Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 966
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Някой да е пробвал този спрей за къдрици? Отдавна го дебна, но чак сега виждам, че вече са го качили в сайта на DM.

Дали ще го има из магазините?
https://www.instagram.com/reel/C12Lc3_M40N/?igsh=dDF0N3dzeXdna2o1
Зареден е. Чудих му се наскоро и така и не го взех.

И аз се бях заинтересувала от него, но ужасно мирише на лак за коса и се отказах. Очаквах нещо с приятен аромат, а лак така или иначе имам.

# 316
Здравейте, момичета. Някой да е използвал тези продукти на Doori? Боря се с косопад.
Не съм ги тествала, но мога от личен опит срещу косопад от корена да препоръчам серума с пептиди на The Ordinary.

# 317
За кой серум става дума?Може ли линк?

# 318
  • Deutschland
Ехее, спрей за къдрици. Напоследък съм луднала да ходя с къдрава коса, ама не естествено къдрава де. Ако не слепва косата, бих си взела.

# 319
Tesori, имат и нежни и ненатрапчиви, но пиша за лосион за тяло и душ гел. Дезодорантите им не мога да ги понасям дори и аромати, които харесвам. Сега са развалени преди години бяха wow.

Коя от новите Mixa да взема за бременна?
Имам тези серуми може ли съвет как да ги мажа
До сега редувах вечер ретинола и матриксила. Вчера купих другите и изведнъж се сдобих с много. Витамин Ц мисля сутринта да го използвам, киселината един път седмично или два и през другото време пак си да редувам вечер другите. Може и Витамин Ц да е вечер. Те не могат да се комбинират, нали?

# 320
  • In The Middle Of Nowhere
А с тези лосиони Пиер Карден, които са я дм някой има ли опит? Имаше и зелен

# 321
Tesori, имат и нежни и ненатрапчиви, но пиша за лосион за тяло и душ гел. Дезодорантите им не мога да ги понасям дори и аромати, които харесвам. Сега са развалени преди години бяха wow.

Коя от новите Mixa да взема за бременна?
Имам тези серуми може ли съвет как да ги мажа
До сега редувах вечер ретинола и матриксила. Вчера купих другите и изведнъж се сдобих с много. Витамин Ц мисля сутринта да го използвам, киселината един път седмично или два и през другото време пак си да редувам вечер другите. Може и Витамин Ц да е вечер. Те не могат да се комбинират, нали?
Ц може с матриксил, не може с гликолова и за начинаещи не може и с ретиноли.Затова вечер матриксил и ретинол, сутрин Ц и матриксил, гликолова орез 3 дни най-често самостоятелно, вечер.
Ретиноидът в началото 2 пъти седмично през 3 дни.След 2-3 седмици скъсете дните и да станат 3 и наблюдавате кожата.Задължително крем след серумите.Желателно хидратиращ след ретинола.Слънцезащита също.

# 322
  • София
Ретинол не може при бременни.

# 323
Тези на ТО ги ползвам от миналия месец. Редувам ги през вечер. Ретинола го слагам повече от 3 пъти в седмицата. Ще спра значи. Тези, които могат да се комбинират има ли значение кой се слага първи. За сега добре ми се отразяват тези на ТО, обаче не слагам крем след тях. Нещо кожата ми не обича много продукти и затова след серум нищо не мажа. На Ревокс кои други са хубави?  Много се чудих кои да купя. Матриксила май ми докарва пъпки, но още не съм на 100% сигурна, че той е виновник.
Кой лек хидратиращ крем да си купя щом трябва и крем? Благодаря за помощта !
Аз не съм бременна.

# 324
Ретиноидите изсушават кожата , затова без крем не е ок.Ако Ви понася 3 пъти няма проблем.Но внимавайте да не си прецакате кожната бариера без хидратация.
Пъоки може да излязат от ретиноидите също.

# 325
Здравейте, някой ако знае в кое lilly в Пловдив има все още налични червилата на NL Beauty? Благодаря предварително😊
Ще проверя във филиала до Новотела и ще ти пиша.

Изчерпани са в онлайн магазина за съжаление.
Може да е полезно за някой друг път  Simple Smile.

Вчера ходих до Лилли - Новотел, но щендерът на НЛ беше празен.

# 326
  • Пловдив
В Лили до Новотела ми казаха, че тази седмица ще има зареждане.

# 327
Angeles, аз имах другия. Розовия. Нещо exotic май се водеше. Добре хидратира, на мен нещо аромата не ми допадна.

# 328
Здравейте, някой срещал ли е това олио на balea или ми се струва, че е спряно от продажба. Това олио беше вълшебно , някой има ли представа да не би да е сменена визията ?

# 329
Моля, посъветвайте ме каква маска за лице би подхождала за 22 годишно момиче със смесен тъп кожа. Да е подходяща за възрастта. Ако може да е от ДМ или Лилли. Моля, за линкове към съответния продукт.

Общи условия

Активация на акаунт