На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 94 998
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Като стана дума за мокрите кърпи Sleepy- вашите напоени ли са много? Взех и аз, ама много сухи ми се струват, а са уж в годност. Какво чистите с тях хубаво?
Не са толкова мокри като бебешките. Плотовете, мебелите, банята и тоалетната, включително и върху дивана ги пробвах.

# 136
  • Варна
И аз нахъсана от вас, купих кърпички Sleepy, но още не съм ги ползвала, че имам други.
Не им изтърпях миризмата докато пътуваме, чак лошо ми стана.
Бяха на задната седалка и ги преместихме в багажника.
Прибрах ги в гардероба, но и там много миришат, бе 😂.
До сега купувахме зехтин Kristal, но нямаше и купихме Комили, но и ме го все още не съм го започнала.
Купих и таблетки за съдомиялна на Бим, но не показаните, а някакви други.
Викам на мъжа ми:
Бг мама хвали всичко това, купувам и аз.
Той не смее да противиречи, защото само бг мама му помогна как да изчисти много стара и много изцапана стъклена дамаджана 😂😂😂

# 137
  • Далечният изток
Как ще миришат, ако са запечатани?! Моите са вече разпечатани, но капакът се затваря много плътно. Не миришат.

# 138
  • Варна
Ооо, ужасно много ми миришат на сапун, така както са запечатани.

# 139
  • Далечният изток
От нещо друго в магазина са се вмирисали или нещо се е разтекло върху тях. Няма как да миришат иначе.

# 140
  • Бургас / UK
Щом БГ мама говори и Боговете мълчат 😀
И на моя мъж му миришат на гадно , ама търка и мълчи, защото вършат работа 😀 на мен са ми ОК . Ние купувахме зелената капачка , а на майка взех синята , миризмата е друга , но пак ми е ОК. Но категорично не миришат , когато са запечатани.
И аз бърша всичко с тях , та чак и стените , където има нещо изцапано.
Ирен,кои са за под ?

# 141
Откакто родих, обонянието ми е доста по-чувствително. Запечатаните кърпички миришат също като отворените - на сапун.
Тези са за под :
Скрит текст:

# 142
  • Варна - Черна гора
Как ще миришат, ако са запечатани?! Моите са вече разпечатани, но капакът се затваря много плътно. Не миришат.
И моите миришат при залепена предпазна лепенка и затворен капак, но аз обожавам тази миризма.
Освен това са в килера и ги намирисвам само там.
Обонянието ми е като на хрътка Sweat Smile

# 143
И на мен ми миришат неприятно мокрите кърпи  със сапун. Надуших ги още когато отворихме багажника на колата. Купила съм и с арабски сапун, за сега не ми миришат, ще видим като ги отворя.

# 144
Здравейте!Искам само да предупредя тези които имат намерение да си купят пишмание от Мигрос да знаят,че е пълно с някакви черни буболечки.Став въпрос за Мигрос до Марги!

# 145
  • София
Здравейте, да попитам лентата посока 5ММигрос оправиха ли я? Понеже нали в едната посока ремонтираха пътя есента. Имам спомен, че някой беше писал в темата, че ремонтът ще е до нова година. За Одрин питам. Мерси.

# 146
  • София
Здравейте, да попитам лентата посока 5ММигрос оправиха ли я? Понеже нали в едната посока ремонтираха пътя есента. Имам спомен, че някой беше писал в темата, че ремонтът ще е до нова година. За Одрин питам. Мерси.
Информация от 26.12.2023 г.  - нямаше ремонт, и двете ленти бяха свободни за движение

# 147
  • Пловдив
Здравейте,дали има намаления  по моловете?

# 148
Здравейте,дали има намаления  по моловете?
Да, има.

# 149
Има, но за шопинг за дрехи, няма смисъл да пътувате.
В момента има огромни намаления в моловете в София, а в края на януари са направо без пари.
Вчера купихме от Уайкики на Ботевградско шосе мъжко яке за 19.99 и панталон за 5.99.
А пък аз днес от Парадайс си купих от Синсей рокля за 7 лв и две тениски по 2.90 лв.
Чакам в Зара да паднат още малко цените за една туника и от H&M чакам един спален комплект да намалят Joy

Общи условия

Активация на акаунт