Нашите second hand находки- тема 49

• 82 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Моето яке дойде ,супер е за 20лв ,добре ми стои ,но трябва чанта и обувки Smile
На детето дрешките също са хубави .доволна съм за пореден път
Скрит текст:

# 571
Няколко находки от Хумана по 2'50 лв,една торба дрехи за 23 лв,почвам да се вманиачавам,че ми е интересно да си намирам запазени неща почти за без пари.

# 572
  • Бургас
Хумана, Апостол Карамитев,  по 1.50
Скрит текст:

# 573
  • София
Момичета, някой има ли ценоразписа за м.Опълченска и Димитър Петков на Мания ?

# 574
Утре ще се опитам да отида до Димитър Петков и ще кача календара тук.

# 575
  • Варна
Аз бях в Хумана в Петък на 1.50лв. Голяма лудница е и май предпочитам да пазарувам от "скъпото".

Взех си лятна ефирна пола, която ще нося над банския ( бях я харесала на 4лв., но изчезна и мислех, че са взели )

Горница на пижама , сива с луна и слънце от 100% коприна

Лека бяла блуза за лятото, която тепърва ще мисля как ще стилизирам, че така е много зле

Скрит текст:

и черна лека блука, на която се хахлузват ръкавите като крила.
Реално глупости, но искам да видя мога ли да ги нося.

# 576
За дЯтито от Скандинавия
На Пикачу най- се зарадва, сега му е голям фен

# 577
Календар Мания-Димитър Петков
Скрит текст:

# 578
  • Бургас
Голяма лудница е и май предпочитам да пазарувам от "скъпото".
Днес в първи ден на новото зареждане беше същата блъсканица. Нищо не ми грабна окото, с една тениска си тръгнах, че да не е без нищо.

# 579
  • Mediterraneo
Супер е бялата ризка, няма какво да й стилизираш.

# 580
  • София-в сърцата на моите деца
Вчера бях в Галакси център на Шипченски проход. Манията затваря! От 4.03 затваря и М-пулс.

# 581
  • София
Вчера бях в Галакси център на Шипченски проход. Манията затваря! От 4.03 затваря и М-пулс.

Знаех ,си ! Въобще не зареждаха. Язък , магазин на 3-4 месеца. Толкова голяма зала направиха за нови дрехи , и супер тясна Б зала ... Дано разберат ,че с този маркетинг не им се получават нещата.

# 582

Знаех ,си ! Въобще не зареждаха. Язък , магазин на 3-4 месеца. Толкова голяма зала направиха за нови дрехи , и супер тясна Б зала ... Дано разберат, че с този маркетинг не им се получават нещата.
Като гледам в сайта, че Мания Хасково става Мания Фюжън, май не са разбрали и до последно ще си държат на линията.
Бяха най-добрите някъде от 2009 до 2014 г., но вече отдавна не ми се влиза там.

# 583

Аз имах да убивам време в неделя и ги "преслушах" и двата. Пълна скръб бяха. В Мания ми направи впечатление, че имаше много дрехи с дефекти, които нямаше как да се оправят. Буквално боклуци за кофата.

# 584
Сутринта и аз видях,че Мпулса там го няма за съжаление .
А сега казвате, че и Манията я няма.
Слатинската мания от две седмици е с нова тактика и по-високи цени което също не е ок.
Напоследък все по-трудно се намират хубави неща.
Явно има обща стагнация.

Общи условия

Активация на акаунт