Термин Август 2024 ♥

• 43 541
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Frisu, аз към доктор Ибрям , работи на частно в Щерев и МЦ Димитров.
За пръв път ще ходя при него края на януари, до тогава не мога да изкажа мнение Confused

# 496
Момичета, не съм от София и събирам мнения за фетална:
1.Оскар клиник
2. Чавеева в Щерев
3. Чачева в Надежда

# 497
Аз съм доволна от Живка Карагьозова-София.
Работи и в МД И МЦ Фемина.

Аз имам друг въпрос към бременните който са изрусени😀смятате ли че е противопоказно шзрусяването при бременност?
Предната бременност не съм се подстригвала, и не съм се боядисвала, не се понасях..ама майка ми има някакви поверия…дето хем не ми се вярва хем и аз не занмм..
Но със сигурност не искам да изглеждам зле и тази бременност😀

Вчера бях на преглед 8г6 , чухме сърчице,със 10 дни назад е спрямо цикъл, но аз съм с по-късна овулация, така беше и с предната бременност, важното е да се развива.

# 498
Чавеева е голямо име във феталната, но не съм ходила при нея. Иначе бих ѝ се доверила напълно. Тя извършва и вътреутробни операции, ако не се лъжа. Аз ходя в Оскар при Мария Янкова. Също е страхотен специалист, сега пак ще съм при нея.
Аз не съм фен на Надежда,но и Чачева знам,че е добра,така че, според мен и трите избора са добри. Но звънни по-рано, за да не свършат часовете.
Момичета, не съм от София и събирам мнения за фетална:
1.Оскар клиник
2. Чавеева в Щерев
3. Чачева в Надежда

# 499
Оскар са си специализирани във фетална морфология, Чавеева, както каза Gamora, е голямо име, бих й се доверила. Живот й здраве аз мисля да правя две финални - едната в Оскар, другата при Чучумишев. Много преживяхме последната година и половина и искам да се подсигуря.Малко позагубих доверие в здравната система за съжаление ...
Витамините ги пия в някои дни отделно, в някои комбинирани с добавена омега

# 500
  • София
Аз избрах Марковс, защото там се следя, моя приятелка ми препоръча феталната, хвалят се с много добра техника и специалисти, и на мен също ми е на 5мин пеша, затова не съм правила други проучвания.

# 501
Mama2288 щом е с алкохол, ще пропусна. Но, да си призная тази нощ включих овлажнителя и спах спокойно.

Sunshine202 За боядисването знам, че боята не хваща заради хормоните. А, това с подстригването е само поверие.

# 502
Я кажете сега, имате ли усещане за пола на бебето? Simple Smile

Имате ли предпочитания?

# 503
Аз вече имам момче и момиче .. и нямам конкретни желания.По-лесно ми е с името за момиче иначе .Но каквото и да е , само всичко да си се развива добре и го чакаме с нетърпение.🥰🙏🏻🍀

# 504
Ние имаме от много време име за момче и момиче. Изобщо не сме мислили повече и на мен това ми е на сърце, честно казано. Ако са две момиченца, самото мислене на второ име ще ни затрудни. Не очаквам варианта 2 момчета, защото чхг ми беше доста висок, а май високото чхг се свързва с момиченца по-често. Да го умувам сега няма смисъл. По-важното е двечките да са живи и здрави, а пола се разбира много скоро, в 12г.с.

П. П. И двете имена ги предложи мъжа ми и веднага се съгласих. На първите ми две деца аз избирах имената, макар че разбира се заедно ги одобрихме и сега много ми хареса инициативата на моя мъж, все пак това ще са му първите родни деца. 🙂

# 505
Ние имаме от много време име за момче и момиче. Изобщо не сме мислили повече и на мен това ми е на сърце, честно казано. Ако са две момиченца, самото мислене на второ име ще ни затрудни. Не очаквам варианта 2 момчета, защото чхг ми беше доста висок, а май високото чхг се свързва с момиченца по-често. Да го умувам сега няма смисъл. По-важното е двечките да са живи и здрави, а пола се разбира много скоро, в 12г.с.

Когато аз бях бременна с близнаците имах много високо чхг , оказаха се момче и момиче.Ние правихме пренатален тест и там си излезна пола.Обаче , не можеше да се конкретизира дали са две момчета или момче и момиче , защото е засечена “Y” хромозомата , ама не е ясно за кое бебе.
Та до 6 месец беше спор , едното бебе момиче ли момче ли е.Цирк беше.😂

# 506
Ние имахме два ембриона - единият петдневен, 5АА качество, женски, а другият шестдневен, 5ВА качество, мъжки. За мен си е сигурно, че този, който се е хванал, е женският. ЧХГ на 12 ден ми беше 711, което си е момичешко чхг. Нямам предпочитание за пола, въпреки че след две момчета, много се наслаждавам да си имам дъщеря. Имена имам и за момче, и за момиче

# 507
Аз винаги съм искала момиченце, но имам усещането,че ще е пак момче. Може би след 2 момчета вече не мога да си представя,че ще родя момиче,но малко се надявам. Честно казано и на момче ще се зарадвам,защото ще си растат тримата заедно, което е супер за тях,зле за моите нерви,но като цяло си ги обожавам,не ги сменям първите 2 маймунки Joy Иначе казано, най-вече се надявам да е всичко наред, на 8-ми ми е пренаталният и там ще се види.

# 508

Аз искам момченце, но няма да се разочаровам ако е момиче.
Имах чувството, че може да е момче, но когато си представям как му говоря и обяснявам, някак си все си представям момиченце. И около мен все повтарят, момиче.
За сега нямаме мъжко име. Но, женското име го измислихме още съвсем в началото на връзката ни и много ще си пасне с термина.
При мен ЧХГ 2 дни преди закъснение беше ~50, след 48ч. ~230 и после 650. Не знам как да го разчитам.
В 10+4 обмислям да направя пренатален тест и ще разберем. Но, най-важното да е здраво.

# 509
Аз сякаш искам повече момиченце, но си мисля, че ще е момче. Таткото не си признава какви са му предпочитанията 😀

Общи условия

Активация на акаунт