В коя седмица си?

Да, 6+2 съм

Първа бременност ли ти е?
При мен близнашката беше първа и бях супер щастлива , но и в супер шок.😂

# 366
В коя седмица си?

Да, 6+2 съм

Първа бременност ли ти е?
При мен близнашката беше първа и бях супер щастлива , но и в супер шок.😂

Амиии имам две момчета, родих ги на 21 и на 31г., но имам един аборт година след раждането на големия... Просто за мен нямаше как на ония години две деца... Сега с втория ми мъж много искаме детенце от 4г. Искаме си ги и двечките, които 'поръчахме`. 💗💚💜 Днес казах на мама... Мислех, че тя ще е в шок, но като че ли повече се зарадва.

Софи, според мен е повече от бременността. Имала съм проблеми със стомаха, после се оправих, правих и гастроскопия, нищо ми няма. Сега ми прилошава и прималява, ако изпитам глад. Но все пак си щади стомахчето.

Момичета, не пийте чай от липа като мен. Нямам добро обяснение от какво се получи кървенето, но намалява. Сега йато полежавам, ще потърся утре да вляза и във ФБ групичката.

# 367
Оо прекрасно, живи и здрави да са ви дечицата!🍀🙏🏻

Аз ще почакам да чуем сърчицето и ще потърся и аз групичката.❤

# 368
Момичета, тези дни ми е супер уморено и само наваксвам с четенето тук, но не се обаждам.

Стискам палци на всички с притеснения, аз май ще пробвам да пусна тест за желязо между празниците, защото ми се вижда прекалена тази умора този път.

Пускам и нов линк за групичката, защото видях, че има желаещи, а предният май трябва вече отдавна да е изтекъл. 2 дни или 20 човека пише че трае, което дойде първо. Ако нещо не става, пишете ми лично да се намерим и да ви добавя.

https://fb.me/g/p_2NbMn53q7XWJmYmq/yrGUaDfw?ref=share

Ние междувременно спонтанно казахме на почти всички по-близки. Само с моя брат все не можем да се уцелим.

# 369
Здравейте и от мен, бъдещи и настоящи мами!
Весели и светли празници, бъдете здрави и лека бременност желая на всички!
Научихме скоро, че ще ставаме родители.
За сега имам само леки придръпвания в десния яйчник.

# 370
Здравейте, момичета! Аз съм бременна в 5+6 г.с., като симптом единствено са подути гърдите и ме болят, но и с първата бременност нямах други симптоми. Искам да попитам вие каква телесна температура поддържате? Моята сутрин е 37, през деня между 37-37.3, а вечер около 36.5-36.7. Четох, че по време на бременност е нормално да бъде по-висока заради хормоните.

# 371
Здравейте момичета, в 5г.с съм но от 3 дни имам кафяво зацапване ,слагам свещички прогестерон,но не спира. В сряда ще ми излезнат резултатите от прогестерон и чхг и тогава ще пусна и още едни ,но  на някой случвало ли му се е? това ми е 2ра бременност първата завърши със спонтанен аборт преди 2месеца в 6г.с
❤️😒

# 372
Вече пускала ли си веднъж чхг или прогестерона , за да сравниш стойностите?
Какво е мнението на АГ?
Има момичета с темата с кървене , дано се включат с коментар и съвет.

# 373
Вече пускала ли си веднъж чхг или прогестерона , за да сравниш стойностите?
Какво е мнението на АГ?
Има момичета с темата с кървене , дано се включат с коментар и съвет.

Пуснах но резултати чак в сряда тук всичко е затворено не живея в БГ и с АГ немога да се свържа .....

# 374
Ами стискам палци до сряда да се овладеят нещата и всичко да е наред!Слагай прогестерона и си почивай!🍀

Общи условия

Активация на акаунт