Отговори
# 855
  • Mediterraneo
Много ми липсват старите емоджита понякога.

# 856
И на мен. Друго си е гумите да са ти напомпани с въздух с аромат ягода

# 857
  • София
Предпочитам да ми мирише на скъп парфюм. Simple Smile

# 858
Може ли да ми препоръчате хубава зимна течност за чистачки, ако е възможно и да мирише на нещо вкусно като дъвка например ще е чудесно Grinning
Някой знае ли защо зимната течност за чистачки стана по-скъпа от бензина?

# 859
  • София
Заради водката "Финландия" и есенцията на дъвка или ягодки в нея Grinning

# 860
  • София
В Кауфланд и утре е на промоция една зимна течност за чистачка с метанол. Под 4 лв. е по брошура. Редовната й цена е 8 лв.

# 861
В Кауфланд и утре е на промоция една зимна течност за чистачка с метанол. Под 4 лв. е по брошура. Редовната й цена е 8 лв.
Не вярвам да я продават на загуба, та сметнете каква надценка си начисляват магазините. Над 100%!

# 862
Не вярвам да я продават на загуба, та сметнете каква надценка си начисляват магазините. Над 100%!

Не е точно така. Много често промоциите не са на магазина, а на доставчика. Тоест той поема реално отстъпката. А самите производители имат огромни маржове, то се знае.  Освен това понякога на промоция от самия магазин може някоя стока да е без печалба, защото като дойде клиент специално за нея си купува и още няколко други неща, а иначе не би дошъл.

# 863
  • София
Никой не препоръча течност, хайде от мен един концентрат, даже не е на промоция. Виолетки обаче  Grinning

# 864
Как с метанол? Забранени са. Ще ослепеете.
Трбва да са с етанол.

# 865
Как с метанол? Забранени са. Ще ослепеете.
Трбва да са с етанол.
Че те няма да я пият тая течност, ще си чистят стъклата с нея Simple Smile

# 866
Летлив е метанолът.

# 867
# 868
Открай време спиртът за горене (синият, денатуриран) си е метанол. И не бива да се поглъща, но случи идеално за горене, чистене и други цели.

# 869
Ами ползвайте го. Аз си следя да е етанол.

Общи условия

Активация на акаунт